Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Benedykt 16 abdykuje?! |
Hej dziewczyny a co do tej Pani która przyjmuje w Polonezie ale na dole to też niestety nie mam dobrego zdania...Co do jej kwalifikacji to nie mogę sie wypowiedzieć bo z usług nie korzystałam ale często chodzę tam do fryzjera i myślę sobie że taka kosmetyczka to chyba powinna sprawiać dobre wrażenie a ona ma jakieś nieprzyjemny sposób bycia. Już kilka razy to zauważyłam. Jakby się miała za nie wiadomo kogo, a tak naprawdę to nawet nie wygląda jak kosmetyczka.Powinna być miła i uśmiechnięta a nie taka posępna i zarozumiała. Już dawno miałam to napisać. Pani Ula jest super ale kosmetyczkę powinna zmienić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Benedykt 16 abdykuje?! |
a jakie sa ceny??
|
|
a gdyby Mieszko w 966 r nie przyjął chrztu to modlilibyśmy się do bożków i latali po lesie........ w dalszym ciągu g*mnie to obchodzi bo i tak nikt się nie dowie prawdy jak to naprawde było pozdro
|
|
ADALL napisał(a): > Autor: pitter (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) > Data: 13-12-06 22:12 > napisał: > W FOX Music&Tuning na Al.Legionów można przyciemnić szyby, > ale tylko piecowo. A to nie jest tanie. > > pitter....... jeżeli oni tam własnoręcznie przyciemnią mi > piecowo szyby to otrzymasz ode mnie 5 tysięcy złotych. > > Pozdrówka. > Nie napisałem, że oni sami tam przyciemniają szyby. Zostawiasz furę u FOXa, a oni wyjmują szyby i wysyłają jakiejś firmie.
|
|
Czwartek 14,12,2006 Około godziny 8.30 rano przechodziłem przez ścieżkę od bloku Rycerska 18 w stronę bloków przy ul. Księżnej Anny. Zgubiłem trójkolorowy łańcuszek waga ok 50g ze zlotym krzyżykiem. Ten łańcuszek ma dla mnie szczególne znaczenie , ponieważ dostałem go od bardzo ważnej osoby w moim zyciu. Dla uczciwego znalazcy będę bardzo wdzięczny. Proszę o zrozumienie. Nagroda to 500 zł
|
|
http://www.allegro.pl/item150170333__maty_wygluszajace_super_cena_.html cos takiego?
|
|
Myslę, że jeżeli znalazca przeczyta, to do Ciebie sie zgłosi. Bądź dobrej myśli.
|
|
adamus sprzecznosci interesow nie ma, ja sie dawno nie zajmuje hodowla psow. A co do Gosi24, to dziewczyna pytala o opinie na temat hodowli, a nie o to czy powinna wziazc psa ze schroniska. Dla Ciebie bedzie on taki sam jak z "hodoffli", a dla kogos jak widac calkiem inny. Tez juz koncze temat z tej strony, bo nie chce mi sie wiecej o tym pisac. Szkoda, ze nie zechciales odpowiedziec na te pare pytan, ktore postawilem. anonimowiec kiedys w Lomzy i okolicach bylo kilka, teraz bardzo ciezko znalezc u nas rottka niestety :( Tym bardziej ladnego... Mam akurat bardzo duzo doswiadczenia jesli chodzi o rottweilery. Psy sa naprawde swietne, jednak nie wiem czy mozna je smialo polecic osobie bez zadnego doswiadczenia. Psa o silnym charakterze dosc ciezko jest wychowac, a nerwowym lub nieprzemyslanym dzialaniem, mozna go wyuczyc zlych nawykow. W przypadku psa tej wielkosci i sile co rottwailer moze to byc klopotliwe. Z pewnoscia jednak nie sa to psy tak agresywne, jak chcieliby to widziec dziennikarze. Na codzien sa bardzo wesole i towarzyskie, potrafia sie bawic z dziecmi. Faktem jest jednak, ze wymagaja zdecydowanego i zrownowazonego opiekuna, pod opieka osoby nerwowej czy nie potrafiacej narzucic psu wlasnej woli (a nie jest to takie proste), bez zbednej przemocy, moga latwo stac sie przyczyna jakiegos nieszczescia. Bimbo !
|
|
Odczepcie wy się od tych 18nastolatków wszystko co robią to żle uważacie ich za tumanów itp ciekawe czy wy się tak wszystkim interesowaliście jak mieliście 18naście lat i czy wtedy byliście tacy mądrzy. Każdy przeżywa ten okres w życiu i wie jak to jest więc dajcie wy im święty spokój !!
|
|
Ja tam wolałem zrobić metodą foliową, trzeba tylko dobrego fachowca, jestem zadowolony, a piecem fakt wygląda ładnie, ale jest sporo droższe i szyby trzeba wysyłać :/
|
|
Answer:STEP 1: 4 CH: Connect the front L/R channel to "Line Out", the rear L/R channel to "Line In". 6 CH: Connect the front L/R channel to "Line Out", the rear L/R channel to "Line In", and the Center/Subwoofer channel to "Mic In". STEP 2: After installation of C-Media Audio driver, you will find an icon "C-Media Audio configuration" on the taskbar. STEP 3: Click the icon, and the screen will show the current audio configuration. Select "Output" to change your audio configuration. Select "Analog" for Output Type and choose "4 channels" / "6 channels" for your speaker configuration. Then press "Apply" and press "Ok". To ze strony Asrocka, czyli tak jak pisalem wczesniej, ustawiasz w sterowniku 6 glosnikow i podlaczasz glosniki do wszystkich 3 wejsc audio, co uniemozliwia Ci jednoczesne podlaczenie mikrofonu np. Poza tym przy sluchaniu muzy np. beda graly chyba tylko 2 glosniki + subwoofer. Wszystkie powinny grac przy odtwarzaniu dvd np. czy w grach. rudy błazen z druhem
|
|
18 Grudnia osoby o nazwiskach od litery A do K i w dniu 19 Grudnia pozostałe osoby w Biurze Syndyka w Łomży przy Sikorskiego 354 Od 11 Do 15.
|
|
POLECAM NA KRASCE!!!! JAK DLA MNIE PROFESJONALIZM SIE LICZY I JAKOSC FOLI!! WOLE DOPLACIC I MIEC GWARANCJE ZE FOLIA NIE WYBLAKNIE DLATEGO POLECAM KRASKE CENY TO ŚREDNIO 100 ZL ZA DRZWI + TYŁ OD 100 DO 200 ZL. JESLI MYSLISZ O TYM ZEBY BYLO TO BARDZO DOBRZE TO UDAJ SIE TAM!! CHYBA ZE MASZ INNE OCZEKIWANIA CO DO PRZYCIEMNIANIE :) PS: WYSTAWIAJA ATEST I 5 LETNIA GWARANCJE ZE FOLIA NIE WYBLAKNIE PRZYCIEMNILAM U NICH SEATA TOLEDO I BARDZO DOBRZE. ZA CO ZAPŁACILAM 600 ZL I NIE ZAŁUJE :P NAWERT JAK POLICJA MNIE ZATRZYMALA NIE WIDAC ZE PRZOD JEST PRZYCIEMNIONY "JEST DELIKATNIE JAŚNIEJSZA FOLIA" PONIEWAŻ FOLIA JEST DOCIENTA Z KANTEM SZYB, OCZYWISCIE NA ZYCZENIE KLIENTA PRZYCIEMNIAJA PRZOD WIADOMO PRZEPISY :) - PROFESJONALIZM 100%.
|
|
Tak chcem zrobic sam. Glosnik jest bodajze wyciagniety z jakiejs ekstradowki i nie ma na nim zadnych parametrow ale jest mocny bo juz go testowalem :) A co do wzmaka to jeszcze nie wiem zobaczymy
|
|
600zl???!!!! no to panowie sa drozsi niz renimiwany zaklad w wawie, ktory sie szczyci, ze kazda szybe wyklei z jednego kawalka...
|
|
. DO Polski został skierowany oficjalny list (letter of legal notice) nakazujący zaprzestanie sprzecznych z prawem działań. Praktyka jest następująca - jeżeli Poslka się nie podporządkuje, sprawa może zostać skierowana do Europejskiego Trubunału Sprawiedliwości---------oficjalne stanowisko KOMISJI EUROPEJSKIEJ http://www.europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/06/1757&format=HTML&aged=0&language=PL&guiLanguage=fr
|
|
|
Witam! codziennie mam ten sam problem. Chodze po mieście i żadnego konkretnego sklepu, zeby kupić jakąś suknie na 100dniówke, jedna z pań w sklepie powiedziala, ze moga byc dopiero po Nowym Roku.... a czy teraz jest gdzieś większy wybór?
|
|
dziekuję!! a jak mogę się skontaktować z tą panią:::)))))))))
|
|
jaki.. było napisać że jest wart 50 zł, a nie 500! Bimbo !
|
|
|
siemka Mam problem !!!!!!!!!!! (duży) Poszukuje dziewczyny (mile widzane 18-19 lat ,stan wolny) na sylwestra .Sam mam lat 19 bliższe informacje na emaila lub gg 3562396 Pozdrawiam Bimbo !
|
|
Jak jesteś fajna to można by Cie osobiście wymasować... Ale tak na poważnie to jest jakiś masażysta(ska) na ulicy Wyszyńskiego przed POLO Market po prawej stronie pod siłownią. Tam popytaj. Pozdrawiam
|
|
won
|
|
A temu o co chodzi? ten cały fin powinien jakoś odpowiedzieć na wszystko co na niego napisaliście, a ten tylko zaprzeczył, że nie jest z bawełny. A co do tematu: odnośnie tego co pisze Czesław, mogę dodać dużo więcej od Ciebie drogi Peterku. Jedyna Mistrzyni Polski w wioślarstwie, która pochodzi z Łomży, jest moją siostrą ;] Zbych
|
|
...tak mnie przed chwilą zastanowiło, przeczytawszy ten wątek do końca: jak się czują wykładowcy tych studentów? ...przecież kiedy oni zaczynali studia, takie rzeczy robiło się w liceum!!!
|
|
szukaj na rycerskiej chyba 18 w tych nowych blokach
|
|
Proponuje bazarek w Białymstoku przy Świerkowej nie pamiętam dokładnie jaka to ulica. Duzy wybór, fajne fasony , na pewno znajdziesz coś dla siebie niedrogo i niepowtarzalne egzemplarze.
|
|
a co ja bede komentowal ich wypociny .... szczerze mam to w glebokim powazaniu i tyle !!! mozecie co najwyzej poruszac mi skórą !!!! a podpisuje sie ze z bawelny jestem bo beke mam z nich dobrą :]]
|
|
O, i to jest właśnie Hodowla. A nie jakieś tam "po rodowodowych rodzicach"... Pozdrawiam.
|
|
Janus ma rację, pasy to większe bezpieczeństwo zwłaszcza po trasie, ale i na mieście mogę nie raz uratować życie. Co do tego pijaka, posadziłbym go na długo i szybko by się oduczył pić w kiciu, bo tam by nie było co pić.
|
|
no jak to z kad z puszek podbiera he, on ma tam iles % od zebranej kwoty i kazdy o tym wie i kazdy chajs dalej daje <pfff> ja to tam nie daje
|
|
to fakt. za 3 tys miesięcznie można wystarczające łącze zrobić. więcej kasy nie trzeba. fajnie byłoby usiąść na ławeczkę wywalić laptopa przed siebie lub też przez telefon sprawdzić pocztę
|
|
Pasy podał tu jedynuie jako przykład. Ale czy zwiększają bezpieczeństwo to jest sprawa kontrowersyjna. Ja mam osobiście dwóch znajomych, którym życie uratowało to, że nie mieli zapiętych pasów i wylecieli przez szybę, inaczej zostali by zmiażdżeni w środku samochodu. Ale przecież pasy to powinna być sprawa indywidualna, jeśli czujesz się w nich bardziej bezpieczny - zapinaj, jeśli nie - nie zapinaj, w niektórych krajach europejskich nie ma przecież obowiązku zapinania pasów. Natomiast ludzie chodzący, jeżdżący po drodze bez żadnych odblasków to zagrożenie nie tylko dla samych siebie, ale jak pokazuje ten przypadek zagrożenie dla ludzi postronnych. Oczywiście ilu ludzi tyle będzie zdań na ten temat.
|
|
Ciekaw jestem co na to wszyscy komercyjni dostawcy internetu? Bimbo !
|
|
Dostawac to dostaja wszystkie z miotu.Nie wszystkie potem zostaja sukami hodowlanymi badz tez reproduktorami.Własciciele ich, potem kryja ich takimi samymi kaleczniakami i wychodza szczeniaki rasopodobne.Wolą skasować 300 niż nic. Kazdy potrafi liczyć i odróznia 300zł od 1500z. Nie bede juz wspominał o rasach duzych , podatnych na dysplazję.W takim układzie całkowicie po za kontrola. Kalkulacja tak żeby kupić psiaka za 300zł i zaoszczedzić 1200zł nie trzyma się kupy. Opłata za lekarza taka sama,karma tez, obowiązki wobec psa takie same.Przyjmując ze pies bedzie z nami 10 lat jest to oszczedność 120 zl rocznie(dobry biznes).Powazni hodowcy potrafia też należność rozlożyc na raty czy też sprzedać na jakiś innych warunkach
|
|
w swoim otoczeniu czasami mam 3 niezabespieczone sieci w tym momencie jedną http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0657b44e93e5841c.html
|
|
O to super gracz jesteś. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
ja jezdzilem ponad 2 lata z folią za 20 zł na szybach. Zadnego pęcherzyka powietrza, czyściutko i profesjonalnie zrobiona samoróbka. Wy myslicie ze kazdy kto sam przyciemnia jeździ z bąblami powietrza jak hamy w polonezach.Widać macie kasy wh_huj to płaćcie po 600 zł. Ja za tą kase wole popić w weekend. Pozdrawiam wszystkich niedowiarków i synków bogatych tatusiów. Zbych
|
|
Owsiak to ... wychowany przez stalinowskiego zbrodniarza... nienawidzi chrześcijan i *** mu w oko generalnie... Bimbo !
|
|
wystarczająco dawno... Bimbo !
|
|
kika miesięy temu sam również padłem ofiarą kradzieży po wybiciu szyby bocznej tylnej ale myśle ,że to nie jest miejsce na zwierzanie się lub obrzucANIE WULGARNYMI SŁOWAMI ? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
wjeżdzając na ul. Browarną pierwsza ul. w lewo dalej zapytasz i drugi na terenie polmozbytu jadąc na Zawady. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |