sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kołakonowicz - wstydz się Pan

gg 2205123
moze to Cie zainteresuje. klasycznie i tanio ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kołakonowicz - wstydz się Pan

nara

the thruth tracker

FIN - jesli zabytkowy mercedes to meska dziwka to Ty jakis dziwny jestes.

rudy błazen z druhem

acha, zapomnialem dodac, skoro napisales "NARA" to zycze milej nocy.

Ludzie opamiętajcie się.

A gdzie to wszysko się odbedzie??
Skoro ma być pokaz fajerwerek musi to być gdzieć na otwartej przestrzeni?

chciałabym założyć stały aparat ortodontyczny. gdzie w Łomży mogę to zrobić?? ile trzeba czekać na taki aparat??

Na pewno ze skanera ;) przeciez to wyraznie widac.

off-road - czym smigasz?

P.S -hans klos nie chce Cie straszyc ale bedziesz miał problemy przez umieszczenie tego tematu... ;/ Pozdro

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

JEśli komuś zależy na nowej technologii, jakości to także polecam N

CP - sporo do życzenia jeśli chodzi o jakość, o obsłudzie klienta i możliwościach nie wpsomnę, niby oferta programowa jest najlepsza ale jełi kous nie zależy na tym co pisałem wyżej to jak najbradziej CP

Cyfra + badziewie, z tragicznym traktowaniem klienta, niby jest promocja z abonementem tańszym o 25 % dla nowych osób przez okres trwania umowy, ale i tak aby coś pooglądać trzeba wydać najwięcej, łącząc ich pakiety wychodzi naprawde drogo.

Jeśli ktoś zapyta o HDTV to od razu mówie

N- 3 kanały HD 1080i
CP - 0 kanałów HD ,ale szune zapwiedzi że w 2007 roku będą
C+ 1 kanał HD 720p

Jako ciekawostka TVP zakupiło sprzęt do HDTV!!! i na przełomie najbliższych lat mają ruszyć z nowa paltformą cyfrową TELEWIZJI PUBLICZNEJ więc będzie się działo oj będzie , szczególnie gdy zaczną sami kręcić programy sprzętem HD.

Legenda:
HDTV - Telewizja Wysokiej Rodzielczości

720p/1080i - liczba określa tutaj (jak w każdym przypadku - 1080, 720, 576, 480) liczbę linii poziomych obrazu i odnosi się w tym przypadku do rozdzielczości obrazu 1280x720. llub 1920x1080

końcówka p lub i -- Jeżeli mamy materiał p - progressive czyli składający się z pełnych obrazów zapisany/nadawany w trybie 60 Hz to oznacza to, że na ekranie zostanie w ciągu sekundy wyświetlone 60 pełnych obrazów, ale tylko 30 klatek innymi słowy każda klatka zostanie wyświetlona dwa razy.
Więcej o skanowaniu tu: http://www.suma.com.pl/axis/s_progresywne.htm

Tryb 1080i (1920x1080=2`073`600 pikseli) niesie ponad dwa razy więcej informacji o obrazie niż 720p (1280x720=921`600). Jest po prostu znacznie bardziej szczegółow, dlatego technologia telewizji N jest obecnie najwyższa

to tak po krótce :)

Witam mam problem z nokią;( chodzi o kod zabezpieczający (normalnie 12345) niestety z bliżej mi nieznanego powodu ten kod nie działa i telefon nie chce się odpalić normalnie -tylko wyskakuję błędny kod:( co w takim wypadku mogę zrobić? ile takie obejście kodu w telefonie kosztuje? z góry dziękuję za pomocne wskazówki i okazaną pomoc

nie w takim znaczeniu mówię o rozciąganiu. oglądanie obecnie TVP na HDTV można porównać do oglądania filmu DVD 720x560 na monitorze 1280x1024.
Jak na razie i tak jest to zwykła telewizja tyle że na odbiorniku HD. Póki co nemo ma rację że trzeba poczekać aż więcej kanałów będzie w prawdziwym HD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org