Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
samolot z Kaczyńskim na pokladzie rozbil sie na lotnisku... |
cavalera: widocznie nie nauczyli go w średniej szkole polskiego i teraz gada jak Bum za granicą , prawda Dziku ? a może ... Grzegorzu D.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: samolot z Kaczyńskim na pokladzie rozbil sie na lotnisku... |
Zdecydowanie tylko pozornie wydaje się trudne :) jesli jednak dalej nie wiesz jak to zrobic to za 150 Euro moge ci pomóc :) Pisz na: fila001@o2.pl z tematem pracy
|
|
ja znam osobiście kilku taksówkarzy i wiem że to nie jest takie proste jak się wydaje z boku, żeby rarobić w miarę dobrą kasę trzeba naprawde śmigać po 10- 12 godzin dzienie bez wyjątku na święta itp (w sume wtedy jest jeszcze dłużej) pozatym wiele osób pracuje w nocy = najebani,agresywni klienci niektórym się chyba wydaje że praca taxsiarza to to samo jak małolat weźmie fure od ojca i se pośmiga po mieście tyle, że codzienie...
|
|
informowanie o tym gdzie będą radary ma to na celu żeby ludzie jeździli tam zgodnie z przepisami i to jest normalne, bo w większości w Polsce radary są tylko po to żeby nabijać mandaty a nie żeby poprawaić bezpieczeństwo
|
|
w pamieci mam jeszcze bojki na "chamskim" w piatki po poludniu, gdy przyjezdni uczniowie wracali do domów. Nieraz bywało ze mieszkańcy bursy na Stacha Konwy szli grupa i i piesciami wybijali przejscie na dworzec. poza tym na poczatku lat 90 pojawila sie moda na rap. nagle wszyscy chodzic za czeli w czapeczkach i spodniach z krokiem na wysokosci kolan (zawsze mnie to smieszylo). na ulicach pojawili sie gówniarze naciągający przechodniów (zwlaszcza mlodziaków) na: "pozycz zlotówkę". gdy pogoniłeś takiego gówniarza, zza winkla wyłaniali się starski i liczniejsi "promotorzy". Działo sie to przewaznie w okolicach Długiej, Krótkiej, Pocztarskiej. I ciekawostka, gdy mineła moda na rap i jego pochodne przyszla moda na krótkie włosy i obcisłe spodnie ;))). I Ci którzy lali jako raperzy szybko przekwalifikowali sie na skinów i dalej lali tylko pod zmienionym szyldem. Bywało, że ci któzy gnoili cpunów jakis czas później sami brali prochy itp...
|
|
A siema Dziku Uparcie rób to co robisz jak za małolata.WARIAT Buce komentują bo im żal d.. ściska. "śmiej się śmiej,zobaczysz jednak twój smiech urwie sie jak hejnał"TO DLA LAMUSÓW hehe muszę się z Tobą koniecznie skontaktować pozdro slums28 mało kto wie ocb
|
|
|
według mnie usunięcie wewnętrznego pasa ruchu było bardzo dobrym posunięciem . Niektórzy tacy, którym nie chciało się czekać, aż ci z zewn. pasa pojada prosto wskakiwali na wewn. i też jechali prosto co jest oczywiście nizegodne z przepisami. Teraz jest jeden pas i przynajmniej nie ma tak dużo stłuczek jak było wcześniej. Pozdr.
|
|
Mamy kolejne upelszenie systemu. Pijanych lekarzy zastąpią niedouczeni ratownicy ( wiem jak zdawali egzaminy ). Teraz to już tylko włączyć Radio Maryja i czekać na wezwanie z góry. Super pomysł.
|
|
przecież on żartował chłopie troche poczucia humoru :)
|
|
no fakt - o tych akcjach na Długiej i Pocztarskiej się słyszało,że zaczepial Cie kajtek a uciekałes juz przed całą nabojką :) co do transformacji z szerokich spodni w obcisle to teraz jest kolejny etap: dres,żel, czasami jeans + lakierki i koszula
|
|
Malo kto wie o co biega? to po cholere sie wypisujecie tutaj. Jest wiele for o tematyce muzycznej np. hip hop. Dlaczego tam nie pojdziecie promowac tego swojego(...)muzyki? Moze tam Was nie chca? a zetdem to pewnie znowu dziku tylko piszacy z polskiego proxy. provident.pl az rzuca sie w oczy. dajcie juz sobie spokoj.
|
|
hehe smieszny jesteś floorek ale co tacy też muszą istnieć "nie zrozumiesz tego jeśli jesteś niekumaty" -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Macię jakieś doświadczenia z barem "Łomżyczka"? Proszę o opienie na jego temat.
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane :D
|
|
jest smacznie tanio czyli wszystko ok!
|
|
Maćku, masz może jakieś materiały dotyczące elektrowni? Moze masz odpowiedzi Jak to sie stało, że budynek elektrowni miejskiej(!), istniejacy do dzisiaj (nadbudowany) należy dziś do prywatnej białostockiej spółki? RE Jak to sie stało, że owa białostocka spółka jest właścicielem sąsiedniej parceli, przy ulicy dziś Sienkiewicza, a wktórej mieściło się szereg instytucji oświatowych? Maćku odnośnie notki dotyczącej szkoły na Rybakach: w Łomży często, z uwagi na niechlubna przeszłość niektórych budynków, mówi sie, że coś powstało od nowa. Dopiero zestawienie choćby map badź innych dokumentów geodezyjnych z epoki pozwala ocenić co było obiektem nowym, a co przebudowa lub rozbudową. Jako przykład może posłużyc tu kino "Millenium" Część tego budynku była stajnia na początku XIX w. Później teatr, później kino, później podrzędne kino, później .... Ale jak ustalić, która cześc murów to XIX w, która XX ?, Sam piszesz w opisie do zdjęcia "20.Dom Żołnierza, wybudowany na ruinach cerkwi z wykorzystaniem jej ruin w 1930 roku. Zniszczony w czasie II wojny światowej." Opis nie jest do końca ścisły. Na dom żołnierza przebudowana została cerkiew 14 Ołonieckiego pułku piechoty - a do ruiny było jej znacznie dalej niż wielu dzisiejszym łomżyńskim budynkom. Taz zreszta jak w powojennym okresie dla materiałów budowlanych rozebranych zostało wiele ocalałych z wojny, uszkodzonych wprawdzie - obiektów. Dla budulca rozebrano kościół św. Stanisława - na przełomie lat 40 i 50 stały jego mury - wysadzone przez niemców były sklepienia, dla budulca i z zemsty za więzienie komunistów rozebrano część budynków więzienia. Białostoccy decydenci widzieli w tym również etap w likwidacji w Łomży ośrodka regionalnego. (prawdopodobnie - wymaga to sprawdzenia - niektórzy z nich byli jego pensjonariuszami i "sentyment" do naszego miasta przekazali swoim następcom). A ze sposób myslenia udziela sie obenej łomzyńskiej władzy - patrz zdjęcie nr 13. i to by było na tyle. Kontynuuj proszę
|
|
Masz racje Tasman, niedość że jest syf i to i cena jaka. Kiedyś było taniej i dłużej a z roku na rok jest drożej i krócej.
|
|
co z tego że się napiszę pracę. Ja napisałem a i tak jak przyszło co do czego to ją kompletnie zapomniałem i musiałem układać wszystko od nowa "na żywo" przed komisją. i źle nie było bo zarobiłem 16pkt/20
|
|
haha luizfernandez nie był i pier*** nigdy nie usłyszałem od nikogo takiej negatywnej opinii o tym barze. Nikt mi jeszcze nie powiedział,że jedzenie jest niesmaczne,tłuste itp. Jak sie jada po fast-foodach to sie pózniej przychodzi do takiego baru jak ''Łomżyczka'' i sie gada,że tłuste!
|
|
Niewiem czy ta storona wypali bo narazie mam za mało kawałków jedynie: KiNT, Piter Sklad, PWA, dziku, mateja, majeś, elso skład, Qzyn&RGP&Furia, PPM & KiNT Ząbek Goscinnie, NARAZIE TYLKO TO a licze na znacznie wiecej...bo wielu chłopaków tworzy podziemie... Czekam jeszcze 2 tyg na mp3. Jeśli wasi kumple nagrywają powiadomcie ich o tym Pozdro jak coś walcie na e-mail piter-ziomus@wp.pl Pozdrawiam ! Dziku 3maj sie nagrywaj, pisz... i czekam na nagrywke dla mnie.!
|
|
sawana: mogliby zmienić przepis na ciasto. Jak dla mnie jest ono mdłe. Kawałek da się zjeść ale jak już więcej to błeee
|
|
A gdzie znajduję się Big Red Tomato?? I jeszcze może jakiś telefon albo strona internetowa?? z góry dzięki
|
|
Nie uważamy sie za niewiadomo kogo, tworzymy rap dla tych krórzy go słuchają i chcą go słuchać. Nie podoba sie wam? ROZUMIEM - nie słuchaj ! Robimy to dla ziomków którzy wieżą w nas i chcą kolejną piosenke.
|
|
Co sądzicie o Oplu Vectrze(wersja A) z silnikiem 2.0 8v?Uważam że jest to fajne żwawe i całkiem ekonomiczne autko.....Miałem okazję dzisiaj nią jeździć i 115 km nie śpi tylko robi swoje.pozdro dla wszystkich posiadaczy :)
|
|
ooooooo
|
|
maverickk: ciec to cie zrobił pało głupia , ty masz pojęcie patrze łachu
|
|
Nawiązując do postu Van Loosen to uważam że zrywanie truskawek za parę euro to nie jest zła robota.
|
|
ale który rocznik , vectra przez lata się zmieniła !!
|
|
silnik taki normalny nie jest to rakieta ale do turlania po mieście starczy, części tanie pełno zamienników, istalacja LPG też do niego jest tania i nie ma większych problemów z użytkowaniem
|
|
ta... *********
|
|
ta... za_je_bista wręcz cudowna, ale z tak zdaną maturą czego chcieć więcej
|
|
jeden z najfajniejszych samochodow jaki moze byc :) moj brat ma 1.8(90KM) 93r. idzie... super :D bardzo malo awaryjny samochod
|
|
Ktore osiedle w Łomży jest najfajniejsze ?? od razu zobaczymy ile osob skad pisze :)
|
|
a gdzie to jest??
|
|
kazdy bedzie pisał o swoim!! Bimbo
|
|
Ja mieszkam na Łomżycy i jest całkiem spoko, tylko ciężko z dojazdem, ponieważ autobusy żadko kursują. 黒い蝶
|
|
ale zrozumcie że jak co 2 dni robicie nowe posty o tym samym to ludzie się wkur.wiają bo ich to nie interesuje zróbcie sobie jeden temat o waszej muzyce i nie będzie wadziło i kto chce to se tam będzie zaglądać to to samo co bym co tydzień piał w nowym temacie ile wydałem na paliwo - a hu.j to kogo interesi hehee
|
|
Pizza w savanie jest dobra, przypomina mi taka domową pizze. Ceny ok.
|
|
A i dodam, ze przydałby się asfalt na ulicy. Bo moja droga to dno i wodorosty. Dziwi mnie to ze ludzie którzy z pokolenia na pokolenie płacą podatki do miasta nie doczekali się poządnej drogi a jacyś ludzie którzy budują się gdzies na polach za Łomża z miejsca mają piękny asfalcik chodniczek i ścieżkę rowerową. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
dobra, tania fura tylko rdza ją szybko wcina
|
|
Zgadzam sie ale to nie ode mnie zależy. Proponóję zrobic forum osobite o hip-hop'ie i tam rozmawiac na jego temat polecam serwis www.fora.pl
|
|
Dzięki bardzo za opinie chyba bede sie tak wkrótce stołował
|
|
SłOWACKIEGO
|
|
sluchalem tego kunta kinte i jw
|
|
JANTAR JEST FAJNE OSIEDLE
|
|
Osiedle Maria też jest niczego sobie :)
|
|
Osiedle maria fajne jest chociaz tam nie mieszkam :P
|
|
w sylwestra chyba troche zarobili na taryfie 4
|
|
tomekk napisał>>>>>ale zrozumcie że jak co 2 dni robicie nowe posty o tym samym to ludzie się wkur.wiają bo ich to nie interesuje zróbcie sobie jeden temat o waszej muzyce i nie będzie wadziło i kto chce to se tam będzie zaglądać to to samo co bym co tydzień piał w nowym temacie ile wydałem na paliwo - a hu.j to kogo interesi hehee Taaaa?? A jak ***** o ŁKS było w *** tematów to co??? Jakoś Cie to nie wkurwialo!!! Jak nie trawisz hh to nie udzielaj się i nie czytaj tych postów. Kiwka
|
|
>JANTAR< obok PG1 Zbych
|
|
Tasman ale mnie ubawiles....hehe. Nie nie pracuje w niej, lacza mnie z nia jedynie kontakty handlowe. Na przyszlosc najpierw sprawdz cos, pozniej pisz, bo rozne dziwne rzeczy moga z tego wyjsc. Temat dotyczyl firm komputerowych, a ze mialem z kilkoma z nich kontakt, wiec mam ochote napisac o tej, ktora wypadla najbardziej pozytywnie w moim odczuciu. Wychodze z zalozenia, ze to co dobre warto promowac. Jesli trafi sie jakis minus zapewniam Cie, ze napewno go tutaj umieszcze.
|
|
OSTATNIO DOSZLY MNIE SLUCHY ZE WIDZIANO JAKIES SWIATLA NAD LOMZA I OKOLICAMI CZY KTOS Z WAS COS O TYM WIE?????? ...A MOZE TO ZORZA ...A MOZE SASIEDZI Z GORY... _____________________________________________________
|
|
A CZY CZAT TO DZIALA????? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w nocy ze środy na czwartek był deszcz meteorów a nie UFO!!!!!!!
|
|
Tak działa od kąd pamiętam od samego początku jak wchodziłem tutaj (2lata temu) zawsze działał :))) ## rudy błazen z druhem
|
|
Na przeciwko Gaspolu
|
|
Juz wczesniej mialem zamiar napisac, ale po dzisiejszej porannej lekturze onetu mam co wklejac ;) Ogolnie odnosnie sieci typu telepizza i inne, jasne, czasem warto skorzystac. Natomiast chce tu poruszyc inna kwestie. Jako, ze na forum czesto mozemy sobie poczytac pretensje do lomzynskich pracodawcow, w kwestiach zatrudniania i plac pracownikow, trzeba zauwazyc, ze jest jednak pewna granica ceny, po ktorej trzeba juz zaczac obnizac standardy i ciac koszty wszelkimi sposobami. Tu fragment art. z onetu o stazach, dotyczacy akurat wspominanej Dominium pizza: "O tym jak "doskonałe" warunki proponuje się pracownikom w ramach umów-zleceń przekonałem się odpowiadając na ofertę dla kierowcy-dostawcy z własnym samochodem w firmie Pizza Dominium. Zapytałem o zarobki i sposób rozliczania benzyny. - Wynagrodzenie wynosi 3 zł za godzinę netto podczas okresu szkoleń, później 3,50 zł plus za wyjazd w zależności od rejonu od 3 do 6 zł, dodatkowo napiwki. Jest to praca na umowę-zlecenie na początek, później możliwość podpisania umowy o pracę - odpowiedziała mi w mailu Mariola Wielgat z Pizza Dominium. - Paliwo we własnym zakresie - zaznaczyła. Umowa skonstruowana po mistrzowsku: gdy mało wyjazdów - to i nędzna stawka za godzinę. Z kolei jak dużo klientów to trzeba bulić więcej na benzynę. Bylebyś dostawco za bardzo się nie wzbogacił." I teraz zastanawiam sie jak to jest. Z jednej strony chcielibysmy dobrze zarabiac itd. A z drugiej brakuje nam w miescie wszelkiej masci sieci, ktore wykorzystuja ludzi w maksymalny sposob, zeby osiagnac zysk. Moze ten fragment pomoze w przemysleniu sprawy, czy faktycznie pizza w Lomzy jest zbyt droga. Moze i fajnie czasem skorzystac z promocji, ja osobiscie na dluzsza mete wole zeby bylo smacznie i przyjemnie. Mysle, ze przy cenach 12-15zl za pizze, na ktorej nie mozna narzekac na brak dodatkow, nie jest to wcale zla oferta. Dodam zreszta, ze przy czestych zamowieniach swojego czasu, czesto bez zapowiedzi dostawalem jakies gratisy, typu litrowa cola itp. wiec moze jednak niektorzy dbaja o klienta. A przeciez gdybysmy kierowali sie tylko tym jednym kryterium, to np na romantyczne randki chodzilibysmy do barow mlecznych ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ema KOŁATAJA masz tu starsze nawijki KInT Elo!!! http://s000.wyslijto.pl/?file_id=76597175739691113631 Proste http://s004.wyslijto.pl/?file_id=01401964859990528361
|
|
Ema KOŁATAJA masz tu starsze nawijki KInT Elo!!! http://s000.wyslijto.pl/?file_id=76597175739691113631 Proste http://s004.wyslijto.pl/?file_id=01401964859990528361 Pozdro KsJ Południe!!
|
|
Wezmy jeszcze pod uwage przerob takiej pizzerii sieciowej np w wawie, gdzie wciaz jest pelno ludzi + zamowienia na dowoz non stop. I mozliwosci lomzynskie, gdzie w lokalach poza wieczorami w niektore dni, jest raczej pusto dosc i ciekawe z jaka czestotliwoscia sa zamowienia na wynos? Podejrzewam, ze nie sa to raczej ilosci pozwalajace np. na zrealizowanie kilkunastu zamowien przy jednym wyjezdzie, a wiadomo ze z 1 pizza tam i z powrotem nikomu by sie nie oplacalo jezdzic niestety. Obnizka ceny tez pewnie duzo nie pomoze, bo ile mozna obnizyc z 12zl i na czym trzeba by oszczedzic?
|
|
UWAGA!!UWAGA!!PEDALY NA FORUM !!
|
|
**miało byc pedały
|
|
jonek idz na czat lomza na wp. tam znajdziesz pozytywny odzew.
|
|
jonek to nie anonse towarzyskie jakbyś niezauważył. Wejdz może na czat Łomżyński ale pewnie będzie bardziej ci odpowiadał czat o tematyce sexu. Szukaj dalej tej panieny na weekend ale nie tu.
|
|
jonek a skąd dojeżdżasz że chcesz się na dupki do Łomży "wyrwać"??
|
|
tak jest :) nie śpij w nocy bo cię porwie UFO i coś ci do dupki wkręci LOL !! Bimbo
|
|
fajnie by bylo zeby byl klub miłośników opla vectry w lomzy :P hehe
|
|
witam! ja korzystam z Neonetu, cos ostatnio maja problemy, ale mam nadzieje ze w krotce to sie zmieni/poprawi. Klopoty sa poniewaz inny operator sie tym zajal, do tej pory (4lata) nie mialam problemow, a mieszkam na Długiej 24 Pozdr.
|
|
hehe a moze po sylwestrze jeszcze trzyma ?:D
|
|
Do twojego sterownika nie potrzeba żadnego sprzętu - jest to poprostu atrapa elektroniki. Wszystko reguluje sie recznie za pomoca śruby i w parowniku. Osobiscie polecam zakład SIMPLEX-GAZ w Piatnicy na NOWOPROJEKTOWANEJ 1. Jedziesz jak do mleczarni ul. Wesołą i odbijasz na prawo w ul. Nowoproj... Tam napewno Ci pomogą. Pozdrawiam Zbych
|
|
Proponuję stare Interneo. W tamtych okolicach nie płacą za Internet... ;D
|
|
Założ "Czelo" (Chello) będziesz ELO :-P Zbych
|
|
Całe rozkminy o RAPIE i HIP-HOP ie toczymy na nowym forum ty tylko od czasu do czasu zakładamy temat...! Pozdrawiam -----------> www.lomzarap.fora.pl <-------- wchodzcie piszcie oceniajcie ;) pozdro !
|
|
a skod pochodzi ten piter skład
|
|
Orientuje sie ktos w jakich lokalach mozna w Lomzy zrobic osiemnastke ? bylem juz w 7kieri oraz w VIP, w tym drugim nie robia na takich imprez jezeli macie jakies info o cenach i opinie to bylbym bardzo wdzieczny
|
|
Słyszał ktoś coś o zespole Metodyka ewp Furia ??? Chciałbym sie dowiedziec o nich wiecej.
|
|
Nie wiem co konkretnie chcesz wiedzieć... Łatwiej jest co nieco napisać o Chludniach. Wieś istniała już na początku XV w. Z Chludni wywodzą się Chludzińscy, którzy posługiwali się herbem Cholewa i właśnie ich przodkom Janusz Starszy, książę Mazowiecki nadał w1413 r. tamtejsze ziemie. Był to ogromny, bardzo rozległy majątek ziemski. Rodzina ta bardzo się rozrastała, z biegiem czasu migrowała z tego miejsca na cały kraj a zwłaszcza na terytorium dzisiejszej Białorusi, gdzie członkowie tej rodziny zajmowali poważne stanowiska: marszałkowie, rotmistrzowie, starości, regenci, był nawet szambelan króla Stanisława Augusta. Już w XX w. członkowie tamtej gałęzi rodu Chludzińskich weszli w związki małżeńskie z margrabianką włoską i księciem bardzo znaczącego rodu we Włoszech Liguorich. Potomkowie tych drugich żyją do dzisiaj w Polsce. Warto też wspomnieć o Celinie Chludzińskiej, która założyła Zgromadzenia Sióstr Zmartwychwstania Pańskiego, w tej chwili trwa jej proces beatyfikacyjny. To tak w ogromnym skrócie o historii rodziny. Więcej m. in. w "Herbarzu" Bonieckiego i w książce Krystyny Uniechowskiej-Dembińskiej "Apokryf Wenecki", gdzie dość sporo miejsca jest poświęcone wschodniej gałęzi rodziny Chludzińskich. Teraz wieś w której jest kilkadziesiąt domów podobnie jak Włodki, szkoła, niedaleko w bardzo malowniczym krajobrazie płynie Narew i co drugi mieszkaniec wsi ma na nazwisko... Chludziński.
|
|
najtaniej to chyba w Motelu Zaciszu w piątnicy !! a topole to nie jest tak zupełnie łomża !! piątnica też ale bardzo niedaleko !!
|
|
nie myśl o takich prędkościach w tym aucie bo Ci kiedyś coś odpadnie i się skończy, to nie fura do takich rajdów rudy błazen z druhem
|
|
na gubałówce bylo ciekawie ... naprawde "ostra" impreza
|
|
Zadzwon pod bezplatny nr 0800 111 112 do Radia Taxi MPT 9191 tam zasiegniesz wszelkich informacji . Pozdrawiam
|
|
Hahaha cyrki poprostu :D:D:D Ciekawe co one w nim widziały tylko.... .
|
|
Chyba najlepiejprzez nata coś sparwdzonego znaleźć np.fotogośka, nasze zakłądy są do d....albo robią dobrze ale za to cena jest wygórowana albo odwrotnie, szkoda że u nas nie ma MediaMarkt wywoływałam tam ostatnio płaci się 13,99 za pakiet 50 zdjęć bardzo dobrze wywołanych....a u nas...żenada
|
|
;-)) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jest to bar w biurowcu PKS. Luizfernandes , ja specjalnie tam pojadę i jak bałagan pójdzie do kuchni to komórką cyknę zdjęcie tego kalkulatora i wkleję do tego postu. Trzeba być strasznym skąpcem by na taki pomysł wpaść. Zastanawia mnie , że skoro taki "oszczędny" , czy nie używa jakiegoś badziewia do przyrządzania potraw? Tam Sanepid myślę , że się bardzo , to , a bardzo prosi.
|
|
Jan Jarosław Kozłowski - mieszkanie 73,24 m2 wycenił na 80564 PLN , tj za 1m2 po 1100 PLN. Kupuję w ciemno!!!! A swoją drogą zarabia niewiele więcej jak 900 zł. , to dostając dietę radnego trochę odżyje.
|
|
kłamiesz!!! Ma zowsze Łomża
|
|
Sam se wracaj na wieś
|
|
*** mu w dupe niech gnije w puszce, doktor zaraza Jurand
|
|
lol... tylko czemu na wszelkich imprezach wosp cudaki pokazują znak szatana ręką?? :(
|
|
A dokładny adres w kolnie i telefon kontaktowy? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W Kisielnicy bylo naprawde fajnie dobre jedzenie duzo znajomych orkiestra i sala super napewno ide tam za rok!!! Pozdrawiam.
|
|
hansklos to pewnie jakiś gimnazjalista z kompleksami, a jeżeli jest starszy i tworzy wypowiedzi o takiej treści to mu szczerze współczuje. I tak w gwoli wyjaśnienia to się pisze "****" a nie "***", więc skoro już piszecie ten tandetny slogan to piszcie go poprawnie ;]
|
|
To nie lepiej wybrac się niż tu tak się poniżać?
|
|
Ciborowska jest dobra, projektowała swego czasy całe ośiedle na Marii. Tego z Hali to broń Boże, gorszego marudy i ciamajdy to nie ma w całej Łomży. Zbych
|
|
za to twoj swiadczy z tego co widze. chyba ze masz wiecej niz 15 lat, to faktycznie cofam co napisalem. CHWDP biegaja i wykrzykuja tylko zakompleksione dzieciaki, bo koledzy robia tak samo i trzeba sie popisac... a w razie czego pelno w portkach. Policja jest zla, bo o dokumenty poprosila z pewnoscia i to jest ta wielka krzywda jakiej doznaliscie... Jak ktorys struga kozaka to i moze oberwie. Nie piszcie mi tu tylko, ze was przesladuja za szerokie spodnie, tez kiedys takie nosilem i nic mi jakos policja nie zrobila. Prawda jest taka, ze jak ktos powiedzmy zyje z przestepstwa i miewa problemy z policja, to nie bedzie sie wychylal i ryzykowal wpadki, zeby sobie pokrzyczec chwdp, wiec wyciagnijcie wnioski, kto sie najbardziej obnosi z ta nienawiscia do policji... 15 letnie kozaczki internetowe albo tacy, ktorzy tylko patrza kogo zlac i co zniszczyc, a im sie manto od policji akurat nalezy. Zbych
|
|
dla mnie jest spox.Dobra firma i niedroga.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |