sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znów oczerniono Polskę

nie bylo stac, czy sie nie chcialo, co za roznica, tylko o co teraz pretensje do lekarzy, ze wiecej od pielegniarek zarabiaja? paranoja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znów oczerniono Polskę

Ona sie pyta czy tutaj sa takowe dziadki, a nie gdzie szukac tych dziadkow.

Maciek i Czeslaw to skarbnice wiedzy na tym forum. Ich popros o jakies info ;)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

kozak141: kiedy to było??? i jaki wiek ludzi? ja jestem z tamtych okolic i o niczym takim nie slyszalem...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Szukam chętnej do nauki tańca...

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Ale fakt jest taki ze w BISACH jest jakos mało kierowcow. Długo sie czeka na taksowke.(sprawdziłem to wczoraj)

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

i ten CAPS, krzyczec nie musisz, pozdrawiam

rudy błazen z druhem

W krótce i tak będą rozmowy za free, rynek rozmów telefonicznych wchłoną reklamy. Wszystkie rozmowy będą gratis w zamian za wysluchiwanie reklam, przymierzają się do tego operatorzy komórkowi, myślą także stacjonarni.

Zgodnie z prognozami rok 2007 to blisko 20 procentowe obnizki obok usług internetowych także telefonicznych. Jest to także wymóg UE.
Otoczy nas telewizja High Definition i darmowe rozmowy telefoniczne

A więc Świąt nigdy nie będzie taki jak kiedys :)

Dzieki za szybkie odpowiedzi, pójdę do klubu Akat i sie dowiem wiecej, do Klubu Garnizowego tez zajdę.

Pozdrawiam i SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

Wtzrótzce btzedztzemy mótzić jutz tzylko ptzo Tezetansku !

Jeszcze tylko dodam, ze w bialym lepiej na informe. Raz, ze latwiej ciagnac cos co sie juz umie, a dwa ze to bardziej wyluzowany wydzial ;) Na ekonomii itp. maja wiecej kolosow, zaliczen, wiec trzeba na biezaco zakuwac.

Bimbo !

Wedlug mnie to jak wszedzie, sa firmy powazne, ktore dbaja o klienta, sprawy serwisowe staraja sie zalatwiac w jak najdogodniejszy sposob i takie ktore wyznaja filozofie "sprzedaj i zapomnij", a klient potrzebujacy pomocy czy zglaszajacy reklamacje jest problemem. Niektorzy robia wrecz przekrety (co innego na fakturze, co innego w srodku, czy tez nieuznawanie gwarancji, olewanie serwisu) i sam sie dziwie jakim cudem jeszcze funkcjonuja, chyba tylko dzieki mamieniu kompletnych laikow "super cena". Generalnie jesli zwracasz uwage na jakosc obslugi i kompetencje serwisu, kupujesz podzespoly dobre jakosciowo, to nie powinienes miec powodow do narzekan. Jesli kupujac kierujesz sie tylko zasada ide tam gdzie taniej, to roznie mozna trafic. Mysle, ze warto przed zakupem porozmawiac i zorientowac sie w takich kwestiach jak sposob dzialania serwisu, a zadziwiajaco malo osob zwraca na to wogole uwage.

Co do allegro i sklepow internetowych to zawsze jest to jakas konkurencja. Zwlaszcza jesli chodzi o ceny, bo tego normalny sklep raczej nie pobije. Co innego wlasnie kwestie gwarancji np. bo tu juz bedzie kulawo. Tak wiec osoby nie potrafiace sobie poradzic z ewentualnymi problemami we wlasnym zakresie, wedlug mnie powinny raczej dwa razy przemyslec taki zakup. No i oczywiscie wszelkie reklamacje/gwarancje wiaza sie z dodatkowymi kosztami i dluzszym czasem oczekiwania na sprzet oraz przede wszystkim z koniecznoscia radzenia sobie samodzielnie z wiekszoscia problemow.

no i h uj...

Zbych

zabij go...

Bartes Cos Ty Pił Wesołych Świąt ?
Ps. o jakiego Jasia Ci chodzi ?

Utzwtzaga ! Ntza tzym tzforum otzbowtziązutzje tzjętzyk Tezetański !

ja myśle,że allegro może być konkurencyjne tylko zależy co chcesz konkretnie kupić.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Don Marcello: nie napiszę co naprawdę myslę o tej firmie bo od razu by mnie podali do prokuratury...

Jurand

No wlasnie. Szczerze mowiac, to jest to sklep o ktorym slyszalem najwiecej bardzo zlych opinii. I to nie typu, ze komus cena nie pasowala, czy sprzedawca sie nie tak usmiechnal, tylko wrecz chodzilo o przekrety. Co ciekawe nie slyszalem, zeby ktos o podobne rzeczy oskarzyl jakakolwiek inna firme w Lomzy, wiec cos w tym chyba jest? Starczy zreszta przejrzec tematy na tym forum.
Ja osobiscie jestem podejrzliwie nastawiony do ofert typu megakomputer za 1000zl, bo jak ktos sie zna na tym, to dobrze wie co mozna za takie pieniadze kupic... No ale jak ktos kupuje 1 sprzet w zyciu i na dodatek nie ma dobrego doradcy, to pewnie sie zlapie.
Zreszta co znaczy megakomputer? Nic nie znaczacy zwrot, ktory klientowi dobrze sie skojarzy, a w rzeczywistosci nic nie gwarantuje. Moze kupujacy bedzie mial na mysli sprzet z najwyzszej polki, a sprzedawca cos co nadaje sie od biedy na cos wiecej niz maszyna do pisania? Problem bedzie w tym, czy sprzedawca bedzie sklonny rzetelnie wytlumaczyc plusy i minusy sprzetu oraz do czego sprzet sie nadaje a do czego nie, czy tez bedzie go tylko wychwalal byle wcisnac.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

MTDK to Metodyka i nagrali kiedyś razem z EWP nielegal "Łap Za Mikrofon Pakt"...

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

"duzy" dzięki za odpowiedz :):)

Moze ty Biernaczento byś zagrał

Cytat:

Po pierwsze powienieneś mieć już gotowy pomysł i go rozgłosić pod zupełnie anonimowym nickiem.

Może masz recje. Narazie poczekamy zobaczymy. Jak nie będzie fajnych pomysłów trzeba będzie rozgłaszać gotową już akcję. Ale jak już mówiłem narazie poczekamy.

FIN jeśli ty chcesz takie coś zrobic to powodzenia...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org