sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cebibat... TAK czy NIE?

oznaka bezmyślności oraz mądry Polak po szkodzie
niebywała inteligencja aby iść i skołować nagranie ze złodziejem h

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cebibat... TAK czy NIE?

Łomża to przeciez stolica Polski wiec nie moze nalezec do bialorusi

zastanawiam sie??? co tu ma do rzeczy instruktor jazdy?czy wybor takiego czy innego instruktora ma jakis wplyw na zdanie egzaminu?Przeciez oni i tak wszyscy ucza pod egzaminatorow!Moja bliska osoba zdawala egzamin 6 grudnia ,uczyl jego wcale nie reklamowany instruktor przynajmniej na tym forum ------------zdal odrazu ,bez zadnych podchodow.Reasumujac: trzeba umiec albo miec szczescie a najlepiej i jedno i drugie.

pamietaj: najlepszym adwokatem to jestes sama dla siebie! a jak jeszcze sięgniesz do kodeksu cywilnego!?

jeden z kabelków do regulatora napięcia po prostu był słabo podłączony.

niebyl bym taki pewien ale niech bedzie

Nie no czuubek ma rację, trzeba go izolować, a Białystok to dobre miejsce dla niego :)

Widziałem je też kiedyś w sklepie papierniczym na Al. Legionów niedaleko poczty.

Ale co po nie którzy mają nasrane w bani ale to tam... Mieszkasz w Łomży chcesz się przeprowadzić do Białegostoku , dlaczego ? podaj 3 argumenty ... tylko nie pisz że w białymstoku są sklepy a w Łomży ich nie ma bo to jest dziecinne i śmieszne .

Ja jak bym miał się przeprowadzić a miałem takie propozycje to do Augustowa może nie zbyt bogate miasto z wielkimi hipermarketami i inne duperela ale dla tego bo podoba mi się te miasto te jeziora kanały dużo lasów =D normalnie w lato tu się nie nudzisz i nie idziesz na mało brudną plaże miejsko masz do wyboru epicentrum turystyki i dla tego bym wybrał te miasto nie żadne bialestoki ani warszawki . Ludziom już od tych sklepów i telewizji się w głowie pojebało ! Chcesz wyjeżdzaj krzyż na drogę .

Bimbo !

Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku udanego.

jak tak bardzo tego pragniesz to poproś mikołaja może spełni twoje życzenie i obudzisz się nad Białką hehe

I tego by każda kaluża w 2007 roku zawsze odbijała niebo :)
Dużo szczęścia i słodyczy Fallen Angel wszystkim życzy

rudy błazen z druhem

jeżeli rezygnujesz z tego sklepu to gdzie będziesz kupować.tak się dzieje prawie w kazdym sklepie spożywczym. jak to sobie wyobrażasz że stoi kolejka do dzwi a pani za każdym razem kiedy przyjmuje pieniążki myje swoje dłonie.

Zbych

Tak,Ptysiu ma racje...Polonez nie jest wart polecenia.za takie pieniadze radziłbym poszukać jakiejś Łady w dobrym stanie... PZdrr

pozdrowienia dla jagi Łks

ty wiesz o co chodzi pewnie masz podjebke everlasta albo lonsdale czy tam pitt bull i jestes ''kumaty'' , niechodzilo mi o kibicow tylko o ten mlyn no to prawda jest taka ze zbieral sie kiedys na mecze z Jaga a tak to nikt nie dopingowal dopiero 99-00 sie uformowala taka grupka i niema co pierdolic farmazony bo w bialym kibicowanie stoi na wyzszym poziomie,istnieje ponad 20 lat.Zobaczcie z kim mieli zgody Widzew,Wisła,Ruch a wy ? Pogon Łapy,Szepietowo,Sniadowo.Respekt trzeba miec takze do wroga i znac swoje miejsce w szeregu bo dla Jagi ŁkS to tak jak dla Lecha Groclin.A teraz naublizajcie mi bo napisalem jak jest...

2kc to lipa, na kaca nie ma lekarstwa trzeba pozdychać troche i zbierać siły na następny raz :)

________
Malachit

Ptysiu80 ma racje. Ja też radze kupić Łade Samare lub Skode Favorit. Cena nie przekracza 3 tys. zł. Okazyjnie możesz kupić nawet troche taniej. W miare duże samochody i wogóle...

Zbych

powiem szczerze...przeraza mnie ta nasza "miasteczkowosc"...z jednej strony wszyscy twierdza,ze z tym walcza...ale tak juz tym obrosli,ze tylko potrafia narzekac...krytykowac....oceniac innych...tak jakby sami wiedzieli o co w tym wszystkim chodzi...tak jakby sami robili cos,zeby bylo lepiej...

Zanim jeden,czy drugi zaczniesz oceniac innych...pomysl...a co Ty takiego robisz,zeby ten nasz maly swiat byl lepszy...?
Jestes pewien...ze masz prawo oceniac innych...?
Bo co? w Twoim mniemaniu nie dali wystarczajaco...?
A kim ty jestes zeby zagladac w ich kieszenie...?
Ile z Twojej pensji poswiecec,zeby komus pomoc...
Ok, powiesz,ze to nie wystarcza Twobie,wiec dlaczego mialbys sie dzielic..

Ale...Ty pracujesz 8 godz dziennie....konczysz prace i nic Cie wiecej nie obchodzi...
Ci ludzi...ktorych uwazasz ,ze masz prawo tak krytukowac...pracuja 24h przez 7 dni w tygodniu...
Sa odpowiedzialni za wiele rodzin w Lomzy...bo to od tego,czy beda potrafili "trzymac reke na pulsie" (co w dzisiejszych czasach sami wiemy jak jest trudne) zalezy Ci ludzie ktorzy pracuja w ich firmach dostana pieniadze 1-szego. Wiekszosc z nich moglaby juz dawno bardzo wygodnie zyc....z tego co do tej pory zarobili...ale dalej w tym trfaja...dalej codziennie walcza...
...i po co?...zeby taki "misiaczek1" ocenial ich...

Dlaczego nie bola Cie panowie, ktorzy cale dnie stoja na piwku pod monopolowym...?
Dlaczego to ich TU PUBLICZNIE nie krytykujesz....?

Dlaczego nie bola Cie GNOJKI ktore, jeszcze przechodzac mutacje postanawiaja zostac "lomzynskimi gangsterami" i bezczelnie i czesto bezkarnie wyciagaja rece po to co nie jest ich...
Dlaczego z nimi nie walczysz?
Dlaczego kiedy to widzisz odrwacasz glowe w druga strone?

Tak Ci przeszkadzaja lomzynscy "bizmesmeni"....?

To wyobraz sobie ta nasza Lomze bez tych biznesmenow....
..bez ich interesow...ktore placa takie a nie inne podatki na Twoje miasto...
...bez tych biznesmenow...ktorzy daja prace moze nawet Tobie...twoim znajomym...moze rodzicom...

Najlepsze na kaca jest sie lęczyć tym czym dzień wcześniej sie zatrułęś lub dzień wczesniej nic nie pic!
A tak najbardziej sprawdzonym sposobem na kaca jest powietrze z materaca

Tactical Ops tez fajna gra podobna do cs ale i tak CS wymiata jest the best gram w niego 5 lat

mogę dodać jeszcze żeby nie jeść na imprezce dużo chleba to trzyma gorzałe drugiego dnia i nie mieszać trunków

Dzięki Maćku

TUTAJ jest aktualny

nie można uogólniać i mówić: "taksówkarze" , "kierowcy PKS" albo "kierowcy MZK" w każdej profesji są czarne ofce, są też białe, a najwięcej tych szarych chyba:)

zamiast narzekać może lepiej ich dowartościujemy - oni jeżdżą bo z tego mają chleb

pamiętam 2 lata temu na dworcu PKS, w zimę, gdzie było śnieżnie i ślisko - jeden kierowca Autosana z Łomży nie chcąc objeżdżać dworca dookoła "zawinął" kółeczko na lodzie tam przed stanowiskiem nr 1.

chyba zrobił to dodając gazu i buksując kołami przy skręconej fajerze - bo ręcznym to chyba by nie dał rady w autobusie

w każdym bądź razie w autobusie byli pasażerowie i widziałem, że nikt nie darł mordy , część młodszych zaczęła mu bic brawo

i to mnie cieszy

za nic też można dostać

Jak dobrze pogadacie z odpowiednia laską to dostaniecie za darmo........... :)

niejestem pewien ale albo od 10 albo od 11 do 14 chyba ;]

Bimbo !

Eheheh coraz bardziej mi się te forum podoba :)

adek na prezydenta! ;)

Bimbo !

Miałem proroczy sen !

dran - w tym przypadku masz racje :P sporty walki sa przydatne hehe

van loosen - te historie takie dosyc dokladne. przytrafilo to sie Tobie czy piszesz z czyichs opowiadan? ;>

Bimbo !

Emano!! Najlepszego 2007 dla tych co zasłuzyli heh Zeby w łomzy wrescie sie cos konkretnego działo z kulturą hip-hopu Praca Praca i jeszcze raz Praca Pozdro!! KaIentE THC GiT Elo.

Tak czy owak dla mnie jestes pałą frajerską i rozjebałbym ci ryj dla sportu mowili gdzies znajomi z meksyku że szukają jakiejś polskiej dupy do przedziurawienia daj namiary to wpadną do ciebie i nie ******* mi tu o biznesie czy innym skupie zlomu bo mnie to pierdoli kutasia pało jesteś zwyklym białym murzynem czyli nikim bo takich nie ma bękart na pochybel ci cwelu14/88

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

:D

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

nie klikac na obce linki !!!!!!!!!!! :D nauka na przyszlosc :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org