Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękujemy Ci Pośle Lechu z PIS !!! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękujemy Ci Pośle Lechu z PIS !!! |
napisz swoje wymiary i powiedz ile masz lat to się zastanowie Borys-50
|
|
powodzenia :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A po co u diabła jest dział ogłoszen że każdy z byle duperelą tu się ogłasza???
|
|
dobra folia za 20zl? dowcipnis.... Polecam sprobowanie wyklejenia taka "dobra folia" za 20zl tylnej szyby w clio II...z kumplem z podworka nawet...
|
|
słuchaj kobieto ( dziewczyno) tamci ludzie to bajer wciskaja hhe ja jestem prawdziwym masarzytsta 100% tylko podaj wymiary to sie dogadamy Pozdrawiam _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Sebo co ty wiesz o masowaniu ?
|
|
idz bez , napewno nikt nie oderwie od ciebie oka ;)
|
|
Pewnie nie jedno masował... sobie... :):):)
|
|
Tak go obsmarowali, a ten napisał tylko że się nie zgadza co do miejsca zamieszkania ;]
|
|
peter, co sie floorka czepiasz sam tez nie trzymales sie tematu troche sprawiedliwosci musi byc:)
|
|
Jeśli warto trenowac to co?? tylko bez smiesznych tekstow typu "mozna zaimponowac panience" bo jesli ktos trenuje z tego powodu to jest zwykla pala !!
|
|
Labradory w okolicach Łomży posiada hodowla o nazwie z Krainy Narwi. Szczegóły na www.zkrainynarwi.pl.
|
|
Moim zdaniem warto! na pewno wymaga to sporo czasu i siły woli, żeby pokonać jakies naturalne granice organizmu ;) ale z czasem zyskuje się wiele więcej... ale to trzeba lubić, bo nie ma argumentów typowo "za"... Trzeba się liczyć z pewnymi konsekwencjami- jak chce się być naprawdę dobrym, trzeba trenować długo i dużo- a to grozi różnymi urazami, przetrenowaniem itp. Ale wg mnie i tak warto! A co? Polecam kung-fu i kyokushin.
|
|
No jasne, że warto. Choćby dla samej sprawności i kondycji. Generalnie, poza brakiem czasu, nie widzę żadnych "minusów". Pozdrawiam.
|
|
No minusy tez sa. Jak ze wszystkim :) Brak czasu to jedno. Drugie to kontuzje, jak w kazdym sporcie. Poza tym przy sportach walki, zawsze trzeba sie liczyc z podbitym okiem czy cos ;) Nie kazdy moze sobie na to pozwolic, np. z racji wykonywanej pracy. Ale z takimi rzeczami musi sie liczyc kazdy sportowiec, wiec generalnie na pewno warto. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Powinien odpowiadać za nieumyślne spowodowanie śmierci.
|
|
prawda jest taka ze gdyby nikt ztych puszek nie kradl to by owsiak dostal zawalu ile to oni nie zebrali.... wiekszosc kradnie Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
forum na 4lomza.pl ... prawie jak GPS książe janusz
|
|
Cavalera popieram twoje zdanie ze powinien ten pieszy dostac srogą karę. Co do mandatów za pasy, to nie są wcale pierduły. Dobrze ze wlepiaja i niech wlepiaja jak najwiecej. Te pasy ratuja życie jakbys nie wiedział. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
a w polskiej to na kazdej lekcji jest.
|
|
jak ktoś ci wgra legalnego windowsa to niech przy okazji certyfikat ci skseruje bo słyszałem że też potrzebny :) a tak poważnie jak chcesz mieć oryginała to jedyne wyjście to kupić takiego
|
|
Ciesze sie, ze stresciles nam swoje odczucia. Ale jakbys jeszcze napisal, co konkretnie Cie tak wk***ia, to przynajmniej wniosloby to cos do dyskusji ;) Ma zowsze Łomża
|
|
to chyba proste,że jest to powód do płaczu a nie do śmiechu po co zadawać głupie pytania bo ja osobiście nie wiem w którym miejscu tu się śmiać. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
gdzie ta gwiazda:)
|
|
Przede wszystkim miłości nie bójmy kochać i pozwólmy się kochać:) wszystkiego naj w jakże piękne dnia które na nas czekają :) oby były dla wszystkich piękne:) Pozdrawiam świątecznie :) ToMek
|
|
Odemnie również najserdeczniejsze życzenia :) Oby nasze dyskusje zawsze były coraz ciekawsze,mniej agresywne ..... Pzdr
|
|
Nie chodzi mi czy jest gorszy czy lepszy od innych super hiper tylko czy ktos slyszal ze ma powstac ?!? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |