Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APEL studentów ws. utrzymania Ośrodka dla Uchodźców w Łomży |
jakoś nie jestem happy z tego ze ludzie zarabiaja mniej niz inni robiac doslownie to samo, wiesz ja naleze do typu ludzi co jak wybije mi 7pln to dam 10pln i wychodze. Ludzie w Łomży maja taka mentalnosc ze jak dzis za kurs zaplaci 6,5 a jutro 7pln to jzu krzyczy ze go ktos oszukal i ze podrozalo, dla mnie to jest smieszne, kazdy by chcial miec wszytsko jak najtaniej a zarabiac jak najwiecej, no i gdzie tu sens??gdzie logika?? zeszlismy troche z tematu i zaraz zaczna sie dziwne dialogi wiec proponuje zanim ktos wyjedzie z wywodami personalnymi, lepiej spotkac sie osobiscie i sobie wyjasnic pewne kwestie niz kozaczyc na tym forum o zanizonym poziomie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APEL studentów ws. utrzymania Ośrodka dla Uchodźców w Łomży |
jaś to idz i mu to powiedz prosto w oczy, choc czuje ze zabraknie ci odwagi buehhee, takich jak ty niestety sa miliony, mnie jak cos boli i mam do kogos zal to stac mnei na to by mu to powiedziec osobiscie, a skoro zrobil taki blad z tym szpitalem to czemu taka walka o niego byla?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tam na polityce co jakiś czas ten tego straszy, a ten tamtego bo ten go nazwał tak a tak, bo ten go widział tu a ten tak naprawdę to tu był ale moment i nie zrobił tego bo tamten był z kolegą i to kolega to zrobił, a żona mariana to tak naprawdę matka zenka więc zenek nie może pojąc za zonę nataszy bo jej dziadek to stryjek wujka ciotki hanki. Rozumiesz ktoś coś na kogoś napisze, przeważnie zrozumiałego tylko dla oskarżanego i oskarżającego i już jeden drugiego straszy. To ma być Forum?? Forum moim zdaniem, no chyba, że się nie znam jest do wymiany poglądów, można się kłócić (kulturalnie), tłumaczyć jeden drugiemu, lub jeśli nie widzi się sensu rozmowy z "ciemnym" osobnikiem urwać temat, a nie sądy!:/ Często w bardziej kontrowersujnych sprawach to aż "strach" pisać, bo jeszcze skażą;p
|
|
"Autor: jaś (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-01-07 22:58 do jaś sam zaniżasz poziom " dobrze powiedziane, zrob ankiete jak sie da, buehehe, powodzenia Ma zowsze Łomża
|
|
do ja zastanów się nad tym "jestes jednym z tych ktorzy skutecznie zanizaja poziom forum i psuja opinie" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Van_Loosen wiesz skad takie fury z napiwkow od ciebie ahahahahahhahahhahahha. Albo jak ci 20 gr wypadnie podczas skrzetnego liczenia reszty przez ciebie bo dales 8 a wybilo 7,50 :)
|
|
dobrze, że planów 4-letnich nie robią ku budowie Pięknej Łomżyńskiej Republiki Emerytów i Rencistów oraz Młodzieży PRZEDmaturalnej (PŁREiRoPr). Łomża powinna kłaść kasę na szkołę przy poznańskiej, może coś ala olsztyn by powstało z biegiem lat?? już teraz prowadzą oni wymianę studentów, jakby były odpowiednie warunki to mogła by wzrosnąć liczba osób które wydawały by u nas pieniążki, a jak jeszcze szkoła wyrobiłaby jakąś renomę to i firemki by powstawały bo miałyby wykfalifikowaną kadrę pracowniczą. Wiadomo, że to nie kwestia dni, ale może już warto zacząć?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kaznierz ty także jesteś złotówą????????? Bimbo
|
|
Policjant też człowiek ma wolne od piątku do poniedziałku. Tylko akcja znicz ich rusza, bo muszą pilnować dojazdów do cmentarzy:)))))))))))
|
|
Jak piszę,że stali na Zawadzkiej przy Stokrotce, to znaczy, że tam stali.Mogli stać tylko tak sobie ale jak gościu na żywca nie zatrzymuje się na stopie,to mieli mu odpuścić? Jeszcze jedno,stówka za ten numer to bardzo mało.Znam miejsca w Polsce i tak jest najczęściej,że kosztuje to 300zł. Wynika z tego ze mamy fajnych policjantów.
|
|
Akcja jak najbardziej godna poklasku. Zapewne czytają to forum także władze policji. Następnym razem proponuję miejsce bardziej ruchliwe w godzinach rannego szczytu. Ulica Zawadzka w okolicach skrzyżowania z ulicą Sikorskiego. Ciekawi mnie stan "fizjologiczny" podróżujących do pracy urzędników. A podrózuje ich wtedy tą trasą z "sypialni południe" do swoich urzędów mnóstwo (do dawnego UW, UM, Starostwa, etc). Pozdrowienia. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
;d;d
|
|
Jak zdarzył się ten tragiczny wypadek, to nie było to rondo. Al. Piłsudskiego była z pierwszeństwem przejazdu. Widać, że jesteście młodzi kierowcy, kiedy nie pamiętacie tamtego skrzyżowania Pozdrawiam noworocznie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=26799699327653652942 . ,rap, master,moja produkcja.zapraszam wszystkich do pobierania i zostawiania opini o kawalku.TYLKO PO JEGO WYSLUCHANIU. NOWA PLYTKA WYJDZIE PEWNIE W WAKACJE.DO TEGO CZASU DZIKU NAGRA NOWY MATERIAL. Z TA STRONKA Z LOMZYNSKIM HIP-HOPEM TO ZAJEB... POMYSL. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZYCZE MILEGO DNIA SZCZESLIWEGO 2007 I ZACHECAM DO POSLUCHANIA NOWEJ NAGRYWKI DZIKA.POZDRAWIAM I CZEKAM NA OPINIE DOTYCZACE KAWALKA.KIWKA .NARAZIE.CZESC. DZIKU POZDROWIONKA WIESZ OD KOGO.PIONA
|
|
Nie możecie tego wszystkiego(...) pisać w jednym swoim temacie? Ma zowsze Łomża
|
|
jezeli w laptopie masz nie zintegrowana karte graficzna producent dolacza sterowniki (badz sciagnij je z neta) nastepnie powinienes miec klawisze szybkiego dostepu zazwyczaj wyrozniaja sie innym kolorem (2 przyciski w jednym)sprobuj przelaczy. pozdro
|
|
w większości laptopów są specjalne guziki związane z laptopami: włączenie wyjścia TV, przyciemnianie - rozjaśnianie wyświetlacza i wiele innych. Takie niebieskie podpisy pod guzikami F1 - F12. Aby je uruchomić klikasz odpowiednią kombinację: Fn-F5 (Fn jest tylko w laptopach)
|
|
ależ pamiętamy - może się nieprecyzyjnie wyraziłem i zapomnialem dodać. ale pod pojęciem "zmienili malowanie jezdni' właśnie miałem na mysli stworzenie ronda. wybaczcie @mmm: ja nie pisalem że wogole nie stoja pod Stokrotka, tylko żejak stoją w celu egzekwowania tego znaku to pod filarkami. a to że ciapną kogoś za ten znak stojąc przy Stokrotce to takie rodzynki:) a wracając do 1 posta grabosia: na tym rondzie tylko w tym miejscu jest znak, a przy pozostalych dojazdach nie, bo tylko zjeżdżając z górki masz po lewej wał z żywoplótem ograniczający widoczność. dla jednych ogranicza, dla innych nie - ale faktem jest że tylko z tej strony widocznośc na lewo jest ograniczona bardziej niz w pozostałych
|
|
moze dozyjesz jeszcze czasów, że po zakupy do Piątnicy wypadnie jechac bo taniej hehehhe
|
|
hejka Nie mogę się zmobilizować chodziłam na basen z córeczką naprawdę było fajnie .Tylko że zawsze jest coś do zrobienia zawsze mało czasu.I jak widzę to i temat odkurzyłam - gdzie chodzicie na ćwiczenia i w jakich godzinach.Obiecałam sobie, że w te wakacje na plaży w Darłówku będę jedną z atrakcji hihi ; ))
|
|
dobrze że sie rozpisałeś bo rzadko widać tu jakieś sygnały ze strony administracji co do "łacza na DSL" to nie sprawdzalem na czym te forum stoi, bo ta wiedza mi nie jest do niczego potrzebna - napisałem, że działa jakby stało na jakimś DSL ( w domysle- niesymetrycznym ,z bardzo skromnym uploadem) co do tytułu artykułu to przecież janie pisałem o przeglądarkach tylko o ipkach z których sie ludzie łączą - nawet jeżeli nie bylo to poruszane w artykule. jak jest naprawde moze wiecie Wy, jak analizujecie ruch, albo i nie. zreszta niema to znaczenia ani dla uzytkownikow ani dla Was dopóki nikt wam pingów i innych DDosów nie puszcza z Jamajki co do tolerancji na tym forum to popieram w calej rozciągłości Twoje zdanie, ze jest potrzebna, że forum obrazuje przekrój społeczenstwa. brawa dla Was, że nie robicie problemow wyrazaniu opinii jednak mały skrypcik neutralizujący w postach najczęsciej używane wulgaryzmy to chyba mógłby byc co? co do tej ogromnej ilości archiwalnych postow to myslę że możecie spokojnie oddzielic gruba krechą to wszystko co stare - do tych archiwalnych, ktore nie sa tej pierwszej 20 stce czy tam 30 stce widocznej, nikt nie sięga ze wzgledu na konstrukcję forum. nie marzy sie wam forum z kilkoma te,matycznymi działami, z wiekszą przejrzystościa, moderacją, łatwym dostepem do starszych wiadomości, rejestracją z tokenem ( ta która jest zacheca tylko do wykradania haseł), z większa ilościa uzytkownikow? jak juz pisalem pare razy: zmiany napędzą wam atrakcyjnośc , co podniesie ekonomicznośc tego forum - przeciez filantropami nie jestescie... wiem ze to wymaga czasu którego wszystkim brak, zeby przygotowac nowe forum , ale może jednak umieść ankiete na stronie głownej: kto za nowym forum i parę opcji do wyboru wyrażających poszczególne rzeczy które można zmienić skoro jestescie tacy wychodzący na przeciw oczekiwan uzytkownikow to jest to idealny sposohb zeby uslyszec ich glos zycze powodzenia bo robicie kawal dobrej roboty
|
|
dzik do lasu !!!
|
|
również przerabiałem to rondo, niedziela, ok. godz. 20, rondo puste, przed rondem pusto, zjeżdżam z góry, zaznaczam, że wolno, co by widzieć co się na rondzie dzieje :), nie zatrzymuję się w bezruchu, zjeżdżam z ronda w Zawadzką, po około 50 m zauważam pościg na sygnale, światła, zatrzymują mnie, 100 PLN w plecy, punkt chyba czy dwa; cóż złamałem przepisy, ale dla tych panów ważniejszy był wynik niż zdrowy rozsądek, ja dostałem punkty, oni dostali punkty, paliwa za dużo nie zużyją, a punkty im lecą... a w tym czasie np. przy SP1 dresiarze rwą kobietom torebki z rąk...no, ale dresiarz nie jeździ samochodem :( aha, zaznaczam, że stali przy stokrotce jakoś...
|
|
macku; zrozumialem swój bład, naprawiłem go pisząc kolejnego postai poprosilem o wybaczenie - czy mam jeszcze isc na kolanach wokól tego ronda? jezeli popelniam bledy to sie ich nie wypieram ale ponosze konsekwencje. przepraszam raz jeszcze mieczyk: chyba nie wymagasz zeby drogowka łapala dresiarzy. od tego jest prewencja. a ze stoja przy rondzie to bardzo dobrze. lepiej niz maja wjechac gdzies w krzaki i sluchac radia jak to nieraz bywa pozdrawiam dzielnych łomzynskich policjantów z drogówki:)
|
|
dziku i slu28 to ta sama jedna osoba: 1. slu28 (---.hsd1.mi.comcast.net), dziku (---.hsd1.mi.comcast.net), 2. robią te same błędy, 3. pisza z wciśniętym Caps Lockiem (oznaczającą krzyk), 4. i nawzajem się promują. Widać temat cieszy się taki wzięciem że koleś musi się dublować, żeby był jakiś ruch w temacie. Tylko jak ktoś już tu zauważył, po cholere zakładać 15 tematów o jakichś piosenkach, podczas gdy można by to było umieścić w jednym temacie. A może to hip - hopowe wydanie Jarosława i Leszka?
|
|
WIELKIE ELO więc dla "alter ego" dzika i powodzenia w leczeniu schizofreni
|
|
napisanie tej pracy tylko pozronie wydaje sie trudne w rzeczywistosci jest to bardzo proste napisz sam
|
|
Nie chodzi chyba o tylko jeden wypadek. Kiedyś prasa pisała, że bywało tam (przed zrobieniem ronda) po jakieś 20 wypadków z rannymi rocznie.
|
|
Stłuczek nikt nie nadążył liczyć. Mieszkam blisko tego skrzyżowania i widziałem je co kilka dni.
|
|
Szkoda tylko, że basen przy sp10 to taki syf. Ma zowsze Łomża
|
|
MERCIO WRÓĆ, NIE DAJ SIĘ!
|
|
ja mogę Ci pomóc w napisaniu pracy elutka-k@wp.pl
|
|
Jezeli już piszecie o pizzeriach to jakie są wasze opinie o pizzy z Savany na Browarnej? Czy warto skosztować tej pizzy??
|
|
SAVANA na Browarnej - bardzo dobra pizza, dużo dodatków, bardzo niskie ceny, miła obsługa. D'ANGELO na Mazowieckiej - również bardzo dobra pizza, super ciasto, gorzej natomiast z cenami... Duża CAPRICIOSA (sos, ser, szynka, pieczarki) to koszt 14 zł. D'ANGELO na Księcia Janusza - ile razy nie zamówiłem tam pizzy, tyle razy była od spodu przypalona. Żałują dodatków. CHILLI PIZZA na Długiej - gówno jakich mało. Chyba pierwsza pizzeria na tym świecie, z której pizzy po prostu nie zjadłem do końca, bo była tragiczna. RAMPA - jednym słowem TRAGEDIA. DIAVOLO - tak sobie. Da się zjeść. CZTERY PORY ROKU (Al. Piłsudskiego, Al. Legionów) - kiedyś lubiłem, ale teraz nic specjalnego. Na dodatek podnieśli ceny. BIG RED TOMATO - POLECAM. Bardzo dobra pizza, niskie ceny, darmowy dowóz do domu. Chwilowo są zamknięci, ale za tydzień znów startują.
|
|
zbiorka na starym rynku, podjezdza dycha i do pierwszych drzwi ustawia sie kolejka tak zeby to wygladalo jakby wszyscy chcieli wejsc do autobusu i robia to powoli moze to jednak nie wyjsc bo kierowcy lomzynscy nie sa zbyt kulturalni i moga poprostu odjechac
|
|
ja mieszkam przy sp 10 i jest całkiem normalnie ale nie ma to jak własy domek, fajnie jest na łomżycy i na starym rynku jest też fajny klimat (kamienninice)
|
|
Pytanie do wiedzących: 1a. Czy ktoś z WAS ma sprzęt do ustawienia gazu z badziewną centralką STAG2-L? 1b. Czy ktoś z WAS ZNA serwis który MA taki sprzęt i może ustawić parametry takiej centralki? 2. No i potrzebny jeszcze by był analizator spalin, żeby dopiąć całość. Oczekuję pomocy. Nie oczekuję informacji, że komuś się coś wydaje, lub że ktoś wie gdzie są instalatorzy LPG. Wystarczająco wydaje mi się bez czyjejkolwiek pomocy i wiem gdzie są jakieś serwisy z gazem. Z góry dziękuję za konkrety. :)
|
|
osiedlu :D
|
|
NAJWAZNIEJSZE ZE WYJASNIENIE SIE ZNAJDZIE ZAWSZE NA COS CZEGO NIBY "NIE MA " W MIESCIE MOHEROWEGO BERETU I AKTYWNIE DZIALAJACYM KOLKU OJCA DYREKTORA NA CZELE Z KONSKIM LBEM
|
|
he,he , jesteśmocno pogięci , ale nie tak gdzie są z tego korzyści, szkoda , że rozumu wam nikt nie dał, czy na tym forum są same degeneraty, ciekawe skojarzenie - pedofil, jesteś chyba jakimś dresem, bowiem ciężko byłoby mi uwierzyć , ze ktoś inny mógłby mieć tak chore skojarzenie, tak dodam, ze nie jestem stąd i mimo tego zamierzałem wyrwać się , tylko dlatego, ze ludzie tutaj są mocno rypnięci. pozdrawiam fanów Ojca Rydzyka, chyba w łomży ich jest zatrzęsienie ... ??? bez komentarza.
|
|
|
To te sylwestrowe race co za daleko odleciały właśnie wróciły. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
o coś nowego Ma zowsze Łomża
|
|
I gdzie ten Tesco , który miał zastąpic Lider price ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jebac huji jebac .
|
|
stoi obok ??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
I to są właśnie nasi radni . Banda kretynów.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
znam jedną chludzinską - stara rura ale dobrze lache robila .
|
|
kto jedzie na malysza ?? 440zl to chyba nieduzo
|
|
flaków i kebaba. swoja droga za tego kebaba to powinni go zlinczowac !!
|
|
Witam wszystkich mam pytanie. Gdzie w Łomzy mozna kupic fajną i w przystepnej cenie sukienke na studniówke? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Coo? Jaja sobie robisz czy ty to naprawde gadasz?
|
|
a co w tym złego , mnie na przykład interesuje ta siłownia
|
|
i co z tego że jest regulamin , jak nie ma admina ;)
|
|
Masz rację bocja, ja też mam od tego gościa neta i jestem zadowolona. Pozdrawiam wszystkich Piątniczanów ;)
|
|
Polski rap to dno ,ciagle nasladowanie Ameryki , teraz polscy raperzy chca jak murzyni miec swoje linie ciuchow (pih,molesta, hemp gru,borixon i inne ) Tak naprawde polski rap byl tylko na skladankach volta.Pierwsze polskie rap plyty to kopie albumow ze stanów np. Molesta Skandal - Mobb Deep the infamous Liroy - Cypress Hill i House Of pain WYP3 jak wyzej Slums Attack - caly west coast. Polski rap wypalil sie ok 3 lata temu.Non stop te same tematy bieda,lawka,ziomale,dupy,jaranie,hwdp,pieniadze. Ktos kto slucha hemp gru i sie tym jara jest dla mnie czlowiekiem o waskich horyzontach.Ci panowie sa kolo 30 i sa baaaardzo niepowazni bo normalni ludzie w tym wieku maja rodziny,prace,dom,firmy.A oni sie tluka po klatkach palac buchy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |