Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Tysiące dzieci dziękują za utopienie Alicji Tysiąc" - zdjęcia |
proponuje jechac do warszawy na stadion czy do zwyklych sklepow niekoniecznie butikow bo tam to full kasy... moja isotra tak zrobila i ma sliczna sukinke nikt takiej nie mial :) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Tysiące dzieci dziękują za utopienie Alicji Tysiąc" - zdjęcia |
ahahahaa idioto ja nie jestem z bawelny...
|
|
www.fotka.pl www.sympatia.pl "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A ja szukam królewny śniezki. Jestem masażystą w szerokim tego słowa znaczeniu - bo jestem reahabilitantem, ale nie jestem na tyle zdesperowany ażeby zgłaszać się na histeryczne zawołania człowieka, którego płeć jest mi w tym momencie obojętna, po to tylko, ażeby załapać prywatę. Określ co Ci dolega i z czym masz kłopot, a wtedy być może ktoś (nie koniecznie ja) udzieli Tobie kompetentnej porady dotyczącej twojego problemu lub twojego widzimisię. kiedys dziewczyny gotowaly jak ich matki... teraz pija jak ich ojcowie
|
|
To chyba kazdy sam sobie powinien odpowiedziec na to pytanie. Jak Cie to interesuje, to oczywiscie ze warto. Dla szpanu/chwilowej mody/itp itd. to na pewno nie warto, bo efekty i tak beda marne jak sie nie przylozysz. Jesli ktos przychodzi, bo mysli, ze bedzie zaraz rzadzil na ulicy, to tez zwykle szybko rezygnuje. Trzeba sie ciagle meczyc, zamiast lania kaza robic jakies glupie cwiczenia, nie jest sie najlepszym itd. A co warto cwiczyc? Znow kwestia motywacji. Jestes zainteresowany filozofia sztuk walki/rozwojem duchowym itp. idz na jakies kung fu, aikido, czy ogolnie cos z tradycyjnych, moze byc karate, zaleznie od stylu wiecej tradycjonalizmu lub sportu. Bawia Cie rozne ciekawe tricki, masz capoeire np. Interesuje Cie rywalizacja sportowa, skieruj sie do jakiejs sekcji typowo sportowej, taekwondo, boks, zapasy, judo... Zalezy Ci na skutecznosci, to przede wszystkim style kontaktowe z duza iloscia sparringow, boks, kick boxing, muay thai (to z uderzanych) albo parterowe bjj, luta livre, sambo, zapasy, judo. No i oczywiscie MMA/Vale Tudo gdzie masz wszystko polaczone zdecydowanie mozna tu polecic. Ewentualnie do podstaw samoobrony jakies systemy combat, krav maga itd. chociaz osobiscie nigdy nie bylem przekonany do tego.
|
|
Program Przedstawimy wam już za kilka dni. Pozdrawiam
|
|
RóWNIEż POPIERAM.dlaczego zginął niewinny człowiek przez takiego nieumyslnego pi......,powinien odpowiadac za zabujstwo Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Nie rozumiem jedynie Twoich pokretnych wywodow, ale jesli dzieki temu poczules jakas wyzszosc, to prosze bardzo. Szkoda tylko, ze na jakie kolwiek wyjasnienia, to juz chyba z Twojej strony liczyc nie mozna, tak samo jak na odpowiedzi na niewygodne pytania. Poki co odnioslem jedynie wrazenie, ze potrafisz rzucac oskarzenia pod adresem innych i tyle. Bimbo !
|
|
Stad, ze nie wszystkie szczenieta dostaja rodowody. Czy tez stad, ze nie wszystkie psy sa rozmnazane pod kontrala zwiazku kynologicznego, ktory wystawia papierki. Zbych
|
|
lol 2 lata jak mowia ze za 2lata to pewnie wcale nie bedzie to nie budowa metra czy lotniska ze trzeba kupe kasy
|
|
ale jaka cena i za jaki samochod ?? Bimbo !
|
|
Polecam fantastyczny salon sukien wieczorowych EXCLUSIVE w Białymstoku na Jurowieckiej. Sama tam kupilam sukienke:) wybór jest przeogromny !!! To są drogie sukienki ale mozna je też wypożyczyć.
|
|
szukasz drugiej połówki bo już jedną spaliłeś ;-) ?? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Podróżuje nie tylko z ekipą telewizyjną ale z całą plejadą swoich kolesi i nie tylko do Australii ale także do najbardziej odległych egzotycznych wysp i wysepek.
|
|
Newbie takie żarty na 4lomza nie sa rozumiane lub nei są uznawane za śmieszne (sowja drogą dobre +) :P. A co do tej dziewoji to dobry pomysł tylko dziwne ze chłopacy tylko odpisują;p Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Malo to takich szumowin chodzi i jezdzi po drogach?? Zatrzymanie takiego delikwenta powinno sie konczyc surowym mandacikiem, a w przypadku takim jak ten powienien "chlej" odpowiadac za spowodowanie wypadku ze skutkiem smiertelnym. Pieszymi tez moglaby sie w koncu zainteresowac Policja, a nie swoja uwage skupia tylko na zmotoryzowanych. Niech wyjada po za miasto po godzinie 22, zapewniam ze spotkaja nie jednego "spacerowicza". Kilka razy w tygodniu wracam pozna noca z kierunku Ostrowi Maz. i gdyby nie informacja na #19 o zataczajacych sie "nocnych marach" tez moglbym miec "cieplo". Na glupote i tak nie ma lekarstwa, ale moze uda sie znalezc jakis balsam lagodzacy jej skutki...nam nie pozostaje nic innego jak oczy szeroko otwarte..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja znamdo dobrego masażystę(24cm.) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
prawdopodobnie będzie trudno znaleść fryzjera z wolnym terminem na sylwestra, żona umawiała się pod koniec listopada i były problemy w lepszych salonach ale powodzonka Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ja wiem ze jest na łakowej ale ile tam sie placi to ja niewiem
|
|
Piotrze najprościej kajakarza odróżnić po tym, ze kajakarz jest zwrócoeny twarzą do kierunku płynięcia, a wioślarz tyłem (z wyjątkiem sterników w niektórych typach łodzi). Kajakarz Trzyma wioslo w rękach i nie używa żadnego urządzenia by zwiększyć dżwignię podczas pracy wiosła, natomiast wioślarz ma wiosła osadzone w odsadniach, które powodują większą dżwignię podczas pracy wiosla. Po za tym wioślarze siedzą na wózkach które przemiesczają się po szynach. Pozwala to na większe użycie do pracy przy wiosłowanu mięśni nóg, grzbietu brzucha. Róznią sie także kształtem jednostki pływajace i wiosła. Wioślarze używają jednego wiosla (wiosłują jednym wioslem z jednej strony łodzi) lub dwóch (np.jedynki podwójne, dwójki, czwórki itp.). Kajakrze używają tylko jednego wiosła. W kanadyjce pływa się klęcząc na jednym kolanie, kajakrze górscy klęczą na dwóch kolanach. Prawie każdy kajakarz zanim zacznie dobrze pływać zalicza wywrotki. Trenerzy też na pewnym etapie szkolenia reżyserują wywrotki by nauczyć zachowania w takich sytuacjach. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
300 zł właściciel WOJTAŚ
|
|
A może to ty jesteś jej pracownicą co???????hehehe sojusz pani O. i pracownica ?????hehehe wcale bym się nie zdziwiła.Są ludzie i taborety, ale żeby urodzic się pustakiem???
|
|
albo colhydronu hehehe
|
|
Zauważyłem, że wreszcie wycinają drzewa na tej trasie. A to one są głównie powodem tragicznych skutków w wypadkach. Mam nadzieję, że znikna wszystkie włacznie z niby alejami zabytkowymi.
|
|
wczoraj niezle sie dzialo pod albi, czyzby jakas wojenka? :)
|
|
czemu zamknac? tu nic nie jest ani wolgarnego ani obrazliwego, po prostu chcialbym sie dowiedziec co sie dzieje, bo wyskocze se gdzies do baru a tam beda biegac z palkami jak wczoraj
|
|
lol
|
|
adall, popieram to sa zwylke marginesy z pusta czaszka, nie stac ich ani na pomysl jak uczciwie zarobic, nie stac na radio, nie stac na slowo przepraszam szkoda slow ale to ja sie bede smiala ostatnia szczeniaki opchna radia i se kupia nowe jeansy lub paczke fajek
|
|
wystarczy dac temat zadyma to od razy wiele ty odpowiedzi....przykra rzeczywistosc.... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
czegos nie rozumiem...chcesz zeby ktos Ci zainstalowam legalnego windowsa xp...ale co z tego jak nie bedziesz mial potem tego windowsa w reku...nie dosc , ze nie bedziesz mial legalnego windowsa, tylko pirata, a dodatkowo wydasz kase na ta osobe, ktorej zaplacisz za zainstalowanie go... czy, aby na pewno rozumuje dobrze? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mieczkoś997 całkowicie się z tobą zgadzam :)
|
|
Temat bardziej na http://www.lks.4lomza.pl/ Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
A ja mam następujący problem. W moim aucie zepsuła się zmieniarka DVD na 6 płyt. Połknęła 4 płyty i nie chce wypluć a jak coś wciskam to tylko takie szuru bury sie wydobywa. Gdzie mogę to naprawić???? Dzwoniłem juz naprzeciwko 4+ ale tam tego nie robią. Gdzie w Łomży albo okolicy robią takie rzeczy????
|
|
Mnie rok temu okradli. Zgłosiłam to na policję i nic. Sama poszłam do banku i poprosiłam o kasety z kamery bankomatowej (złodziej zrobił mi debet, który spłacam do tej pory). Oczywiście wszystko było po cichu, przez znajomych. Na szczęscie rozpoznałam złodzieja. Poszłam z tym na komendę. powiedziałam co i jak. sprawa poszła do Sądu. Wniosek, który skierowała policja zawierał informację o karalności tego gościa, w ciągu 3 lat 5 wyroków w zawieszeniu plus kurator. Z mojej sprawy dostał rok w zawiasach na 3 lata. Czy to nie śmieszne?? On powinien iść od razu do pudła po tylu kradzieżach!!!! Na dodatek mnie nie spłacił bo oczywiście nie ma za co!!! Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak widzę go na mieście to mówi mi dzień dobry. to dopiero jest sprwiedliwość! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Za Polmozbytem na Szosie do Mężenina (ten sam wjazd).
|
|
don Corleone ja zawsze piszę cos mądrego tylko trzeba moje posty zrozumiec :))) heh ale dobra nie odbiegajmy od tematu :) Bimbo !
|
|
i co zdalas ??za pierwszym uwazam ze pan borkowski jest lepiej znany i dluzje nisz Mariusz Gruszfeld polecam tego pana pierwszego naprawde swietny
|
|
bardzo dobry elektryk i diagnosta jest w piatnicy na ul Włoscianskiej 70 (pomiedzy starym a nowym mostem) robie kilka lat u niego auta nauki jazdy
|
|
http://muzyka.onet.pl/0,1453933,newsy.html proszę, jakie miasto pełne gwiazd się robi:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja byłem w lidlu ale jedynie w Niemczech i przyznam że mało u nas takich sklepów. W końcu wiele artykułów z niemieckiego lidla trafia na nasz bazar :)
|
|
moze powiedz co to??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |