Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Manipulacje o przebiegu lądowania samolotu z Prezydentem |
Sawanna na Marii. Jurand
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Manipulacje o przebiegu lądowania samolotu z Prezydentem |
ja słyszałem, bywałem swojego czasu na Chludniach u rodziny
|
|
Jak będziecie kiedyś we Włodkach,jadąc w kierunku Chludni,to zwróćcie uwagę na szyld nad miejscowym sklepem: "Sklep ogólno-pomysłowy". Nie wiem,może już to zmienili bo dawno mnie tam nie było,ale jeśli nie to wisi to tam już dobre 8-10 lat hehe.
|
|
jak sie na zywa ten nie legal?? Łap za mikrofon ??
|
|
jak piesc do nosa
|
|
Te kurczaki upieczone stojące na ladzie to pozostałości po weekendowych imprezach okolicznościowych, weselach,komuniach itp. To czego nie zjedzą goście później stoi za pół ceny. Kiedyś byłem tam w piątek po południu,za tym stojakiem z kwiatami siedziało z 20 osób ubranych na czarno i wyśpiewują jakieś litanie, coś tam mruczą pod nosem, myślałem że to stypa po pogrzebie. Jedzenie mi nie szło bo wiadomo, w takim klimacie apetyt spada. Ale co najlepsze to później dowiedziałem się że w piątki tam zbierają się Jehowi i uczą się tej swojej poprzekręcanej Biblii. OT - widziałeś kalkulator z naklejkami od cen i mazakiem cyferki napisane? hehehe
|
|
no chyba jednak temat jest aktualny i jest coś na rzeczy dzisiaj jechałem z gościem z nowego MPT i dowiedziałem się że to chyba jednak koniec bisów czy bliższy czy dalszy tego nie wiem opowiadał mi że na jeden dzień poszedł do bisu do pracy i zarobił 40 zł po tak pięknym dniu z powrotem wrócił do MPT a zastanawiał się co będzie robił bis gdy nie będzie miał postoju pod szpitalem powiedział mi więcej że w bisach już i tak jeżdżą tylko goście nie cieszący się najlepsza renomą i nikt ich chyba nie chce ich w innych firmach myślę że autor "ja" nie powinieneś tak skakać i pisać niestworzonych rzeczy tylko popracować nad sobą pozdrawiam Zbych
|
|
wlasnie...tania sensacja...pytalem sie ich po co przylecieli! powiedzieli ze chca sie zaprzyjaznic...dalem mu w trabke! i powiedzial, ze po ogorki! swetry mi popruli! dalem im reklamowke ogorkow, odlecieli i powiedzieli, ze juz nie przyleca...ja patrze, a ja bez swetra! dajcie spokoj! Józef
|
|
i dobrze tym babom niech maja za swoje a potem my nieswiadomi niczego biali zarazamy sie tym "czarnym gownem" obym nigdy nie spotkal zadnej bialej kobiety ktora oddala sie takiemu zwierzeciu
|
|
kumpel mówił że kiedyś wycisnął 210 km/h a braciak jechał z niemiec vectra 88r. 2.0 i miał 5tys obr przy 190....
|
|
o nie Retro odpada tam za żadne skarby nie dadzą lokalu na 18-stke !!!
|
|
Tor a skad masz takie informacje, ze ok 100 kobiet? Bo poki co pisali o 4 bodajze. urzad skarbowy, a jakby to bialy zarazal to co? Malo takich? Szkoda ze robicie z tej sprawy pozywke dla rasizmu, co najwyrazniej bylo celem stworzenia tego watku. Wydrwic organizacje antyfaszystowska, bo czarny ktoremu dali jakis tam tytul, pozarazal iles kobiet... Dla mnie marna prowokacja. Pewnie teraz powinnismy zaczac popierac kolegow zamawiajacych piwo... Goscia niech wsadza do pierdla, nalezy mu sie widocznie i tyle. brak podpisu
|
|
witam chcę kupię 2 suczki rottweilery (do 4 miesiecy) ale jest to trudne ponieważ mało kto je hoduje, w związku z czy nie wiem gdzie je nabyć. jeżeli ktoś wie to piszcie. pozdrawiam
|
|
w łomżyńskich korporacjach taksiarskich około 7-8 zł. Za tyle można już przejechać całe miasto dobrą limuzyną. Ale nie wiem co miałaś na myśli pisząc słowo "limuzyna" ?? Może polonez z niewielkim stażem albo 15-letni merc to nieodpowiednia lizmuzyna! Powinnaś sprecyzować zapytanie! .
|
|
Jeśli zauważyliście jeszcze jakieś paradoksy, piszcie.
|
|
Hej! Mam pytanie czy ktos wie moze co sie stalo dzis rano za Konarzycami... Musialbys chyba bardzo duzy wypadek, bo juz 4 karetki pojechaly, straz i policja..
|
|
Czy ktos może wie ile wynosi miesięczna dieta radnego? Kiedyś obiło mi się o uszy że około 600zł, ale nie jestem pewien czy miesięcznie czy za posiedzenie RM? .
|
|
Czy w Łomży albo okolicy jest jakaś: scianka wspinaczkowa itp. Zeby można było sobie w soboty wyskoczyć gdzieś. Pod dachem... Jeśli tak PROSZE o namiary. Z góry dziekóję .
|
|
Panie i Panowie Radni! Chętnie kupię od Was wszystkie Wasze mieszkania! Dam 20% więcej, niż napisaliście!
|
|
Chodzi zapewne o tego nietoperza nafozforyzowanego często go wiedze wiem w którym miejscu ma swoją noclegownie. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
zderzenie czołowe poloneza i polo(taki żółto czarne),ale samochody rozwalone ze szok.
|
|
1. mieszka taki jeden na slowackiego 7 srodkowa klatka na ostanim pietrze po lewej pala z prewncji bije ludzi 2, sakoś jedna z gorszych pał w łomzy nie wiem gdzie teraz mieszka ale jego stara na slowackiego 6 pod nr 1 3 na slowackiego 8 na parterze mieszka pala co na dolku kanapki donosi 4 kolo odeku tez mieszka pała strasznie duza Zbych
|
|
Takie dane to można z książki telefonicznej przepisać. Imion i nazwisk nie ma więc... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
ile sie placi ??
|
|
dobre tego nie znalem
|
|
http://www.wosp-lomza.dl.pl/ Dziękujemy wszystkim za okazaną pomoc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |