Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dom Samotnej Matki |
SaneOne na myśl o tym że spłonie stodoła kazałeś mu spalić chatę, wiec mniemam że twoją chatą jest ta owa stodoła :p:p:p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dom Samotnej Matki |
Ewa Krasowsowska jest bardzo dobrym karnisto a tobie potrzebny jest ktoś kto zna się na prawie majątkowym itd nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem jest poszukanie radcy prawnego oni bardziej w tych tematach "siedzą" ale jeśli szukasz koniecznie adwokata to polecam Iwone Gosk z radców prawnych Zbyszka Pardo Zbych
|
|
źle mniemasz... Bimbo !
|
|
ciekawie to tam było jak była Piwnica, a na bramce stali ludzie, o których mówili w Teleexpresie, ale co wy gówniarze możecie wiedzieć na ten temat... Bimbo !
|
|
ja calkowicie popieram akcje charytatywne, ale chodzi mi o to ze duzo "wolontariuszy" a owszem zbiera pieniadze do puszki, ale tylko po to by je puzniej w domowym zaciszu wyciagnac. ZLODZIEJSTWO SIE SZERZY !!!!!!!!!!! pierdolone muchy, i komary jebane !!!!! Bimbo !
|
|
ahahahaa jaki piernik sie odezwal.... na dancingi chodzic do tanga !!!
|
|
takie straszenie, że się ma "namiary" nie pomoże... rozsądniejsi nigdy niczego u siebie nie trzymają... chyba, że wymierzysz sprawiedliwość na "własną rękę", co ja bym uczynił, gdybym posiadał namiary na złodzieja... Bimbo !
|
|
nie bądź taka cwana... w teorii to każdy jest najlepszy... przychodzi co do czego, ryzykujesz własnymi pieniędzmi i nagle okazuje się, że nie jest tak fajnie jak miało być...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |