Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niedziela Palmowa a reformowa służby zdrowia |
temat postu mnie zszokował!!!! Jak tak można? U pani Agnieszki jestem stałą klientką od wielu lat. Jest profesjonalistką, mam pełne zaufanie do niej i jej talentu. Podziwiam ją za umiejętnośći oraz pełne zaangażowanie w to co robi. Chcę dodac że wizyta u niej to dwie godziny pełnego odstresowania jest osobą bardzo ciepłą i sympatyczną. Nie wierzę ze taka sytuacja miała miejsce i na pewno nie z udziałem pani agnieszki. Całym sercem jestem z panią pani Agnieszko!!!! A wszystkim wam chcę napisać, ze tojest naprawdę super zakład fryzjerski, jestem bardzo zadowolona, tylko prosze pamiętać trzeba wiedzieć czego się chce albo sluchać rad profesjonalisty. pozdrawiam!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niedziela Palmowa a reformowa służby zdrowia |
Ich Troje to wiocha jakich malo! Ja bym sie wstydzil pytac o taka wioche! Bleahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
I ode mnie również;)))) spokojnych,zdrowych pełnych miłości i radości Świąt i zarąbistej zabawy Sylwestrowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla Was wszystkich!!!!! brak podpisu
|
|
a moze chcesz byc kononowiczem dla statystyki "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zaprawdę, Gazela nie rzuca słów na wiatr...:)) Świąteczne pozdrowienia i życzenia dla wszystkich Forumowiczów! :D brak podpisu
|
|
toyota solara 2001 ;D miodzio... a jaka sumę chcesz przeznaczyć na auto? ;> brak podpisu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |