poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To był skromny CZŁOWIEK......

jestem

Ma zowsze Łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To był skromny CZŁOWIEK......

kto kasuje moje posty jak pierdolne cie **** z 4 lomza to sie obsrasz pało ******

Bimbo

włascicielem polo jest jakiś tam producent flaków z Konarzyc.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

potwierdzam doniesienia tiesto. A jeśli chodzi o ich stan zdrowia to beda żyli...

the thruth tracker

Dlatego napisalem "chyba" ;) Chociaz zastanawiam sie, czy koniecznie trzeba podac imie i nazwisko, zeby to podpadalo pod dane osobowe. To tak, jakby ktos napisal, ze ten markac z forum to mieszka na ulicy tej i tej, pod numerem takim i takim i jak ktos sobie zyczy to moze isc mu natluc... Nie wiem, czy nie mozna sie o cos takiego przyczepic.

kebab to gówno

Jurand

pewnie chodzi o dłuuuuuuuuuuuugą amerykańską furę :)

Zbych

jak przyjade do lomzyniewa to powiem i hujj w dupe psom

przecież widzicie chyba, że to pisze klient, który widnieje nade mną. Strasznie odważny jest bo akurat zapewne poza Polską - dorabia obcych policjantów. Wiedzę jakąś tam ma, bo sam mieszka na stałe na Słowackiego. I jak sam zapowiada, jak przyjedzie do Łomży to pójdzie do mamy i szepnie: chwdp. Po czym dostanie ścierą po mordzie od starszej i tyle.....

rudy błazen z druhem

Bo murzynkowi jeszcze nie dawała musiała jedna z drugą trochę egzotyki zakosztować. Tak się skończyła dla wielu pań zabawa egzotyczna:))))))))
Murzynek tylko zrobił swoją czarną robotę :)))))))))))))))

Jak mam być szczery to kierowca tego polo na wiele sobie pozwalał na ulicach Łomży...

Zbych

Czy osoby zarejestrowane po 23 grudnia są przyjęte?? Dostaną indyfikatory i moga barac udział w zbiorce bo nie bardzo rozumiem ;/

od 150 do 250 pln/h i chyba minimum 3 godziny

rudy błazen z druhem

***** banda pojebow, chlopie slyszales kiedys by ktos sie dobrze wypowiadal o konkurencji, zawsze jest tak, pani tam nie kupuje bo ja tam bylem i tam drogo i wogole to zamkna ten sklep, byles *****, widziales?? zamet i plotki niczym nie poparte, dal ktos z was chociaz jeden konkretny argument?? a jak wam to humor poprawi to ok, BIS juz zbankrutowal i nie dzwoncie tam bo takich palantow i tak nikt nie bedzie chcial sluchac, zostali tam sami kierowcy ktorych nigdzie nie chca a u konkurencji jezzda tacy co sie o nich bili i nawet do USA na kierowcow prezydenta ihc chcielu, buhehehe, zenujace!! zapytaj jeszcze jaki zal byl jak inne firmy nie wygraly kontraktu ze szpitalem niech ci ktos powie, ***** zaloba byla bo pewnie nie slyszales co?? zapytaj tez kto startowal i ile dawal i czy te ceny ktore proponowali byly proporcjonalne do cen dawanych za inne postoje, dzieci bez pojecia!!

Bimbo

zreszta powiem tak, jak ktorys z wass chce porozmawiac to mzoe sie spotkamy bo na forum to kazdy sie umie madrzyc?? jak cos chetnie ustale miejsce spotkania lub podam numer numer telefonu, bedziecie mogly dziewczyny argumenty przedstawic a nie sie zasmiecac forum niczym nie popartymi wypocinami

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

hans buhehheheheh i na co ty liczysz?? coś ci to dało ???

Autor: hansklos (88.147.14.---)
Data: 06-01-07 13:06

proponuje ujawniac nazwiska i adresy policjantow lomzynskich niech huje sraja w gacie...

ale po co chcesz ujawniać te dane?? Każdy wie gdzie są byłe i teraźniejsze bloki policyjne. Masz jakiś problem to jedź na woj.polskiego oni tam siedzą non stop.

Dawały bo głupie jak but były,ale taka już babska natura jest.

ja polecam salon na długiej "Modny Salon" mają tam duży wybór sklep jest na pierwszym piętrze

Czy w niedzielę zobaczymy jak nasz Prezydent całuje w pierścień T.W. SB Greya ? Aby do ingresu , a później Wsiawka się przyzwyczai.

Hansklos...a skad ta twoja akcja? Na dolku ostatnio siedziales....?Ktos sie wreszcie toba dziecko porzadnie zajal...? ...no na szczescie to sie czasem zdarza....bo takich jak ty BOHATEROW trzeba krotko trzymac... I moze wez sie do roboty a nie ludzi napastujesz... A tak swoja sroga...to mam nadzieje,ze ten nasz wymiar sprawiedliwosci jaki jest to jest...ale znajdzie cie i pokaze ci gdzie jest twoje miejsce... trawniki na rondzie grabic a nie nasylac podobnych sobie na rodziny ludzi, ktorzy tobie nic nie zrobili... Moze nie idealni, ale ci policjanci...brania normalnych ludzi przed takimi jak ty!!!!

...a ja Wam mowie...to w Kosciele pojawi sie prawdziwy anytychryst...

Co opamiętał się człowiek ,i tak tego tematu nikt nie brał na poważnie ;)

Chyba ,że mieczkoś997

widac, ze koles sie wystraszyl....a nie, ze koledzy kazali mu tak napisac...

Ma zowsze Łomża

Boże co za debil zakładał ten post!!!! Kozaczek, niespełnione dziecko w kapturzyku, które sterczy dniami i nocami w klatce ze swoimi ziomkami. Zdenerwował się biedy bo legitymowali go, a teraz strasznie kozaczy. Oj żeby tak naprawdę poczuł pałę na swoim grzbiecie, zrozumiałby co jest dobre a co złe. No cóż tylko współczuć takim kozaczkom z gimnazjum, że taki świat dla nich niedobry, a oni są panami za swoimi kolegami hiphopami z teledysków. Oj biedulki, biedulki......

hansklos zlewa się z Was pisząc że przeprasza. proponuje ignorowac tego typu tematy i temu podobne wypociny małolatów

to mój ostatni post w tym temacie

z ambon zaś płynie " Stańcie w prawdzie...." nigdzie nie będe stawał - w dupie mam ich Czarną Strukturę. Jezus założył Kościół jako wspólnotę wszystkich wierzących - przez 20 wieków zdeformowała się do firmy z urzędnikami, kłamcami, donosicielami, tchórzami.

to się zlewa w 1 ciąg: nazywanie "nadubekiem" tego kto szuka prawdy, Don Stanislao w Krakowie próbuje chamsko uciszyc ksiedza Isakowicza , Życiński w Lublinie broni kapusia i kłamcy, Petz bawi się z małolatami, Jankowski ma świra i chodzi nielegalnie w mundurze generała marynarki, Rydzyk generalnie leje na Episkopat bo wie, że to bezwładna struktura która mu może skoczyć

Pan Bóg nierychliwy , ale sprawiedliwy.

jeszcze tylko życzę żeby TW Grejowi ktoś polamał ręce i nogi i potem powiedział "PRZEPRASZAM" - i juz wszystko będzie OK ... czyż nie?

Czy aby na pewno Hansklos i Hans Klos to ta sama osoba...?

.

nie wiem czy jest w tym cos zmiesznego. I zapewne gosc jest starszy od ciebie. Podobnie zly_czlowiek nie wiem z czego sie cieszysz ? Szkoda samochodu (polo) było naprawde ładne. Niech wszyscy szybko wracaja do zdrowie a nie cieszycie sie nie wiadomo z czego.

Lepszy biały z małym rozumkem niż czarnuch z dużym garniturkiem ... Młoda polka po szkodzie.

Baltica Trawel - Pan Kujawa Andrzej mieszka na Wojska Polskiego a biuro na pl. Niepodległości. W Rutkach wiem że facet ma oraz biuro podróży z południa-(ci co mają w Olszynach agroturystykę) a także pan Węgrowski z Łomży

WITAM
50ZŁ ZA MIESIĄC (SPOTKANIA 2 RAZY W TYGODNIU PO 1 GODZ)

pewnie spi....a co ma robic...chyba nie siedzi 24/h...pilnuje tyle ile ma czasu...

the thruth tracker

Peter do prawdy zabawny jesteś.
Chodziło mi o "Lincoln Town Car".
Dziekuje za konkretne odpowiedzi.

a co do tych smierdzieli i oszustow to jak ciebie gdzies chcieli pacynko to pewnie i ich wezma tak smao chetnie bo widze ze niczym sie nie roznisz

.

Szukam sklepu w Ostrołęce lub Łomży gdzie można kupić lampe UV do paznokci najlepiej 36W...

Z Góry Dzięki...

Piss off !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org