Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I waśnie dlatego stop meczetom w POLSCE! |
ahahahaha slawna jabblonka :DDDDDD ahahahahahaa teraz to przejely to malolaty .... kiedys to bylo tam zajebiscie :P pierwsze papierosy i pierwsza kaczuszka duszkiem wypita i zgon :D buahahhaa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I waśnie dlatego stop meczetom w POLSCE! |
a propos polecam "wozonko" bardzo dobrze widac za co mozna dostac po mordzie .... :P za zielona marynarke :) ..." twoje pluca maja szczescie , ale ty NIE !!!! "....
|
|
Nie napinajcie sie bo nie ma co.Jeżeli ktoś tworzy jakiś temat a kogoś on nie interesuje to poprostu nie powinien się wpieprzać. Jeżeli też nie wiecie o co biega tak samo Pozdroo Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
akurat Łomża to nie jest duże miasto to mniej więcej sie każdy zna ;-)) więc jeżeli nawet to przyjdzie kryska na Matyska ;-)) Don't worry be happy :-D http://www.superlaugh.com/1/behappy.swf :D:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ptysiu schowaj prosze ten obrazek "prowadzic 2:0 z jagiellonią..." wywoluje on we mnie negatywne emocje i wogole zamuła na całego jak pomyśle że dostaliśmy grrrrrrrrrrr...
|
|
popieram na *** sie cieszyc ze bylo 2 zero jak dostalismy 3:2 i bylo to naprawde przykre
|
|
nie byliscie na wyjezdzie to nie pie.rdolcie!! NIEZAPOMNIANE UCZUCIE!! A TO ZE PRZEGRALISMY? TO JEST SPORT:)
|
|
markac: nie dodales jeszcze ze pięknym i bogatym :D
|
|
Tak, miał... :P Bimbo !
|
|
jebac czarnych frajerów i tyle Bimbo !
|
|
Nie zaprzeczam temu ,że wygrywać 2:0 było zajebiście. Fakt ,że nie byłem na tym meczu nie daje prawa 5510 insynuować że nie jestem fanem ŁKSu. Otóż jestem zakochany w ŁKSie ,w której lidze by nie grał zawsze zostanie moim klubem nr1. Może właśnie dlatego na wspomnienie tamtego dnia serce mnie boli oj boli ;p
|
|
Urzekła mnie ta historia o rowerze :)
|
|
Czy ktoś może jedzie w piątek nad morze, do Olsztyna, Szczytna czy w te okolice? I może ma miejsce w samochodzie przypadkiem:) Bimbo !
|
|
Michał a gdzie ty sie wybieraszzz?? Bimbo !
|
|
a kto widzial na jablonce kiedys jablka ?? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
wiesz dobrze ze sa ludzie tacy jak ty co chca cos zrobic a nie tylko narzekaja i krytykuja wszystko i wszystkich.masz o demnie tak.rob to co uwarzasz za stosowne. MOGE CI PODPOWIEDZIEC JEDYNIE TO SPROBUJ OTWORZYC BAR ALE WIESZ HOT-DOG,KEBAB,ZAPIEKANKI,FRYTKI ITP.ALE 24 GODZINY NA DOBE A PRZYNAJMNIEJ OD 18 DO 9 RANO.MYSLE ZA SUKCES MUROWANY.NIEMA CO ALE W LOMZY NIC TAKIEGO NIEMA A SAM WIESZ ZE JAK WYPIJESZ TROCHE TO PEDEM NA STOTOIL PO KANAPKE.POMYSL O TYM.W W-WIE POZNANIU SA KOLEIKI PO 200 METROW ZA NOCNYM JEDZENIEM.NA 100-WE ZBIJESZ KLOPS. DOBRZE CI RADZE-SPROBUJ A NIE POZALUJESZ. ZYSZE POWODZENIA.DZIKU
|
|
czarnoskorych mam na codzien i i ch pierdole a oni o tym wiedza i moga mi na *** narobic bo wiedza kto jest ich panem a wy czarne mozgi kim wy jestescie ??plebs kutasie dety przyjedz do mnie na dzielnice i pogadaj z czarnymi to ci zrobia dziure w dupie szybciej niz ci sie wydaje giń śmieciu Bimbo !
|
|
Van_Loosen Chilli Pizza ma dowóz za free, i calkiem fajne promocje, do 2 dużych pizz 3 masz w śmiesznej cenie lub tortille. A co do otworzenia lokalu, to uważam, że w Łomży brakuje takiego miejsca gdzie można zjeść 24/h. Dziku dobrze napisał, ludzie wychodzą z lokali, są głodni i idą na statoil na żarcie, MC Donald jest czynny do 22, a MC Drive do 23.00 ;/. Pozdrawiam, i życze sukcesów, czekamy na wiadomość od Ciebie, że np. na Alei Legionów powstał nowy speed bar 24/h. PS> Mam nadzieje, że na początek dla nas znajdzie się jakaś promocja :D Bimbo
|
|
Szukam linka do piosenki wiem tylko że śpiewa ją Liber i Doniu w refrenie śpiewają także dzieci tekst leci coś o Polsce często w Esce puszczana
|
|
a gdzie ta Chili Pizza? w zyciu o takiej nie słyszałem. trzeba bedzie przetestować - poprosimy od razu nr telefonu - to nie będzie post "którego jedynym celem będzie reklama" :)
|
|
No Od tego własnie sie tam zaczynałooo wisniówka !:)lub jeszcze inne wynalazki!
|
|
"Dzień Dobry Polsko" zainstaluj eMule i sciagnij. Szukanie mp3 na stronach www jest cięzkie. Proponuję program p2p np. eMule.
|
|
Ta Chili Pizza jest na Długiej nad Rosmanem...ale nie polecam obsługa do ****. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Damianolo obsluga ? Sorry, ale znam obsluge i wiem ze jesli Ty jestes grzeczny i mily to obsluga jest mila. Jezeli sie nie umiesz zachowac no to przepraszam bardzo, nalezy sie nauczka.
|
|
A czemu ja mam gg mam firefoxa i NOD32 i śmigam 3 miechy bez formatu chodze po róznych linkach wysyłają mi rózne linki obrazki przez gg wchodze nie raz albo i nie i nic śmiga i działa jak należy. Bez problemowy chłopak zemnie? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
bo tu chodzi o co innego... Bimbo !
|
|
Chodzi zapewne o cd-key :))) Bimbo !
|
|
mariuszxxx z czego placisz te 35 zl? Bimbo !
|
|
ja sobie klikam i ch..j mi mogę zrobić. Pozdro od Linuksa :D
|
|
to chyba jakiś slang
|
|
zapewne o to chodzi ale to juz nieaktualne, teraz chodzi mi o ustawienie przycisków klawiatury bo w pes jest pokazane jak na pleya :/ Wie ktos jak to zrobic? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Podanie się do dymisji obecnego zarządu to używając nomenklatury matematycznej warunek konieczny, lez niewystarczający by zmienić fatalną sytuację w klubie. Pytanie brzmi co dalej? Wydaje mi się, że konieczne są rozmowy na szczeblu władz miasta, gdzie również zasiada były ( myślę, że najlepszy do tej pory) kandydat na funkcje prezesa ŁKS-u ,wspomniany już wcześniej Józef Kosiorek. Osoba przyjazna, odpowiedzialna i kompetentna. Wcześniej nie mógł porozumieć się z Preziem Łomży Brzezińskim ( niestety wybranym na kolejną kadencje). Powodem niesnasek, pewnie niejednym, wydaje mi się była sprawa stadionu. Ten problem jak mniemam zostanie definitywnie rozwiązany w rundzie wiosennej. Pytanie jest takie, czy Kosiorek jest zainteresowany powrotem na stanowisko Prezesa ŁKS-u. Sytuacja na szczeblach łomżyńskich władz się trochę zmieniła, więc może i decyzja właściciela Fargoteksu również mogłaby być ponownie rozważona. W przyszłość klubu powinna być zaangażowana cała Rada Miasta jak również prezio Łomży. Wydaje mi się, że należałoby postawić ten problem na jednej z najbliższych sesji Rady miasta. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
CYTUJE SZANOWNEGO MACIEJA ...Jeżel to jest opel a nie (V)wolkswagen, to ja jestem biskupem. Powiedz mnie(MI) który jest który? Byłem naocznym świadkiem wypadku koło kościoła... MAĆKU WPISAŁEM W NAWIASIE POPRAWNĄ PISOWNIE . ...MNIE.. HIHIHIIHIH PONAWIAM PYTANIE TO JEST OPEL CZY VOLKSWAGEN???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |