Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel do P. Posła Kołakowskiego |
mój kolega posiada taki aparat i żalił się, że nie chce mu czasami cykać fotek, pytanie jest takie: dlaczego nie chce???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel do P. Posła Kołakowskiego |
Witam. Ja mam kontakt z Panią Edytą ze Studia Perfect. - jeśli o nią chodzi. Jestem jej stałą klientką. Numeru na komórkę to raczej nie podam na tym forum, ale jeśli chcesz to zajrzyj do Salonu fryzjerskiego Pani Edyty na Małachowskiego 6. Wiem że one współpracują ze sobą to tam na pewno udzielą Ci informacji jak się z nią skontaktować.
|
|
fLoorek nie moge sie zgodzic z takim mysleniem ;) Bo czemu np szkolimy zolnierzy? Nie zamierzamy przeciez wywolywac wojny :) Czasem, a nawet czesto powiedzialbym, nie mamy komfortu decydowac o tym, czy bedziemy musieli sie bic, czy nie. A patrzac na to co sie dzieje obecnie, wcale nie wiadomo, czy trafil nam sie koles, ktory odpusci po paru ciosach, czy tez skopie nas na glebie i poskacze po glowie. Lepiej cos potrafic niz nic, chocby po to zeby wiedziec jak uniknac ciosu inaczej niz blokujac twarza ;) Nigdy tez nie przewidzisz, czy nie znajdziesz sie kiedys w sytuacji, gdzie od Twoich umiejetnosci zalezec bedzie zdrowie Twoje albo kogos bliskiego. I chocby dlatego warto cwiczyc, nawet jesli taka sytuacja nigdy nie zaistnieje. Bo nie wiem czy duze wrazenie na napastniku zrobi cytat z kodeksu karnego. Zreszta nie kazdy ma ochote wyskakiwac z portfela za kazdym razem, jak podejdzie byle chuchro w dresie i poprosi o dofinansowanie. Poza tym, wiekszosci sztuki walki kojarza sie jedynie z podbitymi oczami, czy wybitymi zebami. Jesli jednak obawiasz sie konsekwencji prawnych, to zawsze mozesz (zakladajac ze Ci sie uda;) ) goscia np przydusic i polozyc grzecznie na trawce, samemu sie oddalajac. Obdukcji nie zrobi, bo sladow zadnych nie bedzie, a doswiadczenie zegnania sie ze swiatem zapamieta moze dluzej, niz podbite oko. Pomijajac to wszystko, wiele osob trenuje z czystego zamilowania. Niektorzy po prostu lubia walczyc i lezy to chyba w naszej naturze. A na treningach mozna to robic w kontrolowany sposob. Mozna sie czegos przy okazji nauczyc, poprawic kondycje, zrelaksowac sie, oswoic z bolem. Odnosnie zas wywolywania bojek, to trening czesto studzi zapedy, bo czlowiek szybko przekonuje sie, jak latwo jest zrobic komus krzywde, czy tez samemu pozegnac sie ze zdrowiem.
|
|
Ja ci mogę dać łatwą i przyjemną prace . Płace od godziny ;)
|
|
Dran -zgadzam sie calkowicie. Sam trenowalem taekwondo przez ponad rok. Jednak znajomosc prawa nie zaszkodzi ;) Najlepiej trzymac sie z dala od wszelkich zaczepek to wszyscy beda szczesliwi. Bimbo !
|
|
ciekawe kiedy ty tam trafisz. Jak tam zycie w Bialymstoku?
|
|
Ona pyta o prace pisemna, a nie do podjecia z celem zarobku... Bimbo !
|
|
O moj Boze! Zombie w szpitalu! Wombat napisz wiecej o tym. Bimbo !
|
|
Przypomniala mi sie sytuacja z czasow nauki w technikum. Kiedy to p. Mleczek nasza polonistaka zapytala Piotrka, czy sam pisal prace. Oczywiscie Piotrus obstawal przy swoim, ze jak najbardziej praca jest jego dzielem. Na co p. Irenka mowi, no dobrze Piotrus napisz mi wstep z tej pracy i Ci uwierze. Piotrus wiec usiadl wzial kartke, dlugopis i..siedzi i....siedzi i.....siedzi. W koncu po 10 minutach oznajmia polonistce" Wie pani co?? To moze ja lepiej podleje kawiatki...." On szukal i znalazl :)... Bimbo
|
|
P.S -Jeśli zakładasz konkretny temat to wypowiadaj się tylko w tym temacie a nie piszesz o choince,stadionie bądź strzelnicy.... Pzdrrr Bimbo !
|
|
bąbeel -- czy ty przypadkiem z kims mnie pomyliles? nastepnie o ile nastapil taki blad - to wybacz ale klawiatura szwankuje Bimbo !
|
|
Ludzie czy Wam juz kompletnie odbija !!?? Nie piszcie o takich rzeczach na publicznym forum! Ta dyskusja nie ma dalszego sensu! Admin zamknąc temat !!
|
|
witam mam do was pytanie, czy moze orientujecie sie jakie firmy udostepniaja internet na ulicy reymonta (jesli ktos mieszka na tej ulicy czy moglby podac firme i adres) i ewentualnie w jakiej cenie maja lacza? TP SA mozecie pominac. Bimbo !
|
|
Troche technologi i człowiek sie gubi :-P Bimbo !
|
|
Mieczkoś jesteś moim idolem :D:D ;)
|
|
Mi moze oddać :)
|
|
Mieczkoś za dużo "Oficerów" się naoglądał i ślepo wierzy w naszą polską Policję...
|
|
mietek sie dmowskiego za duzo naczytal
|
|
Przedstawiłem najkorzystniejsze rozwiązanie tego problemu moim zdaniem oraz rozwiązanie które ja bym wybrał :)) Sane One wiesz ...Wręcz przeciwnie,gdy oglądałem ten serial to traciłem wiarę... :)) Tomekk zapewniam Cię że tak by nie odpowiedział :))
|
|
Introlan
|
|
Masz błąd w niku . ''Prawdomówny'' - tak to powinno wyglądać
|
|
annamira napisał(a): > A ja uważam, że to pożyteczny cel. Nie tylko dam kasę, ale i > będę zbierała do puszki WOŚP. > Przy takich akcjach ważne jest coś takiego, jak zaufanie > społeczne - i tym się kierujmy miętoląc w kieszeniach drobne ! > Miłych świąt. dokładnie....
|
|
ALIBI to smieszne disko dla dzieciulków z gimnazjum. Dzieciulkom alkohol zaszkodził i sie zaczeli 'DYMIĆ' dobrze ze nie dymac :> w sumie takie dzieci nie mają jescze czym wiec to byloby niemozliwe
|
|
FM-INFO czy można jeszcze zgłosić się na wolontariusza ? Chętnie bym pomógł gdyż tak jak przedmówcy uważam,że to bardzo szczytny cel :) Ma zowsze Łomża
|
|
zly_czlowiek jest jak sherlock holmes ;)
|
|
Nasza prokuratura zamiast zająć się czymś poważnym, czepia się kobiety, która i tak już swoje odcierpiała. Owszem źle zrobiła, ale nikt nie jest doskonały. Moim zdaniem kara więzienia do duże przegięcie. Maksimum zawieszenie w pracy lekarza na jakieś 5 lat, ale nie więcej, no i może jakaś grzywna. Widać nasza prokuratura chce się pokazać, zrobić jakiś szum, bo już dawno nic się nie działo. Cóż, biorą przykład od naszych ministrów.
|
|
Myśle ze przeczyta ktoś to z MPK i wyciagnie z tego wnioski...
|
|
chyba całe zycie zabierali ci kanapki!!!
|
|
mnie u kierowców autobanów (nie wszystkich) strasznie wkór**a jak przy wyjeździe z pentli z przystanku wogóle nie zwracają uwagi czy jedzie ktoś z boku tylko cisną w lewo, pare razy musiałem uciekać na lewy pas bo bym został poważnie skasowany
|
|
wcale nie musisz patrzyć na ich piękne twarzyczki tylko trzeba po prostu kasować bilety ? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
ale jak policja dziala, przeciez to nie pierwszy raz , w tym samym czasie co mi, z tego samego parkingu, zalatwili 3 auta , kuzwa nie mogli krasc jakos kulturalniej?, teraz pare dni zasuwam z buta bo nie moge szyby kupic- z tamtej zostal tylko maczek
|
|
uwaga chcesz zdac za pierwszym razemi tanio zrobic prawko dlatego polecam pana borkowskiego ktory uczy w wecie podstawy ruchu drogowego ja znim mialemi kazdy u niego zdlam mozna powiedziec ze 100%zdawalnosci naprawde polecam
|
|
ja stawiam swój samochód na serwisie za stacją paliw Pryma
|
|
pan zdenerwowany powinien zglosic na policje zajscie i wskazac im numer linii i najlepiej numer autobusu (raczej da sie zauwazyc) po pol godziny a najdalej na koniec zmiany sprawa by sie wyjasnila panu zdenerwowanemu, jak sam na to nie wpadl, trzeba bylo doradzic i z nim isc na swiadka :D i pradowpodobnie cos by z tego bylo, a tak mozemy tylko pobiadolic
|
|
tragedia po przeczytaniu tych wszystkich posów strasznie się wk******m waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Naprzeciw 4+
|
|
Tam na przeciwko 4+ zajmują się montażem radia,głośników itp a nie elektroniką.Napisz o co konkretnie chodzi... Pozdro
|
|
Najgorsze, że sam nie wiem. Akumulator wyładowuje się . To zdarzało się już wcześniej więc kupiłem wlasnie nowy i dalej to samo.
|
|
Poprostu nikt nie jest przygotowany na śmierć kogoś bliskiego.Nie mamy tego nawet w swiadomości... Pozatym jeśli była to bliska osoba to pojawiaja sie wspomnienia itp i robi nam się żal... dlatego śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodza... Bimbo !
|
|
misiaczku temat i sprawa stara jak swiat. papuga
|
|
Jdołowa 2
|
|
AdzikA (---.chello.pl) <-- hmm corka pana M. kiedys o Tobie opowiadal ale wiecej tam niezajade..........
|
|
Nie ma co się ekscytowac jakimiś śmiesznymi Lidlami, w Łomży rzeczywiście potrzebny jest hipermarket, a nie kolejne supermarkety. A jeżeli już chcecie porównywać, to POLOmarket "bije na łeb na szyje" LIDLa.
|
|
mi kolo Polmozbytu raz zaspiewali 500 PLN za naprawe elektryki... gdy zapalałem lampkę na podsufitce to mi się antena wysuwała, radio nie działało i w kółko paliła się kontrolka otwartych drzwi... podziękowałem im grzecznie i sam szukałem przyczyn... solucją był nowy bezpiecznik :D... za 2,50 PLN (i to całe pudełko)
|
|
A dlaczego? Bo Białystok kochffa Łomżę dla statystyki. Ma zowsze Łomża
|
|
Annamira dobrze mówisz, od zawsze dobrze mówiłaś ... ;-) powiedziałbym baba z jajami - oczywiście nikogo nie obrażając ...
|
|
Robiłem tam zakupy i niespodobała mi się ekspedientka która za bardzo sie ociągała, była zbyt wolna aniżeli dziewczyny z kraski na dwornej lub na dworcu. Robiła wszystko zbyt wolno
|
|
Hurtownia "Hary" na Nowogrodzkiej lub "Glob" na Małachowskiego.
|
|
chłopaku "unomat" od 11 lat biore na sklep pieczywo z kraski i nawet nie masz pojecia co piekarze robia z ciastem i sprzataczka.Piekarze pluja,gile z nosa wrzucaja,sprzataczka zmieciona mąke wrzuca z powortem do ciastai jescze różne cuda...I powiem ci tylko tyle wszedzie tak jest nie unikniesz tego.Moje kumpela parcowała w onie czy tajm bonie w Łomży tam to dopiero co oni wrzucali do pizzy to bys zwatipł to samo słyszałem w piekarni okruszek i możnba by było tak bez końca wyliczycać bo ile ma taki rozum u piekarza który max skończył zawodówke???
|
|
www.silownia-tytan.pl
|
|
Halina!! Jak Cie naucza tak bedziesz umieć i nie chodzi tylko o egzamin tylko o dalsza "karierę kierowcy"... Znam wiele przypadków,że ludzie kilka dni po odebraniu prawka powodowali kolizję,wypadki itp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |