Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kontakty : Poseł - 0 : 1 |
Chlopie dalbys juz sobie na wstrzymanie. Masz w tym interes? Bo jakos nie odpowiedziales... Szkoda, ze tak czestym sposobem na reklame jest u nas jedynie obrzucanie blotem konkurencji. Pogodz sie lepiej z tym, ze hodowle istnieja i raczej nie znikna predko, bo sie tylko wrzodow zoladka nabawisz ;) Jak ktos ma dobra hodowle, to i szczeniaki z rodowodem potrafi sprzedac. Zreszta watek powstal z punktu widzenia osoby, ktora chce kupic psa... Piszac, ze masz nadzieje iz poprosi o metryczke, sugerujesz, ze psa zrodowodem ta sama osoba bedzie szanowac, a bez odda do schroniska? Bo chyba nie rozumiem. książe janusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kontakty : Poseł - 0 : 1 |
mania na Rycerskiej 18/30 jest gabinet, andrzejrogowski.lomza.pl Bimbo !
|
|
Zna ktoś jakies osoby które piszą takie prace ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
O widze ze nastepny hodowca sobie reklame robi... A skad ty wiesz gosciu, kto czym kryje i co z tego wychodzi? Powiem krotko, nie kupilbym nic u nikogo, kto jako reklame stosuje jedynie nadawanie na konkurencje. Kiedys hodowalem psy rodowodowe, sporo szczeniat z tej hodowli zdobywa teraz medale na wystawach. Hodowalem tez psy bez rodowodu, przy czym, w hodowli zawsze byly utytulowane psy, z papierami reproduktorow, jak ogladalem psy na wystawach, to wiele z nich wygladalo dwa razy gorzej niz to co wychodzilo z naszej hodowli. Gratuluje pomyslu na reklame, nie potrafisz sprzedac psa za 1500zl to pretensje miej do siebie, a nie do innych, kaleczniaku. Kupilismy kiedys psa od dzialaczki ze zwiazku kynologicznego. Pies mial wnetr, jesli sie orientujesz to powinienes wiedziec, ze taki pies jest zdyskwalifikowany w hodowli. A piesek mial oceny doskonale na wystawach. Nie byl u nas uzywany w hodowli na szczescie. Pies pewnego sedziego pogryzl na wystawie dziewczynke, po czym tez wlasciciela, co nie przeszkodzilo mu w zdobyciu medalu. Opowiadajcie dalej bajki naiwnym o swoich idealach i trosce o rase i o tym, ze nie robicie tego dla pieniedzy... Moze ktos uwierzy. Widze, ze niektorzy maja tu pretensje do garbatego, ze ma dzieci proste... Pozdrawiam panow hodowcow i zycze powodzenia, moze nauczycie sie kiedys robic interesy, bez obrzucania innych blotem. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
witam ja polecam panią oliwię z studia oliwia na piłsudskiego. makijaż robiła mi na ślub, i mojej rodzince, byłam zachwycona polecam ją gorąco. wiem że ma ukończoną szkołę charakteryzacji
|
|
ja polecam panią Anię z ul. Piłsudskiego z studia oliwia. Pani Ania jest świetna, a studio zrobione z klasą . polecam
|
|
odnosi sie to do tych panow co ukradli pare radyjek i wybili mi szybe w samochodzie, oddasz to co wziales biedaku piep... wez sie do roboty jeden z drugim a nie kradniesz ludziom, co ciezko i uczciwie na to zapracowali, mowie to otwarcie,odpowiesz za to i bedziesz sie kajal na kolanach a radio przynieszesz mi w zebach bo mam namiary beszczelny prosiaku Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Jak w kazdym srodowisku nie brakuje ludzi uczćiwych ale i także tych mniej uczciwych. Dlatego jest coś takiego jak selekcja wolontariuszy. Większość ludzi którzy beda zbierać pieniadze w tym roku to osoby które juz kilkukrotnie uczestniczyły w finałach WOŚP. Mają zarówno doświadczenie jak i sa uczciwy w swych poczynaniach.
|
|
to jak widac calkiem niedawno
|
|
Ciekaw jestem czy jak kiedyś ktoś z tych "wyszydzających", bądż ktoś z jego bliskich, będzie potrzebował pomocy, i uzyty zostanie sprzęt zakupiony przez Fundację to też będzie tak szydził? Wolę jak ktoś ukradnie złotówkę z puszki ale akcja da efekt, niż miałoby być odwrotnie. I.
|
|
ja tam nie mam żadnej folii na szybach i nigdy nie będe miał bo to dla mnie najgorsza kaszana w aucie, jak już pisałem jak przyciemniać to tylko piecowo a musiałbym byc nienormalny żeby wydać tyle kasy na takie coś pozatym po co mi z auta robić karawan...
|
|
nic nie mam do zbierania hajsu na jakiś tam sprzęt... ale Owsika nie trawię i tyle... Bimbo !
|
|
Dużo prezentów pod choinką... :) http://antygon.blogspot.com/2006/12/towar-exportowy-finlandii.html ... od takiego mikołaja. kłaniam I. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Ja chodze strzyc sie do Pana Karola na Dwornej ;)) Moj dziadek tam chodził, ojciec, stryj i ja tam chodze :] pozdrawiam
|
|
chciałbym zdementowac wszystkie te nie prawdziwe informacje na temat zadymy pod jakims tam alibi , w wojnie tej brali udział po jednej ze stron mongolscy wojownicy pod przywództwem znanego wataszki (kuzyna Fidela Castro ) KAUMANAWARDZE z drogiej zaś strony stali etiopscy pasterze ktorym rzekomo KAUMANAWARDZE podpiździł bawoła . Wszystkich zainteresowanych przebiegiem tej św wojny (dzichad) zapraszam do obejrzenia dzisiejszego programu emitowanego na kanale AL DZAZIRA o godzinie 22.25
|
|
Doctorr dzięki za cenne uwagi i "namiary". Rozumiem, że podając TE nazwiska masz świadomość zasług TYCH osób. Czy są to moze tylko przypuszczenia, że (szczególnie) p. Pardo zajmował się sprawami majątkowymi? Bedę wdzięczna za odpowiedź.
|
|
nie prawda, ponoc w 54 ukrywal sie sam BinLaden, jak sie dowiedzieli o tym żule ze skwerka to natyhcmiast udali sie we wskazane im przez tajnego informatora z PGR'u miejsce, Doszło do starcia wojowników z Alkaidy z chłopakami od wina, tym drugim jednak na pomoc ruszyli ukrywający sie w pobliżu żólwie Ninja i w ten oto sposób chłopaki wygrali nagrodę jaką rząd USA wyznaczył za osobę przywódcy. Podobno impreza na skwerku nadal trwa........... Bimbo !
|
|
Wlasnie Spiero, glupoty gadasz. "Ja" ma racje. Bimbo !
|
|
ile kasy, roznica miedzy piecem a folia w dobrej firmie to ok 400pln, to az tak duzo?? jak kogos stac na 600 to i 1000 tez zaplaci Bimbo !
|
|
zamierzam na wlasna reke - umiesz liczyc licz na siebie
|
|
Tiesto voted number one dj again!!! BBC podtwierdza :)
|
|
A ja uważam, że to pożyteczny cel. Nie tylko dam kasę, ale i będę zbierała do puszki WOŚP. Przy takich akcjach ważne jest coś takiego, jak zaufanie społeczne - i tym się kierujmy miętoląc w kieszeniach drobne ! Miłych świąt.
|
|
rejestracja...a ja myśalałem ze Atom to przeczkole;)
|
|
Wombat jestes bystry jak woda w klozecie. Jakbys nie zauwazyl ten "blad" pisze na forum juz od kilku miesiecy.
|
|
nie wiem jak jest tam teraz ( w podwórku naprzeciwko Urzędu Skarbowego...) ale ja bym tam im nie zostawił auta nawet na wymianę koła za dużo akcji tam widziałem
|
|
o lol [spadlem z krzesla] ;D
|
|
nie byl ale wie, no przeciez mu powiedzieli :D Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
hehe gosciu chyba chce zeby przyjsc do niego z orginalnym windowsem i mu wgrac:) hehe. jery47 to kosztuje około 500zł:)
|
|
CZEŚĆ! OD KILKU DNI CZYTAM CO PISZECIE O RÓŻNYCH ADWOKATACH. MNIE JAKIŚ CZAS TEMU ZAŁATWIŁA JEDNA STARSZA PANI ADWOKATKA KTÓRA RZEKOMO UCHODZI ZA ELITĘ TEGO ZAWODU W MIEŚCIE. OKAZAŁO SIĘ, ŻE BRAŁA NA LEWO KASE RÓWNIEŻ OD STRONY PRZECIWNEJ I PRZEKAZYWAŁA STRONIE PRZECIWNEJ WSZELKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE SPRAWY I PLANOWANE PRZEZE MNIE RUCHY. NIESTETY OKAZAŁO SIĘ ŻE MOŻNA RÓWNIEŻ PRZEKUPIĆ SĄD! LUDZIE! W JAKIM KRAJU JA ŻYJE? ZAPŁACIŁEM ZA APELACJE DO SĄDU OKRĘGOWEGO JEDNAK ROZPRAWA TRWAŁA TYLKO KILKA MINUT I APELACJĘ ODRZUCONO BEZ PRAWA DO KASACJI W SĄDZIE NAJWYŻSZYM!!!!! TO JEST PAŃSTWO BEZPRAWIA GDZIE KAŻDEGO IDZIE PRZEKUPIĆ I WSZYSTKO ZAŁATWIĆ!!!!!! IDZCIE W CHOLERE Z TAKĄ SPRAWIEDLIWOŚCIĄ!!! POŁOWA SĄDU BIERZE W ŁAPE A ADWOKACI (Z JEDNEJ KANCELARII, GDZIE MAJĄ TYLKO MASZYNY DO PISANIA Z LAT 70-TYCH ZAMIAST KOMPUTERÓW) TO IDIOCI, PRZEKUPNE KRETYNY I PIJAKI! KIJ WAM W RYJ STARE ŁAPÓWKARZE!!! Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
bez komentarza .
|
|
Ja jak zapisałem się na prawko nikogo nie znałem, bo polecili mi go moi znajomi, którzy tam robili, więc zero znajomości. Zdalem za pierwszym razem i tak moi znajomi. On pewnie nawet nie wie że taki temat jest na forum, i tak jak piszą inni, to porządna firma. Nie mam w tym najmniejszego biznesu. Mariusz Gruszfeld na Bernatowicza, telefon podałem :) P.S. Czemu gdy ktoś zakłada taki temat, kogo polecacie itp, pojawiają się oskarżenia o znajomości i protekcję??? Ludzie, macie złe doświadczenia.
|
|
Słuchajcie, sprawa pilna. Poszukuję dobrego speca od samochodowej elektroniki. Polećcie mi kogoś!
|
|
ale co ty chcesz robic, Zenek tam elektroniki nie robi, nie sluchaj, co padlo?? Ma zowsze Łomża
|
|
Na sosnowej , taki starszy pan też ma sporo pojęcia ,można tam spróbować.
|
|
nie tylko kierowcy MPK uważają się za Panów drogi. Kilkanaście razy miałem okazję jechać za "wielmożnymi panami z PKS-u łomżyńskiego" baran jeden z drugim nie zjedzie ci tarasując całą szerokość drogi przez kilometr. Skó***** Bimbo
|
|
for kolumb. Bardzo ciekawy temat napisz coś o ty wymuszaniu. Bimbo !
|
|
Dziękuję wszystkim za informację !
|
|
Biern, a idź do szpitala (zwłaszcza w Białym) to się przekonasz ile kosztuje to nasze zdrówko. Ma zowsze Łomża
|
|
Witam. Gdzie w Łomży można kupić pióra firmy Parker?
|
|
Według mnie polonez lepszy wiekszy i wogle.
|
|
sam jestem mechanikiem wiec moge w nim grzebac do bolo ale chce takiego moze ktos wie kto ma do sprtzedania Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |