Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to jest Rada Osiedlowa? |
No patrzcie jakie cwane liski... w tych czasach ludzie sa żądni wszelakich promocji i darmowych ofert ze sie na wszystko zgadzają... Poza tym jak można kogoś obcego dopuścić do swojego komputera...? Nie rozumiem Nie dajmy się :) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to jest Rada Osiedlowa? |
Baaardzo dlugo uzywalem tlena i jest dla mnie najlepszym komunikatorem pod windowsa ale musze przyznac ze skype bardzo go przewyzsza pod wzgledem rozmowy glosowej, jakos dziwieku jest naprawde wspaniala i nie poruwnywalna nawet do rozmowy przez zwykly telefon
|
|
...i dlaczego? (ja trochę - kocham nieskażoną przestrzeń)
|
|
mam pytanie do znających się na temacie: czy uczelnia może unieważnić wydany dyplom? Jeśli tak - uczelnie stwierdzające fakt plagiatu powinny tak robić! Zbych
|
|
Na północnym wschodzie Chin w Hrabinie właścicielka BMW, prawdopodobnie celowo, przejechała kobietę. Za ten czyn dostała wyrok w zawieszeniu. Dzięki krytyce na forum Internetu, sąd ponownie rozpatrzy sprawę - pisze "Gazeta Wyborcza". [ur]http://info.onet.pl/856866,12,1,0,120,686,item.html Nie wiem czy zauważyliście, ale w Łomży wiele spraw zostało poruszonych na "górze" dopiero po tym jak zaczęło się o nich mówić na tym forum. To jest ten "głos ludu", którego nie można ignorować bo sięga za daleko!
|
|
być może że jesteście w jednej sieci i dlatego macie jednakowe IP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |