Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński pójdzie siedzieć? |
spotkajcie sie w kilka osob, wysmarujce se klaty gownem i poudawajcie kaczki :d
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński pójdzie siedzieć? |
pod topolami sa pokoje bardzo fajne :) ale to tak bardziej na bajere ;]] jak rzucisz barmoanowi dyszke gratis to i nawet wkominku rozpali :)
|
|
Cztery osoby zginęły w wypadku drogowym, do którego doszło po południu w okolicach Bornego Sulinowa na drodze w kierunku Rakowa. Piąta osoba walczy w szpitalu o życie. Na razie nie znane są przyczyny wypadku. Więcej link poniżej: http://wiadomosci.onet.pl/1457535,11,,,,,6763,itemspec.html W większości sprawcami wypadków są młodzi kierowcy. Szybkie samochody, małe doświadczenie, żadna wyobraźnia, a za kierownicą czują się jak rajdowcy przeceniają swoje możliwości i to są skutki. Pozdrowienia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
abcd1234 Ona zajmuje się usługami dla tp
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pamiętam,że kiedyś to na dworcu PKS można było dostać w czapę.Fajnie się dojeżdżało..........i się nie dostało na szczęście.Pozdrowionka
|
|
Dlaczego drogowcy z B-ku tacy jak Topczewski nie stracili dotąd swoich stanowisk. To co oni wyczyniają z lansowaniem trasy Via Balticy przez ich "metropolię" dawno już wskazuje na brak kompetencji kołtuństwo. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |