Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dezercja Polski po 65 latach |
Dużo Miłości Kochajmy ludzi bo tak szybką odchodzą . Życzliwości do samych siebie i Szacunku , no i oczywiście zdrowia zdrowia i szcześcia :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dezercja Polski po 65 latach |
No niestety, jak sobie sam nie zrobisz (wymieszasz, upieczesz i zapakujesz) - to nie masz, tak, jak byś sobie zyczył. A co do powolności... może zmęczona była, co ?
|
|
witam, moze ktos mi doradzi gdzie moge kupic w łomzy nowego need for speeda, pilne, nie chce na darmo latac po sklepach z gory dziekuje
|
|
Zgadzam się z przedmówcą... ;)
|
|
Markac wielu ludzi uporało sie ze swoimi problemami i wielu szuka pomocy na tym forum... Na stronie główniej została przekazana informacja,natomiast ja na forum załozyłem temat... Może ktoś wpisze mało ważny szczegół ktory byłby bardzo przydatny więc nie traccie czasu na głupie komentarze tylko niech wpisuje sie tylko ten kto ma coś do powiedzenia w tym temacie!! Pozdrawiam Bimbo !
|
|
o 3 w nocy już się robi cieplejsza...., Bartes a na jakiej ulicy mieszkasz?
|
|
"Zeby nie Jaga to by na ŁKS kibicow nie bylo"- :) dobre dobre, tylko ze jak ja zaczalem uczeszczac na mecze ŁKS to nie wiedziałem, ze istnieje cos takiego jak Jagiellonia. Nie mam kopleksow na temat Bialegostoku i zapewniam Cie, ze nigdy nie mialem i raczej miec nie bede... Bimbo !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
polmar koło łosia TAM JEST SPORY WYBÓR RÓŻNYCH PRZYGWIZDÓW. ] waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
z tej miejscówki co się zwie HOLLYWOD w Piątnicy jest fajny widok tylko teraz tam łatwo się zakopać w błocie hehe i czasem pełno tam najebanych przugłupków
|
|
Najlepsze na kaca jest powietrze z materaca ;-)) a tak poważnie na drugi dzień wypić jakiś soczek :-P Bimbo !
|
|
kacowy ból głowy powstaje w wyniku odwodnienia mózgu, więc lej wodę chłopie tylko nie na głowę:-) Bimbo !
|
|
wie ktoś gdzie można znaleźć AKTUALNY rozkład jazdy. Na 4lomza i elomza lepiej nie patrzeć bo nie raczą go zaktualizować. a teraz jakoś nie mam czasu iść na PKS. Z góry dzięki
|
|
http://www.pks.lomza.pl/start.htm Prosze ;-)) Bimbo !
|
|
ty masz pojecie zebys troche jego mial to bys w lomzy nie siedzial albo wes kredyt moze hurtownia bo co wiecej a potem do ameryki splacac jak ci co umnie mieszkaja 4 hurtownie i wszystko h...j strzelilkomornik wszedl na dom banki reszte zabraly w 90 latachtam byl rozpierdol to bylo mozna sie ustawic ale nie teraz sa stare uklady ze mna pracuje 4 osoby co mialo sklepy w lomzy a tak im dobrze bylo tylko uklady jak masz egzystujesz jak nie jedziesz i jestes zwyklym ?
|
|
Jacku...najwyrazniej dawno nie bylo Cie w kraju... Ja wiem, dla niektorych to najlepiej,zeby komuna wrocila - i kazdemu po rowno...bez pracy i wysilku...prawda... Wiec...nadal twierdze...zamiast opierac sie napogladach kolegow "od kieliszka" z greenpointu...wroc do Polski i sam sie przekonaj jak to jest...i dopiero wtedy sie wypowiadaj....
|
|
bywam czesto a komuna i tak tam jest tylko teraz sie inaczej nazywa mialem taki zamiar powrotu ze to sie zmieni ale moze za 20 lat tam wystarczy tylko isc i zarejestrowac samochod i jusz masz dosc a otworzyc biznes to lepiej odrazu sie powiesic kontrole cie zabija i oplaty ps.Wesolych Swiat miejmy nadzieje ze bedzie lepiej glosowalem na pis rozliczyc komuchow z ich majatku i biznesmenow jak do tego doszli z kad mieli na to a wtedy zobaczycie jak jest
|
|
Coolboy, czy Tobie nie zdarzają się błędy? Chociażby Twój post, gdzie roi się od byków wszelkiej maści. rudy błazen z druhem
|
|
Dziku...a ty wiesz co wogóle u adka słychać? Znam go...troszkę się zmieniło;)
|
|
ciekawe jak wytrzymałe są te plastikowe krzesełka bo jak takie jak na skate parku w Perspektywie to równie dobrze mogło by ich nie być przecież wiekszośc będzie siadała na oparciach: bo na dole brudno, żeby lepiej widzieć itp. te ze skate parku po prau "posiedzeniach" odkształacają się po środku oparcia moiejmy nadzieje, że ta firma "Zielona architektura" wzieła pod uwagę że to stadion a nie ławki przed blokiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |