sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kontakty : Poseł - 0 : 1

Chlopie dalbys juz sobie na wstrzymanie. Masz w tym interes? Bo jakos nie odpowiedziales... Szkoda, ze tak czestym sposobem na reklame jest u nas jedynie obrzucanie blotem konkurencji. Pogodz sie lepiej z tym, ze hodowle istnieja i raczej nie znikna predko, bo sie tylko wrzodow zoladka nabawisz ;) Jak ktos ma dobra hodowle, to i szczeniaki z rodowodem potrafi sprzedac.
Zreszta watek powstal z punktu widzenia osoby, ktora chce kupic psa... Piszac, ze masz nadzieje iz poprosi o metryczke, sugerujesz, ze psa zrodowodem ta sama osoba bedzie szanowac, a bez odda do schroniska? Bo chyba nie rozumiem.

książe janusz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kontakty : Poseł - 0 : 1

mania na Rycerskiej 18/30 jest gabinet, andrzejrogowski.lomza.pl

Bimbo !

Zna ktoś jakies osoby które piszą takie prace ??

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

O widze ze nastepny hodowca sobie reklame robi...
A skad ty wiesz gosciu, kto czym kryje i co z tego wychodzi? Powiem krotko, nie kupilbym nic u nikogo, kto jako reklame stosuje jedynie nadawanie na konkurencje.
Kiedys hodowalem psy rodowodowe, sporo szczeniat z tej hodowli zdobywa teraz medale na wystawach. Hodowalem tez psy bez rodowodu, przy czym, w hodowli zawsze byly utytulowane psy, z papierami reproduktorow, jak ogladalem psy na wystawach, to wiele z nich wygladalo dwa razy gorzej niz to co wychodzilo z naszej hodowli.
Gratuluje pomyslu na reklame, nie potrafisz sprzedac psa za 1500zl to pretensje miej do siebie, a nie do innych, kaleczniaku.
Kupilismy kiedys psa od dzialaczki ze zwiazku kynologicznego. Pies mial wnetr, jesli sie orientujesz to powinienes wiedziec, ze taki pies jest zdyskwalifikowany w hodowli. A piesek mial oceny doskonale na wystawach. Nie byl u nas uzywany w hodowli na szczescie.
Pies pewnego sedziego pogryzl na wystawie dziewczynke, po czym tez wlasciciela, co nie przeszkodzilo mu w zdobyciu medalu. Opowiadajcie dalej bajki naiwnym o swoich idealach i trosce o rase i o tym, ze nie robicie tego dla pieniedzy... Moze ktos uwierzy.
Widze, ze niektorzy maja tu pretensje do garbatego, ze ma dzieci proste...
Pozdrawiam panow hodowcow i zycze powodzenia, moze nauczycie sie kiedys robic interesy, bez obrzucania innych blotem.

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

witam ja polecam panią oliwię z studia oliwia na piłsudskiego. makijaż robiła mi na ślub, i mojej rodzince, byłam zachwycona polecam ją gorąco. wiem że ma ukończoną szkołę charakteryzacji

ja polecam panią Anię z ul. Piłsudskiego z studia oliwia. Pani Ania jest świetna, a studio zrobione z klasą . polecam

odnosi sie to do tych panow co ukradli pare radyjek i wybili mi szybe w samochodzie, oddasz to co wziales biedaku piep... wez sie do roboty jeden z drugim a nie kradniesz ludziom, co ciezko i uczciwie na to zapracowali, mowie to otwarcie,odpowiesz za to i bedziesz sie kajal na kolanach a radio przynieszesz mi w zebach bo mam namiary beszczelny prosiaku

Jak w kazdym srodowisku nie brakuje ludzi uczćiwych ale i także tych mniej uczciwych. Dlatego jest coś takiego jak selekcja wolontariuszy. Większość ludzi którzy beda zbierać pieniadze w tym roku to osoby które juz kilkukrotnie uczestniczyły w finałach WOŚP. Mają zarówno doświadczenie jak i sa uczciwy w swych poczynaniach.

to jak widac calkiem niedawno

Ciekaw jestem czy jak kiedyś ktoś z tych "wyszydzających", bądż ktoś z jego bliskich, będzie potrzebował pomocy, i uzyty zostanie sprzęt zakupiony przez Fundację to też będzie tak szydził?
Wolę jak ktoś ukradnie złotówkę z puszki ale akcja da efekt, niż miałoby być odwrotnie.
I.

ja tam nie mam żadnej folii na szybach i nigdy nie będe miał bo to dla mnie najgorsza kaszana w aucie, jak już pisałem jak przyciemniać to tylko piecowo a musiałbym byc nienormalny żeby wydać tyle kasy na takie coś pozatym po co mi z auta robić karawan...

nic nie mam do zbierania hajsu na jakiś tam sprzęt... ale Owsika nie trawię i tyle...

Bimbo !

Dużo prezentów pod choinką... :)

http://antygon.blogspot.com/2006/12/towar-exportowy-finlandii.html

... od takiego mikołaja.
kłaniam
I.

Ja chodze strzyc sie do Pana Karola na Dwornej ;))
Moj dziadek tam chodził, ojciec, stryj i ja tam chodze :]

pozdrawiam

chciałbym zdementowac wszystkie te nie prawdziwe informacje na temat zadymy pod jakims tam alibi , w wojnie tej brali udział po jednej ze stron mongolscy wojownicy pod przywództwem znanego wataszki (kuzyna Fidela Castro ) KAUMANAWARDZE z drogiej zaś strony stali etiopscy pasterze ktorym rzekomo KAUMANAWARDZE podpiździł bawoła . Wszystkich zainteresowanych przebiegiem tej św wojny (dzichad) zapraszam do obejrzenia dzisiejszego programu emitowanego na kanale AL DZAZIRA o godzinie 22.25

Doctorr dzięki za cenne uwagi i "namiary". Rozumiem, że podając TE nazwiska masz świadomość zasług TYCH osób. Czy są to moze tylko przypuszczenia, że (szczególnie) p. Pardo zajmował się sprawami majątkowymi? Bedę wdzięczna za odpowiedź.

nie prawda, ponoc w 54 ukrywal sie sam BinLaden, jak sie dowiedzieli o tym żule ze skwerka to natyhcmiast udali sie we wskazane im przez tajnego informatora z PGR'u miejsce, Doszło do starcia wojowników z Alkaidy z chłopakami od wina, tym drugim jednak na pomoc ruszyli ukrywający sie w pobliżu żólwie Ninja i w ten oto sposób chłopaki wygrali nagrodę jaką rząd USA wyznaczył za osobę przywódcy. Podobno impreza na skwerku nadal trwa...........

Bimbo !

Wlasnie Spiero, glupoty gadasz. "Ja" ma racje.

Bimbo !

ile kasy, roznica miedzy piecem a folia w dobrej firmie to ok 400pln, to az tak duzo?? jak kogos stac na 600 to i 1000 tez zaplaci

Bimbo !

zamierzam na wlasna reke - umiesz liczyc licz na siebie

Tiesto voted number one dj again!!!
BBC podtwierdza :)

A ja uważam, że to pożyteczny cel. Nie tylko dam kasę, ale i będę zbierała do puszki WOŚP.
Przy takich akcjach ważne jest coś takiego, jak zaufanie społeczne - i tym się kierujmy miętoląc w kieszeniach drobne !
Miłych świąt.

rejestracja...a ja myśalałem ze Atom to przeczkole;)

Wombat jestes bystry jak woda w klozecie. Jakbys nie zauwazyl ten "blad" pisze na forum juz od kilku miesiecy.

nie wiem jak jest tam teraz ( w podwórku naprzeciwko Urzędu Skarbowego...) ale ja bym tam im nie zostawił auta nawet na wymianę koła za dużo akcji tam widziałem

o lol

[spadlem z krzesla]

;D

nie byl ale wie, no przeciez mu powiedzieli :D

hehe gosciu chyba chce zeby przyjsc do niego z orginalnym windowsem i mu wgrac:) hehe.

jery47
to kosztuje około 500zł:)

CZEŚĆ!
OD KILKU DNI CZYTAM CO PISZECIE O RÓŻNYCH ADWOKATACH. MNIE JAKIŚ CZAS TEMU ZAŁATWIŁA JEDNA STARSZA PANI ADWOKATKA KTÓRA RZEKOMO UCHODZI ZA ELITĘ TEGO ZAWODU W MIEŚCIE. OKAZAŁO SIĘ, ŻE BRAŁA NA LEWO KASE RÓWNIEŻ OD STRONY PRZECIWNEJ I PRZEKAZYWAŁA STRONIE PRZECIWNEJ WSZELKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE SPRAWY I PLANOWANE PRZEZE MNIE RUCHY. NIESTETY OKAZAŁO SIĘ ŻE MOŻNA RÓWNIEŻ PRZEKUPIĆ SĄD! LUDZIE! W JAKIM KRAJU JA ŻYJE? ZAPŁACIŁEM ZA APELACJE DO SĄDU OKRĘGOWEGO JEDNAK ROZPRAWA TRWAŁA TYLKO KILKA MINUT I APELACJĘ ODRZUCONO BEZ PRAWA DO KASACJI W SĄDZIE NAJWYŻSZYM!!!!! TO JEST PAŃSTWO BEZPRAWIA GDZIE KAŻDEGO IDZIE PRZEKUPIĆ I WSZYSTKO ZAŁATWIĆ!!!!!!

IDZCIE W CHOLERE Z TAKĄ SPRAWIEDLIWOŚCIĄ!!!

POŁOWA SĄDU BIERZE W ŁAPE A ADWOKACI (Z JEDNEJ KANCELARII, GDZIE MAJĄ TYLKO MASZYNY DO PISANIA Z LAT 70-TYCH ZAMIAST KOMPUTERÓW) TO IDIOCI, PRZEKUPNE KRETYNY I PIJAKI! KIJ WAM W RYJ STARE ŁAPÓWKARZE!!!

bez komentarza

.

Ja jak zapisałem się na prawko nikogo nie znałem, bo polecili mi go moi znajomi, którzy tam robili, więc zero znajomości. Zdalem za pierwszym razem i tak moi znajomi. On pewnie nawet nie wie że taki temat jest na forum, i tak jak piszą inni, to porządna firma. Nie mam w tym najmniejszego biznesu.

Mariusz Gruszfeld na Bernatowicza, telefon podałem :)

P.S. Czemu gdy ktoś zakłada taki temat, kogo polecacie itp, pojawiają się oskarżenia o znajomości i protekcję??? Ludzie, macie złe doświadczenia.

Słuchajcie, sprawa pilna. Poszukuję dobrego speca od samochodowej elektroniki. Polećcie mi kogoś!

ale co ty chcesz robic, Zenek tam elektroniki nie robi, nie sluchaj, co padlo??

Ma zowsze Łomża

Na sosnowej , taki starszy pan też ma sporo pojęcia ,można tam spróbować.

nie tylko kierowcy MPK uważają się za Panów drogi. Kilkanaście razy miałem okazję jechać za "wielmożnymi panami z PKS-u łomżyńskiego" baran jeden z drugim nie zjedzie ci tarasując całą szerokość drogi przez kilometr. Skó*****

Bimbo

for kolumb. Bardzo ciekawy temat napisz coś o ty wymuszaniu.

Bimbo !

Dziękuję wszystkim za informację !

Biern, a idź do szpitala (zwłaszcza w Białym) to się przekonasz ile kosztuje to nasze zdrówko.

Ma zowsze Łomża

Witam. Gdzie w Łomży można kupić pióra firmy Parker?

Według mnie polonez lepszy wiekszy i wogle.

sam jestem mechanikiem wiec moge w nim grzebac do bolo ale chce takiego moze ktos wie kto ma do sprtzedania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org