sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani Marta Kaczyńska Dubieniecka

Kiedyś było tanio. Teraz ceny są z kosmosu! Taka sama chała jak w barze POD TOPOLAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani Marta Kaczyńska Dubieniecka

Drogi Tasmanku!
Tu gdzie mieszkam, to mieszkam nie kilka, a 30 lat, a sklep jest na Konstytucji 3 Maja od zeszłego roku. Nic tu się nie zgadza.
A propo latania z każdą głupotą nie jestem fachowcem od komputerów i nie mam zamiaru w nim grzebać. Każdy niech robi to na czym się zna. Jeżeli tak się znasz na takim sprzęcie, to daj namiary, dam wtedy Tobie zarobić.
Mam nowy sprzęt i nie muszę wcale tam latać, a jeżeli coś się stanie to sami przyjeżdżają. Jeżeli zachodzę to tylko po zakupy.
Wiesz, że dzwonią, ale nie wiesz w którym kościele.

Pozdrowienia noworoczne.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a możesz podać jakiś te. aby móc się z nimi skontaktować i jakie są tam ceny labo jak masz to ich oficjalną str. www. Dzięki!

Zbych

Firma to: "NETSTER" Biuro miesci sie na ul. Wojska Polskiego 119
tel. 086- 2169038 Tam wszystkiego sie dowiesz, co do cen? to maja przystepne. Ale najlepiej zadzwon.
Pozdr.

Atom, Labirynt, Retro, 7Kier, Alibi, poszukaj w archiwum forum, albo poprostu pośmigaj po klubach i tyle.

Witam,
proszę o kontakt osoby które w WORD Łomża odbywały kurs na instruktora nauki jazdy. Mam pytania dotyczące "czy dobrze szkolą" ?

pozdrawiam
darek

Piss off !

narazie nie mam zamiaru sprzedać swojej konsoli, ale chętnie odstąpię gry (oczywiście za rozsądną cenę :) pisz na maila

chyba dla wzsystkich:)

...Zaufanie to potega....

Sam se powruc nad narew, kazdego tygodnia pare razy tylko te powrocmy..., kto to czyta !!!!!?? jest ktos kogo to tak ciekawi ?? czesiek daj sie na spokoj !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org