Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teraz media lansują islam;) |
Polecam Panią Ewę Krasowską. Zdecydowanie najlepszy adwokat w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
APEL |
Adwokat Diabła... :P ............
|
|
Re: Teraz media lansują islam;) |
Dzięki Gosia24, za odpowiedź. TĄ Panią już zdążyłam poznać i wiem że JEJ pierwsza rozprawa może być jednocześnie ostatnią i to wygraną. Mam tylko wątpliwości czy tak samo dobra jest w spr. majątkowych? Czy COŚ wiesz na ten temat???
|
|
OLEWKA KÓL |
http://www.wosp.org.pl/fundacja/index.php/18/2 Na tej stornie mozecie poczytac sobie co WOŚP robi z zebranymi funduszami. Co do wyjazdow za granice i nie tylko, to sa one finansowane przez sponsorów. WOŚP musi utrzymywac kontatk z podobnymi instytucjami na całym świecie moze np. podpatrzec w jaki sposob poradzily sobie one z problemami z ktorymi moze sie aktualnie borykac WOSP, w duzym stopniu liczy sie tez jego prezstiz na swiecie co napewno ułtawi znalezienie nowych sponsorow a poprzez sponsorow na zakupienie nowego sprzetu, itd. Pozdro
|
|
mobile: każda kosmetyczka MUSI mieć urządzenie do sterylizacji narzędzi. A czy każda go używa....
|
|
Jakie są Wasze obserwacje na temat szybkości w blueconnect, iplus czy też orange odnośnie technologii: GPRS i EDGE. Ja zaobserwowałem, że w IPLUSIE zarówno w pobliżu jak też samej Łomży ta szybkość to tylko ok. 8 kb/s. Krótko mówiąc mimo: totalna porażka!! ............
|
|
Pewnie ty jestes leprza hahha!!!
|
|
No to ja na ten temat mogę coś powiedzieć Na prędkość połączenia wpływają następujące czynniki: 1 Jakość modemu tzn ilu klasowy mamy modem standardowo teraz wyposażone są w 1o klas chociaż znajdują się także jeszcze 6-cio klasowe.Większa liczba klas lepsza jakość połączenia 2.W jakim zasięgu jesteśmy Czy jesteśmy w UMTS,EDGE,GPRS UMTS-prędkosci powyżej 1Kb/S(zasięg narazie jest ten w większych miatach Warszawa,Łódz.Poznań) EDGE-ok 230 kb/s ten zasięg obejmuje ok 90 % procent naszego kraju jest takze w łomży GPRS-najsłabszy zasięg ok 7kb/s I najważniejsze jaką masz umowę czy posiada limity większość umów przed rokiem 2006 nie posiadało blokady na pobieranie i wysyłanie danych obecnie limit wynosi 0.5 GB na miesiąc za 60 zł Kolego Adall z tego co wynika to byłeś w zasięgu GPRS , który jest najsłabszy albo posiadałeś założoną blokadę , lub dużo osób korzystało z tego nadajnika .Pamiętaj że najpierw liczą się ci co mają komórki i dzwonią a potem internet i tak to wszystko się razem tnie.Moja opinia na temat tego internetu taki internet powinien być po 20 zł.Co można pobrać na miesiąc nie przekraczając limit 0,5 GB to nie wystarczy na przeglądanie stron a nie mówiąc o pobieraniu .Myślę że ten iternet to można wsadzić sobie tam gdzie słońce nie dochodzi
|
|
mobile:widze, ze zawzięcie bronisz swoją kosmetyczke, każdy ma swój gust i swoje żródło informacji.Podejrzewam, że o dobrej kosmetyczce nie masz zielonego pojęcia , myślisz , że jak ktoś ma ładny gabinet , to dobrze wykonuje swoją" pracę ".Ta pani nawet nie ma dyplomu, a po szybkich i banalnych kursach to każdy może otworzyć salon i uważać się za guru.Ale niestety bez wiedzy , wykształcenia to niewypał.Podobno chodzą do niej same gwiazdy, wyżyny społeczne hheeeheheheh.A ty droga mobile jestes niedoinformowana .Po drugie co do jej pracownic, to nie znam, ale jak ktoś sam czegoś nie umie to przynajmniej powinien zainwestować w porzadną i wykształconą kosmetyczke.A takich nie brakuje. Swoją drogą sanepid się tym zainteresuje w swoim czasie.Zresztą już cała Łomża trąbi o niej , z czego oni się tam utrzymują, chyba z fryzjerki, bo jest dobra.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z przyjemnoscia sie dowiem co sie dzialo. Niech ktos opowie. Trzeba wiedziec co omijac w Łomży. Ciekawe czy znowu ten nieszczesny lokal pojdzie do zamkniecia.
|
|
ahahaha w tym alibi to zawsze bylo ciekawie :))
|
|
piernik czy nie-piernik... nie Twoja sprawa... fascynację takimi "klubami" mam z 5 lat za sobą... Bimbo !
|
|
nieobchodzi mnie wasze zdanie , będę pisał co chce , kiedy chce i gdzie chce !!!!!!
|
|
ale do takiego auta to właśnie potrzebny zaufany mechanior bo taka fura sypie się dość często i jak trafisz ta jakiegoś cwaniaka to za każdym razem będziesz przepłacał dobry mechanik jest jak jedziesz na ostrołękę skręcasz za stację orlen i zobaczysz szyld polecam
|
|
poszukuje kogos kto za niewielką opłata wgrałby mi orginalny windows xp oczywiście jak ma orginał z gory dzieki
|
|
szukam dobrego adwokata do poprowadzenia i wygrania sprawy rozwodowej. kogo możecie mi polecić?
|
|
Ja rownież nie polecam w/w zakładu. Zostawiłam tam auto przed 8.00 godziną, mialo być gotowe na 12.00, kiedy sie zjawilam prosto po pracy, czyli po 15, okazalo sie , ze nikt do mojego samochodu nie zagladal i kazano mi sie zjawic za godzinę. Oczywiście o 16 samochod też jeszcze nie był gotowy i łazilam tam jeszcze dwa razy, aż w koncu po 20 odebralam mój samochod w środku wybrudzony smarami, przesiąknięty dymem papierosowym. Coś jeszcze majstrowali przy przedniej szybie , bo klamka była połamana, a następnego dnia jak ją uchyliłam to juz nie zamknęłam:)To zdarzenie miało miejsce jakies dwa lata temu, wiec moze cos tam sie zmieniło, mam nadzieje, ze na lepsze...
|
|
Czytając ten artykuł nasuwa się tylko jedna uwaga - pogonić z klubu tego oszusta i zł........ KASEJĘ, bo inaczej drużyna się rozpadnie. A tak wogóle to popieram piłkarzy, jeżeli zarząd zagrywa sobie z nimi to nich rozwiązują umowy, rządają odszkodowań i odchodzą z klubu. To wstyd i hańba aby oszukiwać piłkjarzy, którzy zrobili tak wiele dla Łomży.
|
|
Moim zdaniem wynika to z polskiej tradycji. Nasz naród jest ogólnie zasmucony(może wynika to z naszej historii). Nie mówie, że to żle, jednak rzeczywiście pogrzeby w USA są przyjemniejsze. Myśle, że atmosfera panująca na tamtejszych pogrzebach pomaga najbliższym się pozbierać. Zamiast płakać i mówić np. o chorobie zmarłego, lepiej wspominać miłe chwile z nim spędzone.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |