Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktos organizuje wyjazd do Warszawy na uroczystości ? |
Jeśli interesują Cię suknie używane w bardzo dobrym stanie, to akurat 4 takie sprzedaję na Allegro. Można przyjść obejrzeć lub na aukcji http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1116126 Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktos organizuje wyjazd do Warszawy na uroczystości ? |
a co ma rasizm do tego?? tu o moralność chodzi, pomyślcie jak on musiał panny zmieniać jak z tego co podaje dziennik ponad 100 ich było, i co żadna nie wiedziała, że on tak z kwiatka na kwiatek?? a może koleżanki jej opowiadały co to on w łóżku nie wyprawia i każda chciała spróbować czarnego mustanga?? tak to jest jak się uprawia sex dla sexu.... śmieszy mnie też polskie prawo, które wpuszcza razażonych na teren kraju, chyba nigdzie nie ma tak łatwo jak u nas.... Bimbo
|
|
dzieki ludzie wprawdzie Robin (ci od Olszyn) naja tylko 17 Mistral ma tez 17 To wiem, bo jezdzilam, ale innych obdzwonie, dzieki. PKS bierze sporo za postojowe... a ja na tydzien potrzebuje ;-( GDYBY KOMUS sie cos jeszcze przypomnialo, to bardzo prosze ;-) koszmitka
|
|
robin na bema. full wypas
|
|
jak to w łomży bywa zainteresowanie straszne jest, wpolczuje, mialem taki sam problem jak startowalem na 1/4 mili :/
|
|
Witam Jak widzę odkurzyłam temat i można przypuszczać, że wszystkim nam o to samo chodzi.Trochę mi przybyło tu i ówdzie :) ale jestem na diecie teraz + aerobik : ) do czerwca schudnę ok 15 kg .Pogoda jest paskudna myślę że poprawi mi to humor :))
|
|
witam Zacznę niestety od wtorku ,,I" raz do tej pory był tylko basen : ) teraz to połączę spodziewam się szybkiego efektu oczywiście dieta do sukcesu jeszcze l- karnityna i efekt murowany : ) pozatym kol. mówiła, że tam był kangoorobik : 0 super rzecz zobacz w google tylko że to sport prawie ekstremalny :) ale waga spada jak woda z wodospadu hihi
|
|
Czasami sa takie akcje, ze za zwrot starego urzadzenia (nie musi byc sprawne) masz znizke przy zakupie nowego, ale nie spotykana to jest rzecz w Łomży. Nie wnikam tez w to czy bez takiej promocji nie kupisz tego samego towaru w podobnej cenie - wszystko to marketing. Co do wyboru konkretnego urzadzenia (jakiej firmy sprzet i czy wielofunkcyjne) wszystko zalezy od obciazenia i osobiscie jestem zdania, ze przy duzym dziennym/miesiecznym obciazeniu (mam tu na mysli zastosowanie domowe) urzadzenia wielofunkcyjne sa mniej trwale. Natomiast do odpalenia machiny raz na jakis czas w zupelnosci wystarcza. Polecalbym tez zorientowac sie w cenach materialow eksploatacyjnych typu tusze (z glowica czy bez, pojemnosc, latwosc w samodzielnym napelnianiu, mozliwa ilosc takiego napelniania) i tonery (bo w sumie nie napisales czy to atramentowka czy laser ma byc).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |