Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmarł A. Małachowski.Czy Unia Pracy stanie się Kołem Parlamentarnym?Czy to jej.. |
"Jednostka musi byc niegłupia, myśląca, bystra, dyspozycyjna, mówiąca po polsku i chętna do nauki."- to cytat z redaktora naczelnego. Naprawdę nie ma takich ludzi w Łomży? W Suwałkach, zdaje się, znalazła się trójka czy czwórka...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmarł A. Małachowski.Czy Unia Pracy stanie się Kołem Parlamentarnym?Czy to jej.. |
Chyba wiem kto sie nadaje..........są z MW wklejają na forum , przepisują teksty z naszego dziennika i robia to bezpłatnie.Tylko ten warunek że musi być niegłupia i myśląca nie jest zbyt zachęcający. Zbych
|
|
Re: Zmarł A. Małachowski.Czy Unia Pracy stanie się Kołem Parlamentarnym?Czy to jej.. |
W tym momencie właśnie przeglądam stronkę na Mozilli (która sobie śmiga {to za dużo powiedziane} na testowanym właśnie Aurox'ie, {Mandrake był lepszy, a najnowszy Slackware się ściąga}), OpenOffice spełnia swoje zadanie... :) Apache działa, Samba też... i kilka innych drobiazgów... ...loozik!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |