Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miało być lepiej. Wszystkim! Jest:: rugi unijne, pruskie czy tuskie??? |
heh Sebo19 mam już partnera, być może na całe życie :p chce kupić, a nie pozyczać, żeby na inne okazje tez była :) ale dzieki za pomoc ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miało być lepiej. Wszystkim! Jest:: rugi unijne, pruskie czy tuskie??? |
To byłaby miła historia... Miłość przez 4lomza... Bimbo !
|
|
dzieki za info :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widocznie kiedy mnie strzyże, to ma dobry humor, bo zawsze jestem z fryzury od Adama zadowolona.
|
|
A czy jakiś program imprezy jest już ustalony (koncerty, aukcje, konkursy itd), czy ma być jedynie zbiórka pieniędzy przez wolontariuszy?
|
|
Na zorganizowanie dużego koncertu na "Muszli" lub Starym Rynku jest trochę za późno. Ale myślę, że wzorem ubiegłych lat, małym nakładem sił, można by było zorganizować dyskotekę w Ekonomiku oraz koncert rockowy w Bonarze. Poza tym, w niedzielę, kiedy będą zbierane pieniądze, można pomyśleć o znaku firmowym łomżyńskiego sztabu, czyli „wesołym autobusie” jeżdżącym po całej Łomży i okolicy za datki na WOŚP. To również dałoby radę, raczej bezproblemowo, załatwić w MPK.
|
|
ajtam ta wosp nie jest potrzebna wogle hehe
|
|
Na pewno nie rozumiesz. I nadal mam nadzieję, że jeżeli już zapłaci, to poprosi w zamian o metrykę. Pozdrawiam.
|
|
Wszystko tylko nie Polonez. Polonez to najgorszy "wyrób" Fabryki Samochodów Osobowych na Żeraniu w Warszawie. Bardzo słabe blachy, które szybko zżera korozja, fatalny układ kierowniczy (spróbuj nim zawrócić na wąskiej ulicy), bardzo paliwożerny, nie mówiąc już o "trochę" archaicznym wyglądzie. Jeśli chcesz kupić tani ale solidny samochód pięciodrzwiowy polecam Ładę Samarę, ewentualnie Skodę Favorit. Oczywiście z marek zachodnioeuropejskich masz większy wybór ale tu cena automatycznie wzrasta kilkukrotnie. Aha. Nie kupuj starej wersji Opla Vectry lub Audiu "cygara" bo tymi samochodami jeździ już cała Łomża... :)
|
|
anonim18 Mam do sprzedania Poloneza z gazem na chodzie .Sprzedaję bo kupiłem sobie autko z Niemiec. Zgłoś się na GG-5079817
|
|
dzięki Fallen Angel
|
|
Jak taka akcje to najlapiej na Starym Rynku tylko w godzinach szczytu :D dobrze by było jak ktos by to uwiecznił np. na fotkach lub filmik http://www.youtube.com/watch?v=DPSl0EozM0k&eurl= to fajnie wyszło można by tez takie cos zrobic... Eragon91 moje gg jak co to 7889552
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |