Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYBORY |
Najtanszym rozwiązaniem będzie użycie trutki na szczury.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYBORY |
Nie zaczynajcie takich tematów na forum ... Zamknąć ten temat !! Bimbo !
|
|
pod starym metro, godziny to tak mniej wiecej cos kolo 22-23 biegali z kijami najbardziej znani ludzie w lomzy ale o co poszlo i kto z kim, wiem tylko ze to cos konkretnego
|
|
Tommek: mam jakoby modem z EDGE (Sony Ericsson), limitu transweru jeszcze nie wykorzystałem. Czym więc wytłumaczyć szybkość w Łomży rzędu 7-8 kb/s ?? Czyżby iplus to wielki przekręt ??
|
|
Hmm...ciekawe ciekawe.... czy moze ktoś zna szczegóły jakieś? Moze mały opisik??
|
|
Opisik to możesz dostać ale na gg...a było to w grudniu popołudniu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie zostaniesz oskarzony o zadne pobicie z uzyciem broni. Nie wiem kto to wymyslil, ale na szczescie tak nie jest :) Co najwyzej o zwykle pobicie. Chyba, ze pierwszy zglosisz napad. Niestety u nas kto pierwszy ten lepszy. A jesli juz mowimy o aspekcie samoobrony, to chyba jednak warto. Zawsze juz lepiej skonczyc w sadzie, niz jako ofiara pobicia ze skutkiem smiertelnym ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a jak mieszka w bloku? myśl SaneOne, myśl! :P
|
|
Dzięki. Wesołych Świąt.
|
|
Shimmy - nikt nie czepia sie 18-latkow za to czy cos wiedza jednakowo odpowiadają, oni sami, nauczyciele, czy rodzice. Lekcewarzycie historie, a to błąd. Nikt nie oczekuje, że wszyscy beda ekspertami od historii, lecz aby wiedziec gdzie się zmierza, trzeba wpierw poznać skąd się przyszło. Co do oceny stanu wojennego, to dopuki Rosja nie otworzy swoich archiwów to wszyscy bedziemy bładzili poomacku i snuli róznorakie teorie. pozdrawiam
|
|
siemano, dziku wez wrzuc jeszcze raz te swoje utwory i zapodaj linki bo tamte juz wygasly, dzieki i pozdro
|
|
przywrocic prawo hammurabiego! Bimbo !
|
|
zamiast kisić się w domu trzeba było iść do Alibi i byście wiedzieli - to do tych co tak szukają wrażeń
|
|
Ciekawe kiedy ciebie pokaza - pewnie jak wywala z uczelni za slowo "doktór"?
|
|
Białystok ma teraz inny problem, którym jest nowy idol niejaki Krzysztof K. Poznajmy jego nowe wcielenie: http://teledyski.onet.pl/0,1832225,0,1,teledyski.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |