Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Marta Kaczyńska Dubieniecka |
Kiedyś było tanio. Teraz ceny są z kosmosu! Taka sama chała jak w barze POD TOPOLAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Marta Kaczyńska Dubieniecka |
Drogi Tasmanku! Tu gdzie mieszkam, to mieszkam nie kilka, a 30 lat, a sklep jest na Konstytucji 3 Maja od zeszłego roku. Nic tu się nie zgadza. A propo latania z każdą głupotą nie jestem fachowcem od komputerów i nie mam zamiaru w nim grzebać. Każdy niech robi to na czym się zna. Jeżeli tak się znasz na takim sprzęcie, to daj namiary, dam wtedy Tobie zarobić. Mam nowy sprzęt i nie muszę wcale tam latać, a jeżeli coś się stanie to sami przyjeżdżają. Jeżeli zachodzę to tylko po zakupy. Wiesz, że dzwonią, ale nie wiesz w którym kościele. Pozdrowienia noworoczne. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a możesz podać jakiś te. aby móc się z nimi skontaktować i jakie są tam ceny labo jak masz to ich oficjalną str. www. Dzięki! Zbych
|
|
Firma to: "NETSTER" Biuro miesci sie na ul. Wojska Polskiego 119 tel. 086- 2169038 Tam wszystkiego sie dowiesz, co do cen? to maja przystepne. Ale najlepiej zadzwon. Pozdr.
|
|
Atom, Labirynt, Retro, 7Kier, Alibi, poszukaj w archiwum forum, albo poprostu pośmigaj po klubach i tyle.
|
|
Witam, proszę o kontakt osoby które w WORD Łomża odbywały kurs na instruktora nauki jazdy. Mam pytania dotyczące "czy dobrze szkolą" ? pozdrawiam darek Piss off !
|
|
narazie nie mam zamiaru sprzedać swojej konsoli, ale chętnie odstąpię gry (oczywiście za rozsądną cenę :) pisz na maila
|
|
chyba dla wzsystkich:) ...Zaufanie to potega....
|
|
Sam se powruc nad narew, kazdego tygodnia pare razy tylko te powrocmy..., kto to czyta !!!!!?? jest ktos kogo to tak ciekawi ?? czesiek daj sie na spokoj !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |