piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Post przewrotny z manifestem i odezwą

"IST. Widziałem u kumpla kilka razy - chodzi szybko, podobno nie ma żadnych problemów... No, poza zablokowanymi p2p..." Hehe MrS, kolega Cię w jajko zrobił ;) Ja mam właśnie IST i jedyny komentarz jaki mi na myśl przychodzi to...**** zbita. szybko chodzi? Ciekawe, w którą stronę? :P Jeśli mogę coś doradzić, szkoda pieniędzy i nerwów. Strzeżcie się IST!
Pozdro dla wszystkich!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Post przewrotny z manifestem i odezwą

Dlaczego ktoś "inny" nam przeszkadza? Kolor skóry, orientacja seksualna czy chociażby inny wygląd są jakims powodem do aktów przemocy? Dlaczego nasze społeczeństwo jest tak ograniczone, zapatrzone w stereotypy, których dawno już niema...Myślisz, wyglądasz inaczej i już jesteś inny, wytykają Cię palcami na ulicy czy w autobusie. Problem ten dotyczy głównie młodzieży.Czy nie potrafimy wychować własnych dzieci?...Co o tym myślicie?

zx

Tiger "nadaremny" to cos jak zwrot z "Kariery Nikosia Dyzmy" - "Jestescie sola w oku tej ziemi" :))))

wejdz to sie przekonasz nie bedziesz musial pytac - jaki problem?

Słyszałem jego kilka audycji w Radiu. Niewłaściwy człowiek, w niewłaściwym miejscu. Jak już się do czegoś zabierać, to z odpowiednim przygotowaniem, i odrobiną myślenia, a nie "na żywca".

Zbych

witam wszystkich zainteresowanych !! tak sie składa ze ja troszke wiem na temet tego wiec sie z wami podziele !! oczywiscie jestem tam zarejestrowany !! tam zbiera sie punkty !! punkty te dostajesz za to ze przychodzą do ciebie na komorke reklamy ( sms ) ale przez poł roku dostałęm tylko 1 :)) głownie zbieranie punktow polega na polecanie innym osobom tego portalu i w ten sposob zbiera sie punkty !! po prostu ta polecona osoba musi sie zarejestrowac !! dostaje sie za to chyba 15 punktow nie wiem dokładnie !! zeby np. otrzymac karte popa tak taka lub somplusa za 50 zł trzeba chyba 500 punktow !! cos około tego nie pamietam za bardzo !! pamietam ze za 120 punktow jest jakas ksiazka :)) i na tym to wszystko polega !!!

moze i troche przesadza ta "żarówa"...ale nie narzekajcie...zadan z kosmosu to chyba on nie daje na tych klasowkach...poza tym nauczyciel ma naswieltlic temat...podac podstawowe zagadnienia...reszte uczen powinien sam dopracowac...tylko komu sie chce?

swoja droga pamietam czasy, gdy na lekcji matematyki dostawalismy 5 zadan, wlasciwie przykladow do rozwiazania... a czas.. no 15 minut to rzadko zdarzalo sie pisac...przewaznie 10 minutek....wystczylo wynik zle podac i juz przyklad dla nauczyciela byl zle rozwiazany i kazdy narzekal ze same "1" z kartkowki...placz i lament a nauczyciel nieugiety...
jednak na maturze kazdy dziekowal w duchu (bo osobiscie juz nie mozna bylo - niech spoczywa w pokoju ['] ) za takie "karkowki"... 3 zadania maturalne nie zajely wiecej niz godzine...

Wolę kupić sobie kartę za 50 zł niż ganiać za 85-cioma osobami, które się zarejestrują. Olać cały ten MobileClub.

Mam wrażenie, że ten temat jest próbą usprawiedliwienia własnego lenistwa. Osobiście z fizyki mam dwóję, tylko dlatego, że nie chciało mi się nic robić z tego przedmiotu. Nauczyciel jest bardzo dobry, ale jakiś własny wkład pracy też trzeba włożyć. Gdybym chciał policzyć osoby w mojej szkole (z jednego rocznika) które się poprawiały z fizyki to też pewnie 80 by się znalazło. Nie świadczy to w żaden sposób o nauczycielu, który przekazuje wiedzę. Nie jego wina, że ktoś nie chce brać...

---
PGG

Czesław, inteligentów mamy już dostatek, teraz potrzeba ludzi do łopaty. Niech lepiej WF wkuwają a nie fizykę...

hmm a o jakich zachowaniach mowisz???

popieram wypowiedz chipiego..
s.

...poza tym, z zupelnie innej strony patrzac, co Ty MrS chcesz zmieniac w "naszej" narodowej mentalnosci ( z ktorej ponoc wszedzie juz slyniemy) ?:)))

---
PGG

Chcę żebyśmy pili więcej wódki :-PPP Hehe!

Zbych

A te Amerykanki to tyją od tego ich psiego żarcia (proteiny, antybiotyki, aspartam, genetyczne przeróbki, dodatki powodujące ciągłe łaknienie-wszystko żeby więcej sprzedawać!). Ten ich "luz" to nie luz tylko ogłupienie.
Są bardziej manipulowanym społeczeństwem niż Rosja za Stalina - tak napisał autor- Amerykanin.
To, co piszę - to wiedza z opracowań i od mojej rodziny z USA - sam tam nie byłem- wolę starą Europę.

---
PGG

Witam.Opisze tutaj moja wizje Dj-ów i ludzi ktorzy sie tak nazywaja.
Zaczne od poczatku.Nie mozna juz mowic o Dj'ach z krwi i kosci bo takich jest malo,szczegolnie w polsce.Na zachodzie by zostac Dj ( disc Jokey ) nie wystarczy wlozyc Cd do odtwarzacz i poscic fajne rytmy.Tam Ludzie orzekaja czy ktos zasluguje na Dj przed xywa.Tak jak kiedys 10 lat temu na skrot "MC" ( master ceremony ) jak Mc Hammer :).Pare lat temu jak Mx Hammer zaczal grac komercje ludzie z jego stanu i nie tylko zabronili mu uzywac Mc i pozostal tylko Hammer.Ale nie wazne ... Jestesmy w polsce.Tutaj moze grac kazdy kto ma dojscia i ochote.Dj gra to co chca ludzie uslyszec.Jest w lomzy pare dziesiat osob ktorzy naprawde znaja sie na muzyce klubowej.Dj ma bardzo trudna role zadowolic wszystkich by mogli sie bawic.Niestety lomza jest miastem Dyskotekowcow a nie klubowiczow.Tutaj rzadzi komercja.Znam pare osob ktore byly,sa,lub moga byc ale wybieraja inne miasto Dj-jami.Oni znaja sie na muzyce ale niestety jak zapodaja pare porzadnych BeaTow to ludzi siadaja i pija piwo.Dj wie kiedy ludzi ubywa na scenie.Nie rzadajcie wiec od Dj w lomzy by robili cuda bo to narazie nie mozliwe.Jezeli chcecie sie dobrze podawic osobiscie proponuje "Atlantic" czyli "Ibiza Club Sporting"Tam Dj Shakall probuje i mu to sie udaje wprowadzac clubowe rytmy ale jest mu ciezko.My postarajmy sie by Czul Ze klimat nam odpowiada.Zbudujmy przynajmniej jeden Club w lomzy z muzyka klubowa !!! a ze tam sa dwa pietra to mozna pogodzic gusta dyskotekowiczow i klubowiczow. Pozdrowienia dla Dj kuBaSa & Dj El Shakall i wszystkich ktorych znam albo znac nie chce :).3-Majcie sie

A mi akurat nazwa MILANO kojarzy sie ze wszystkim co jest wieśniactwem, buractwem kiczem i tandetą co ma swoj odpowiednik w tym akurat przypadku do muzyki granej w Atomie, kóra taka wlasnie jest.Rozwijajac to dalej widzialem plakaty na miescie ze sa tam organizowne imprezy z cyklu Techno Party co z nazwy powinno wynikac ze tak ma byc a jednak nie jest.Ty pewnie masz podejrzewam zajebiste jaaaaazdyyy balujac w bialych rekawiczkach przy takim Techno ktore bylo mozliwe do przetrawienia dla mnie jakies 10 lat wstecz , a ktore w obecnej formie nic sie nie zmienilo.Ja określam je mianem "Wiejskiego Techno" i tu wlasnie jest istota sprawy w rozumieniu pojecia tej muzyki.Więc baw sie dobrze w Atomie trwając nadal w swoim przekonaniu ze jest to muzyka klubowa :))))

Proponuje "WIL to impreza Linuksowa", ktora odbedzie sie w sobote na targach Komputerexpo.
Ew. gdzies w Lomzy. Koteria ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org