Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J. Brzeziński jednak idzie z SLD - zaskoczeni? |
Mam pytanie przy okazji: gdzie można w Łomży kupic tuner i abonament hdtv i jakie są wymagania do odbioru? Czy trzeba mieć jakiś duży nowy telewizor zeby to odbierało??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J. Brzeziński jednak idzie z SLD - zaskoczeni? |
Pakero !!! Wejdz w dupsko BadBoyz'a !!! Tak jak on tobie wlazi obaj bedziecie brązowi ja kasztanki !!! DO DUPY Z GEJAMI !!!
|
|
jak by był zazdrosny to by nie chodził!!!
|
|
moze i ma niespokojne noce moze nie od dzis jak jest winny miejmy nazieje ze w koncu zostanie ukarany ale ten ktory naprawde zabil. ja slyszalam kilka wersji tej sprawy. szkoda tylko mlodego chlopaka, zmarl w tak glupi sposob, przez jakiegos debila, ktory chcial sie popisac przed towarzystwem ze jest taki kozak to niech teraz ten kozak dozywocie dostanie
|
|
Witam, moja opinia na temat "N"- mają mało interesującą propozycję programową, do odbioru muszę brać w dzierżawę ich tuner (nie podają ile będzie to kosztować), system kodowania nie pozwala odbierać pakietu "N" na innych tunerach cyfrowych. Podana cena aktywacji (bezzwrotna) - tuner bez dysku i z dyskiem, pozwala ocenić wartość ich sprzętu. Pozostaję przy "C+", dodali 2 AXN-y (dwa tygodnie gratis) oraz Kuchnia TV. W połowie miesiąca ma być Cinemax-2. Co do ceny abonamentu - jest trochę za wysoki na nasze "łomżyńskie zarobki" Pozdrawiam MirekO
|
|
za dzierzwe nic sie nie płaci umowa na 24 mce Kupiłłem dekoder polsatu i teraz jestem skazany na niego
|
|
moze ktos zainteresowany jest kupnem Companinionu Upstream ? cena 20zl info mejlem lomzyniank4@o2.pl
|
|
co z takiej mocy w poldzie kiedy to się prowadzi jak wóż drabiniasty i kładzie się na zakrętach że prawie klamkami szoruje po jezdni
|
|
Mam cos dla was...:) http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35042228 Nie zapomnijcie sie zalogowac i przylaczcie sie do nas..warto:) polecam
|
|
Króliczyna wypierdalaj z tym spamem... rudy błazen z druhem
|
|
iguana - kosmetyczka powinna zachęcać swoim wyglądem. Powinna być zadbana i mieć przyjemne usposobienie. To miałam na myśli. Podobnie zresztą jak fryzjerka. To miałam na myśli.
|
|
qwa ale was ludzie ... w grudniu szukać kuchareczki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |