Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
www.mwlomza.prv.pl to adres strony Młodzieży Wszechpolskiej w Łomży |
nooo zrób użytek z własnej i powiedz na forum gdzie ta praca , gdzie te pieniądze/ pozdrawiam i życzę powodzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: www.mwlomza.prv.pl to adres strony Młodzieży Wszechpolskiej w Łomży |
Sura wynika z tego ze dyplomu to na oczy nie widziales, nie nadaje sie do uzytku w toalecie :) W Lomzy pieniadze sa i robota tez - szczegolnie na ul. Lakowej :))))))))))))))))) --- PGG
|
|
Wielospójny teatrzyk: Występują: Ksiądz (niski, z rękoma złożonymi na brzuchu - wysoko - dłoniom leży się wygodnie) Parafianin (głowa lekko pochylona, acz spojrzenie odważne) Miejsce: konsekrowane. Ksiądz: W czym Ci mogę pomóc synu? Parafianin: Proszę księdza, chciałbym zobaczyć księgi parafialne. Chciałbym zobaczyc ile moja parafia zbiera pieniędzy i na co wydaje. Ksiądz: Tak. To miło. A w czym mogę Ci pomóc synu? (grają chorały, ksiądz uduchowiony, parafianin potwierdził swoje wątpliwości) Zbych
|
|
"Jednym słowem najlepsza muza zapuszczana jest w Atomie.... same poważne wymiatacze, a imprezy które się tam odbywają to maksymalny odjazd. Widać że Dj zna się na robocie...i wie co robi.. " nie puszcza tutaj kiczu gra tylko dobrą muze ". Pozdro dal wszystkich znajomych i ekipy w białych rękawiczkach. !!!" ...i wszystko jasne...hehehe... ....znafcy tasiemca :/ szkoda mi was bo mało widzieliście...ale coż ..ja przynajmniej wiem że mało widziałem ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |