Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Sukces" posła: zniknie ośrodek dla uchodźców |
Potrzebuję kucharkę na komunię w maju. Chodzi o przydotowanie przyjęcia z obsługą. Serdecznie proszę o sprawdzone osoby. Dziekuję i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Sukces" posła: zniknie ośrodek dla uchodźców |
Witam. Mój tekst nie był po to żeby oczernić kogoś, tylko żeby napisać jak było naprawde. Byłam z koleżanką i jej również źle dobrano farby! Dla wyjaśnienia: włosy robiła nam Pani która pracuje tam od niedawna! Nigdy nie napisałam, że była to właścicielka. .MrS: marna podróbo, zamknij ryj. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja niewielkie niestety, pogralem troche na demo, pozniej zabraklo czasu. Ale mam zamiar pocwiczyc jeszcze troche, jak pojdzie dobrze, to moze zaczne grac za kase. Podejrzewam, ze na demo latwiej osiagnac dobre wyniki, bo nie ma takich emocji kiedy trzeba zaryzykowac. Jak idzie na prawdziwym koncie? Oplaca sie ryzyko? :)
|
|
jedeno wielkie walenie i trzeszczenie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |