sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy UE jest sprawiedliwa?

słyszałam że ci Kozioł są nieźli. Gosia24 czy możesz ze mną porozmawiać na gg?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy UE jest sprawiedliwa?

a po co ci orgianał ????????

fLorek ty s********* na ulice może dolara znajdziesz .

wiekszosc ludzi wypowiadajacych sie w tematach tego typu nie mialo nigdy z tym do czynienia a pierdola glupoty bo ktos gdzies komus cos powiedzial, tamten dodal swoje, poszlo dalej w formie upiekszanej przez kazdego przekazujacego info dalej, takie niestety smutne realia

przyszlo kilka osob z Yamy pewnie bo po drodze, zaczepiali kogos to ich ochrona wyprosila, nie slyszalem zeby w srodku w ktoryms z lokali Generala cos komu sie stalo, w przeciwnienstwie do wszystkich pozostalych likali w Łomży, tam wrecz przeciwnie, swoj dostanie opierdol a obcy ma siedziec i nic nie ma prawa sie mu stac. Ofiar w ludziach nie bylo, korona z glowy nikomu nie spadla!!

tomekk niech mu skseruje certyfikat, naklejke na obudowe i fakture zakupu ;) No i niech zalatwi w Microsofcie dodatkowa aktywacje, ale to juz powinna byc jedynie formalnosc ;)

zawsze można to zglośic do MPK i sprawa napewno się wyjaśni.

Wkurwia mnie już to w ciągu kilku dni przed moim blokiem okradli 2 samochody jebańce ! w sobote bodajże radio ukradli a wczoraj cały samochód bez żadnych śladów i to na jednym parkingu dorwać takiego psa jebanego . Ukradł obciąć rękę pobił nogi połamać zgwałcił kastracja i tyle a nie się walić w jak Ziobro ale mi minister od siedmiu boleści takimi karami do niczego nie dojdziemy ...

Tomekk... Trochę dziwnie robisz;] A niby jakim cudem będziesz wiedział ze to ten, jeżeli już "naprawił" samochód??Albo moze nie był wogóle z łomży?

buehehehe, faktycznie malo slyszalem i wiem mniej od ciebie :D, wiec powiedz mi kolego gdzie widziales tych "ludzi generala"?? w jakim lokalu byli by narozrabiac i zabrac ze soba klientow do niego?? a jezeli o mnie chodzi to jeszcze nigdy znikad nie zostalem wyproszony

janusz z kąd ty te wszystkie brednie bierzesz

No na pewno to nie mój tata.
Niektórzy kierowcy mają kulturę jazdy, a niektórzy nie.

I z tym musisz się pogodzić...

prosze wejdźice na gg i porozmawiajcie ze mną na ten temat. moj nr 9084865

moje auto jest mało spotykane, jest ich niewiele a do wypadku doszło na prawie pustym parkingu, liczę na to że ten gamoń kiedyś się komuś wygada że "jakiś czas temu rozpierdolił tą furę i sobie pojechał", Łomża to mała mieścina takie rzeczy często wychodzą na jaw po czasie, chociaż to tylko moje marzenia hehe

pozatym jak ktoś wali w kogoś auto i ucieka albo kradnie to jest dla mnie maxymalnym frajerem bez honoru

pozdro

Ja widzisz jaki znawca nam sie znalazł

Agent22: jery47 napisał że jak ktoś MA oryginał a nie MAM oryginał, czytaj i głupio nie pytaj ;)

Xana mi tez się wjebali do samochodu jakieś dwa miechy temu nic cennego nie zwinęli prócz okularów przeciwsłonecznych i rozwalonego zamka.W sobotę wjebali się kumplowi na niemcewicza.Jak masz namiary to daj znać też im mordy bym poobijał , pedałom jebanym.Walczyć z nim bez policji, to będzie skuteczniejsza metoda jak im ktoś gnaty połamie.
Pozdro!

no tylko trzeba uwazac na to zeby samemu sie jeszcze gozej nie wyszło na tym ale hamstwo trzeba tepic!
polecam kabaret kon polski skecz o kradziezy radia bardzo trafnie przedstawiona jest praca naszej policji:)

http://www.kabarety.fani.pl/

kon polski skecz "policja"

Nie wiem jak wy,drodzy forumowicze ale ja zauważyłem ostatnio zwiększoną aktywność kanarów w Łomży. Po prostu nie ma dnia bym nie slyszał o tym czy innym gościu złapanym na braku biletu. Oczywiście bilety trzeba kasować ;) ale do wątpliwych przyjemności należy zaczynanie i konczenie dnia patrzeniem na ich piękne twarzyczki.

P.S. Mikołaj to u nich będzie bogaty oj będzie...

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Mieczkoś napisał:

"Idz na Policje,wyjasnij wszystko i pozwól im DZIAŁAĆ"

A mnie natomiast derwuje taka rzecz u kierowców łomżyńskich czerwoniaków:
RUSZANIE Z PRZYSTANKU PRZY OTWARTYCH DRZWIACH !!! (drzwi zamykają dopiero 1-2 sekundy po ruszeniu z miejsca).

Jeździłem już autobusami warszawskimi, wrocławskimi, krakowskimi, olsztyńskimi ale nigdzie tam nie byłem tak blisko śmierci jak u nas w Łomży, hehe...

Oooo! JA i PPPPPP to chyba zolnierze z pierwszej ligi. HAHAHAHAHA!

Mieczkoś to ty jesteś W11 jakieś. W jakim ty świecie żyjesz? Każdy policjant prywatnie ci przyzna ,że gówno może i nic więcej.

wosjku to ja byłem ale polskim.Januszku kostuszku to ty mi wyglądasz na członka BANDY ROGALA CO SMIETNIKI OPIERDALA

mialem nie komentowac ale jedno pytanie mam?? tata ci do lozka wchodzil jak byles maly czy zostales wyproszony z jakiegos lokalu generala?? bo nie wiem skad ten uraz???

Biernaczento myslisz ze przejma sie tym ? zeby nie naglosniona sprawa z pijanym kierowca autobusu pewnie nawet odbiloby sie bez echa i nikt o tym by nie weidzial, ale coz ktos to zglosil i zajely tm sie media wiec nie sadze zeby przejeli sie tematem na 4lomza.

.

Ptysiu80..no śmierci to moze przesada;]//... ale w lato to wogóle otwarte drzwi...;/;/..

Moim zdaniem warto. Młodzież pali coraz więcej zioła i jest przez to coraz bardziej głupia, tak więc za kilka lat może się to przydać.

.

heheh tak ja ostatnio pierwszy raz w zyciu nieskasowalam biletu i mnie zlapali pff..... i nie dadza sobie anwet nic powiedziec

Ale po co krzyczysz, w oczy razi aż nie chce się czytać.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

moje zdanie jest takie. Owsiak niech tam sobie bierez kaske , okresliny procent z zebranej sumy. Ludzie przeciez to dzieki niemu to wszystko gra!!! dlaczego ma na tym nie zarabiac?? pozatym sumy, ktora on "zgarnie" nie mozna porównac do kwoty ktora zostanie przeznaczonba na głowny cel Orkiestry, czyli dla potrzebujacych. Tyle ode mnie!!! pozdro 236546

kazdy policjant powinien "wszczac procedure":)... tylko trzeba oficjalnie zgłosic:)

pozdrawiam i zapraszam jeszcze raz do obejzenia bo naprawde warto:)

ojoj jaki zazdrosnik. wyslac ci tego dolara? bo mi nie brakuje...

.

z tego co wiem IST już na wiosnę bedzie

ogólnie cała procedura wygląda tak że przyjmują zgłoszenie piszą raport itp. z racji że nie ma świadków, śladów (bo przy kradzieży radia nie ściągną laboratorium do pobrania próbek DNA :)), czekają jedynie na telefon jakiegoś świadka i po kilku tygodniach z braku dowodów śledztwo jest zamykane.

a ty kupujesz nową szybę radio i zaczyna się od nowa :):)

najgorzej jak szyba jest warta więcej niż radio...

idz i im to powiedz bo tu raczej nie zaglądają

takie życie, było brać papugę z innego miasta

nie wszyscy o tym wiedzą chłopak nie wiedział spytał się i już wie.

hehe się zaczyna :)

Witam
Z każdym dniem odchylamy rąbek tajemnicy...:

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Kogo polecacie ?
Kogo odradzacie ?

Temat wielokrotnie pisany, poszukaj wstecz!!!

Tyle tego było, dzwoń do Mariusza Gruszfelda, robiłem tam ja i bardzo wielu znajomych i wszysyscy jeździmy :) Mają teraz jakieś promocje.

503045742

Dzwoń do Mariusza ale Rogowskiego, polecam gościa
662032203 spoko gostek

niestety łomżyńska palestra jest bardzo mierna. Nia widze nikogo komu bym mogł tu powierzyć moje sprawy do prowadzenia. Brak konkurencji umacnia tylko miejscowych w ich braku profesjonalizmu.

Popatrzcie tylko jak w większości wyglądaja kancelarie prawne, biura notarialne.

Mylisz pojęcia - to sędzia jest pracownikiem sądu, a nie adwokat!

Jestem tego samego zdania co makmarc :)) Równiez polecam !!

.

Dziękuję Biernaczento :)))
adrian1988 przecież Xana wyraźnie napisała że ma podejrzanych oraz "namiary" na nich.Problem jest tylko w tym żeby samemu nie wymierzac sprawiedliwosci tylko pozostawić to organom to tego celu powołanym... Pzdr

.

Wszyszcy szydzą i zaśmiewają się. Tylko nikt tego posta nie zrozumiał. Myślicie, że nikt w Łomży nie ma kasy, czy jak ?? Chłopak jest z "dobrego domu". Tacy po sklepach nie chodzą. Właśnie rozpisał konkurs na zakup, dostawę i instalację legalnego oprogramowania. Czy to tak trudno zrozumieć ? Zgłaszam się jako pierwszy !!! Proponuję cenę brutto: 950 zł. Czekam na odzew !

.

mi sie wydaje ze on ma racje
sedziowie do bani, a adwokaci jeszcze bardziej
prokuratura tez ma jakies prywatnego zarzadce pewnie
ale to nic nie wiadomo
czasem lepiej nie wnikac

Ja mieszkam na reymonta i mam z vectry dobrze a ceny jak wszedzie a jeśli chcesz się ******** i masz silne nerwy polecam introlan ;)

.

Polecam Mariusza Gruszfelda

Nie jestem znajomym Gruszfelda dlatego polecam Daniela 0507164544, tanio szybko spokojnie i skutecznie

ADALL, oczywiscie ze o to mu chodzilo. Przeciez kazdy bez problemu moze wystawic fakture zakupu ;) No ale jesli tak, to proponuje 380zl za system wraz z instalacja ;)

"adrian1988 " Jak ty czasem zapodasz temat to sie nie wiem czy smiać czy współczyć.Ty wielki figo-fagos wozący sie swoim białym mercem,masz cos wpólnego z autobusami??Przeciez specjalnie na ta zimie,żes se oponki kupił

http://www.vectra.pl/index.php?a=obsluga&b=bok&c=gdzie&w=10&m=31

.

Co sądzą piłkarze o zarządzie ŁKS-u. Cytuję tę wypowiedź, by uświadomić niektórym co dzieje się w II-go ligowym klubie w Łomży:
"- Zachowanie działaczy jest niepoważne, nikt się do mnie nawet nie odezwał w sprawie uregulowania należności - denerwuje się Kowalski. - To są niekompetentni ludzie. Tyle czasu nie potrafią znaleźć sponsorów, sprawić, żeby ten klub funkcjonował w miarę normalnie. To oznacza chyba, że powinni sobie odpuścić i zająć się czymś innym. Chcę rozwiązać umowę z ŁKS-em i myślę, że znajdę sobie jeszcze jakiś klub, jak nie w drugiej, to choćby w trzeciej lidze."

Ośrodek Szkolenia Kierowców Ryszard Kamiński. Robiłem tam 2 kategorie, motor i samochód, polecam. Instruktor oczywiście Arkadiusz Baczewski, sympatyczny człowiek, z którym będzie Ci się jeździło jak z kolegą, a jednocześnie szybko i łatwo zdobędziesz potrzebne umiejętności aby zdać egzamin za pierwszym podejściem. Pozdrawiam

.

Niby dziś mają się dowiedzieć piłkarze, co będzie z zaległościami finansowymi wobec zawodników ŁKSu. Oby wszystko potoczyło się pomyślnie, ponieważ dziś mija termin 3 miesięcy od ostatniej wypłaty dla zawodnika ŁKSu, wobec czego mogą zawodnicy składać podania do PZPNu o rozwiązanie kontraktów z winy ŁKSu, i stać się wolnymi strzelcami z karta zawodnika w ręku na polskim rynku transferów jesieni 2006/2007, a nasz ŁKS nic w tej sprawie nie będzie mógł zrobić jak PZPN uzna ich podanie za słuszne. Więc oby wszystko zakończyło się pomyślnie dla naszego klubu.

TYLKO ŁOMŻA 84".

ja za niewielką opłatą moge oddać oryginalna Viste RC1.
Płytki tłoczone (32 i 64 bit) z hologramami i oczywiście serial

Pierwsze trzy zdjęcia kolizja na skrzyżowaniu koło Kościiła pw św. Krzyża. Audi jadące od Aleji Piłsudskiego przy skręcaniu w lewo nie ustąpiło pierwszeństwa dla jadącego w dół wolksvagena. Obaj kierowcy to młodzi chłopcy. Byłem naocznym świadkiem.
Zdjęcie ostatnie kolizja na skrzyżowaniu Chopina i Aleja Piłsudskiego. Z opowiadań naocznego świadka Kierowca wyjeżdżający z Chopina nie ustąpił pierwszeństwa przejazdu, skutkiem czego poszkodfowany dachował,. Na szczęście poza uszkodzeniem samochodu kierowcy nic się nie stało. Winowajca znalazł się w szpitalu. Zdjęcia słabej jakości, bo nie jest to aparat do robienia zdjęć wieczorem.
Przyczyną obydwu kolizji na szczęście bez ofiar, był pośpiech i nieostrożność kierowców.

.

Zastanawiam się tylko jak ktoś zainstaluje mu oryginał to jak go aktywuje przez internet :)

Moj tata tez tam pracuje ale to napewno nie byl on :) uwazam ze powinienes zglosic to do MPK. pozdrawiam.

Witam. Chcialam poinformowac ze ja tez kiedys wybralam sie do pewnej lomzynskiej fryzjerki. I do dzis zaluje ze wtedy wogole jej zaplacilam. Nie dosc ze totalnie zle mnie ostrzygla to jeszcze wyczulam od niej alkohol! Ale z tego co wiem juz zamknela zaklad. I cale szczescie!!!!!

janus: chcialam zauwazyc ze pasy nie zawsze ratuja zycie. Znam przypadek, ze czasem jest przeciwnie. Ale zgadzam sie ze pasy sa bardzo wazne i nalezy z nich korzystac.

w Łomży jest naprawde w czym wybierać i prawie wszyscy się starają a

decyzja należy do ciebie.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

jeżeli chodzi o łapuwkarstwo to ciężko to wyplemić będzie bo w naszym kraju
tylko ryba nie bierze ? ? ?

waldek27

POLEcAM MECHANIKA JAK SIE JEDZIE NA ZAMBROW SZOSO ZAMBROWSKA ZARAZ ZA RONDEM MOBIL1 Bardzo dobty fachowiec

przejeżdzając ostatno ja również zauważyłem,że wycinaj ale to nie zozwiąże problemu.

Sprzedam motocykl sportowy SUZUKI GSX-R 1000 2003r. przebieg 14.500km cena 24.700zł.stan bardzo dobry.

ja chcialbym niesmiało zwrócić uwagę, że w Polsce oddano odcinki autostrad. No i co się okazało. A no to ,że liczba wypadków i osób zabitych na tych austostradach jest bardzo wysoka.

Wniosek ,że to nie drogi nie drzewa są powodem wypadków drogowych tylko większość kierujących ma równo nasrane w głowie pod dekiel. I to im zastępuje mózg.

to co to za miejsce , na pytania i odpowiedzi typu jakie masz hobby?na takich piiii to za lagodne okreslenia, a ty bys pewnie jeszcze im podziekowal i poglaskal po glowce

Na jakim parkingu tak kradną ? I do jakiego auta potrzebna jest szyba ?

nie bede tu zdradzac szczegolow powiem tylko ze parking dobrze oswietlony, pod blokiem, a z szyba sobie poradzil mąż- dziekuje

jeżeli jest to prawda co piszesz to konsewfencje jakieś powinien ponieśc

tylko jak mu to udowodnisz.

waldek27

jest dużo dobrych zakładów w Łomży ale decyzja należy do ciebie.

waldek27

ale miałeś odjazd , też tak chce , a nie wloko sie tu 40 te autobusy w białym , 10 minut dłużej i piechoto można dojść .

najgorzej jak ktoś chce nie wiadomo co.

waldek27

wypadków jest mnóstwo ale jedna zasada powinna być jedna pijesz nie

jedz jedziesz nie pij.

waldek27

ten temat był już poruszany poszukaj w starszych wątkach.

waldek27

co wy piszecie jakieś brednie trzeba zrozumieć ten temat o co prosi

martynka a dopiero się wypowiadać debile.

waldek27

Z oponek zrezygnowałem ;)

.

jak byś potrzebował jeszcze to się odezwij dam ci namiary.

waldek27

nie słyszałem o tym,że można grać nie potrzebnymi pieniędzmi.

waldek27

jeszcze przyciemniają na Krasce tam co jest wymiana szyb,

waldek27

i na Aleji Legionw przed starym Pomem tam jest też wymiana szyb i

zakładają faki folownicze.

waldek27

a co to z prezenty chyba lepszych nie widziałeś.

waldek27

mieczkoś997 zadziwiasz mnie, pierwszy raz od 446 głupich postów napisałeś coś mądrego, popieram Cie tutaj w 100%. Łewap, dlaczego ludzie płaczą? Słuchaj, nikt nie wie kiedy nadejdzie smierć i nikt na nią nie czeka, więc jeśli stracimy blisko nam osobę z którą mamy wiele pozytywnych wspomnień, dużo razem przeżyliśmy, pojawia się myśl że to już się skończyło i nie wróci. Dobrze napisałeś, że człowiek nie powinien rozpaczać, bo jak mówi nam Pismo Święte spotkamy się jeszcze w życiu pozaziemskim, jednak psychika ludzka jest inna i nie pozwala nam dopuścić do świadomości tej myśli.

Bimbo !

Jasne, że pogonić. Tylko kto przyjdzie pracować za darmo, chodzić po firmach całymi dniami i dziadować kasę dla grupy facetów, którzy kopią piłkę 2 godz.dziennie. Jak takiś mądry to spróbuj znależć jednego sponsora dla swojej ulubionej drużyny-chociaż 10.000 M-CZNIE. I dwóch "piłkarzy" utrzymasz.

Wejdźcie na ten link, kolejni podstawowi gracze w ŁKS-sie mogą opuścić klub....to będzie koniec...Kowalski, Dąbrowski, Rybski to zawodnicy, którym zawdzięczamy bardzo wiele, od nich powinno zacząć się regulowanie zobowiązań, szczególnie od Kowalskiego, będącego "ikoną" ŁKS-u...
http://www.90minut.pl/news.php?id=488399

Bimbo !

mieczkoś - po cholere napisałeś te "pozdro" dla niego? powinno tam być "żegnaj"..

fLoorek jakbym napisał "żegnaj" to specjalnie nie dałby nam spokoju a tak moze sam sie odczepi jak sie bedzie go olewac :))) hehe

Bimbo !

Mnie nie przekonałeś. Zajmij się może lepiej nauka geografii, a już na pewno przydałyby się nowe okulary. Łomża leży na lewym brzegu Narwi, co według owej mapki wyklucza jej przynależność do tej całej Białorusi czy jak to tam się inaczej nazywa.

Jacek16, wszystko jest w porządku, poprostu Ty źle rozumujesz, dolina Narwi leży na Wysoczyznach Podlasko-Białoruskich, ale Łomża już się nie kwalifikuje. Przynajmniej ta mapka z tej strony co wskazałaś tak to obrazuje. Zaznaczyłem mniej więcej położenie Łomży. Leży ona po lewej stronie Narwi a nie prawej.

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org