Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stanowisko w sprawie opóźnienia z oddaniem basenu do użytku |
To już było....oczywiscie nie wypaliło:D:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stanowisko w sprawie opóźnienia z oddaniem basenu do użytku |
Coś wam zrobiła Dzika mama ? Macie jakieś kompleksy czy co? Jak wam sie nie podoba temat to tu niepiszcie. Tylko wyzwiska i bluzgi lecą jak macie zamiar krytykować to juz lepiej wogóle nie pisać. Posty powiny coś wnosić jakoś nową inicjatywe a nie bluzgać na bliźniego. Macie cos do siebie zgadajcie sie na gg. A nie przez forum? Jak przez Forum bluzgacie to myslicie ze jestescie kozaki bo umiecie bez sensowne grypsy? Szkoda słów.... Jak macie sie wyzywać to nie zaśmiecajcie forum tego tylko załóżcie nowe forum i tam tylko wyzwiska ślijcie.! Pozdro dla Prawdziwych - BEZ napinki ! 3maj cie się rudy błazen z druhem
|
|
Dobra...ok...jesteście dobrzy....i podziwiam was...ale pytanie...czy nie lepiej jeden temat założyc na ten Wasz hip-hop? było by poprostu lepiej!
|
|
Akcja była robiona w Łomży! Ogłaszam żałobę w mieście! W wyniku tej akcji prawo jazdy stracił człowiek-legenda łomżyńskiego taksówkarstwa, pieszczotliwie zwany "Merciem" Cześć jego pamięci. historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi
|
|
Witam witam, Chciałbym zgłosić pomysł na ten cały Sztuczny tłum. Otóż sprawa wyglądała by tak: Zbiera się spora grupa ludzi prezentujacą się inaczej*. W jakiejś kupie np. okrag, kwadracik, kółeczko, wsio ryba jak. Coś tam by pomówili zanucili….I na tym koniec meetingu… Tym miejscem może być np. Łomżyński Manchatan, Stary Rynek etc. prezentujacą się inaczej*. – inspiracja matrix, każdy ubrany od stup do głów, wliczając kretów na czarnoo, totalny heban. Co jak co ale taka gangsta zrobiła by wrażenie. I to by była moja propozycja, może się gdzies powtórzyła nie wiem, ale teraz mi na poczekaniu do głowy wpadła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |