piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co sie stało z ziemią lotniska łomżyńkiego

Jesteś beznadziejny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co sie stało z ziemią lotniska łomżyńkiego

hey, slash może w ten weekend damy trochę w gaz??
daj znać. .. .

w baranowskim cos maja i na sikoraka w domu starców a jak nie to dawaj do mnie:D licznik sie zrobiw drugą stronę i będę biczował:D

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

A co ma stres do jazdy określoną marką samochodu? A policjant , strażak, kierowca, pilot, saper,to nie są stresujące zawody?I taki strażak może jeździć polonezem ,a lekarz nie? Paranoja! Popieram strajk policjantów i strażaków, ale lekarzy stanowczo nie!!! Szkoda ,że jeszcze nie zaczną strajkować adwokaci, sędziowie i prokuratorzy! Biedulki przecież tyle się uczyli ,a tak mało zarabiają! Inni też studiują niejednokrotnie grubą kasę ładują za studia ,a ze znalezieniem pracy mają problem.
Ech... może przesadziłam ,ale zbulwersował mnie ten temat...

Pozdrawiam:)

kup na allegro

Wstyd powiedzieć, ale w szpitalu w Łomży przyzwoicie traktują pacjenta chyba tylko na laryngologii i okulistyce. Nie jest zbiegiem przypadku, że kierują tymi oddziałami lekarze z Białegostoku. Łomżyńska sitwa z innych oddziałów przyjęła postawę monopolistów i równo olewa pracę i chorych. Kasują wszystkich, którzy chcą zrobić coś dobrego. Wielu świetnych lekarzy już spławiono lub ogranicza się im możliwość dobrej pracy. Arogancja i bezczelność są na porządku dziennym. Wyraźnie widać, że "derekcja" szpitala nie pilnuje swojej roboty i jeszcze pcha się do polityki. Wypasiony zastępca marzy o stołku prezydenta. Prawie jak w kabarecie. Teraz będą strajkować żeby mieć jeszcze lepiej. Niezbyt mądre pielęgniarki będą strajkowały a państwo doktorzy pójdą na prywatkę. Jeśli wywalczą jakąś kasę wtedy pielęgniarki znów dostaną figę. Poj....jest ta służba zdrowia. Siedzą w kieszeni mafii farmaceutycznej i jeszcze mają czelność strajkować za pieniądze swoich pacjentów. Wstyd i hańba

Dina

Byłam pierwsza:)

Dina

Trochę pojadę prywatą ale może zostanie mi to wybaczone :)
Naszą stronę zauważono w Gazecie Współczesnej-poniżej link do skana artykułu z dzisiejszego numeru.

Galeria we Wspolczesnej

Autorom (jeśli trafili na stronę czytając ten wątek) serdecznie dziękujemy.

gratulacje:)

I tu się DRAN myslisz. Jeśli lekarze zarabialiby po 10000 zł to była by większa presja. Wielu musiało by leczyć lepiej, osiągać jakieś wyniki bo wielu ludzi by szło na medycyne aby też zbijać takie kokosy, Ludzie walczyli by o te stanowiska, a kto by był słaby w tym co robi to niestety został by wymieniony za lepszego lekarza, który pracował by lepiej a zarabiał tyle samo.
Wiem, że niektórzy z was są negatywnie nastawieni do lekarzy pracujących w naszym szpitalu, ale niestety wy do końca nie wiecie jakie są tam warunki pracy, wynagrodzenie. Gdybyście trochę popracowali w takim środowisku to zobaczylibyście że wcale nie jest tak jak mówicie.

Nie chcę abyście brali mnie za głupka, ale ten błąd w ostatnim poście ,, myslisz zamiast myslisz" chyba zostalo zmienione przez administratora, który chce mnie wten sposob zjechac.
Po raz kolejny piszę : I tu się DRAN MYLISZ!!!

ja tez mieszkam w Konarzycach. Masz racje z tym pradem. Bardzo czesto go zabieraja. to jest duze utrudnienie dla mieszkancow. Ktos powinien sie tym zainteresowac. Pozdrawiam

No to pięknie.
Udowodnią mu przyjęcie korzyści majątkowych lub nie, ale w SM "Perspektywa" wiceprzewodniczącym RN może być. Proponuję dostarczenie mu tel. komórkowego, żeby był na bieżąco, co się dzieje w spółdzielni. No i koniecznie wysyłać paczki żywnościowe.
Tak trzymać p. prezesie.
Może kiedyś i p. prezesowi dobierze się do tyłka ABW. Bedzie znał zwyczaje panujące w areszcie.

a ty damian wogole kiedys jechales z Piatnicy do Lomzy?Chyba nie? -głupoty wypisujesz albo u lekarza dawno nie byłes!

Nie zamierzam się dalej sprzeczać. I tak żaden z nas nie zmieni poglądu (pewnie sprzeczność interesów).

Mam jeno nadzieje, że Gosia24 kupując psa poprosi o metrykę. Jeżeli zaś Gosi24 nie stać na pieska rodowodowego to powinna (moim zdaniem) pojechać do schroniska i dać szczęście takiemu samemu pieskowi, jakiego "hodoffca" chce jej sprzedać za 300 PLN.

Pozdrawiam.

heheh to trzeba bylo tyle nie pic wesol
mysle za jak juz ktos znajdzie to i tak nie odda, taki juz jest mentalnosc w naszym kochanym kraju...znalezione nie kradzione:P

Heh, w sumie ja coś tam nagrywam, ale słyszałem Twoją płytę i nie wiem czy byśmy za bardzo "stylowo" do siebie pasowali, ale jak chcesz to podbij na maila : pawel_esyo@wp.pl

PZDR

Anty reklama też jest reklamą . Dzięki Gosi 24 wiele pań przypomniało sobie o salonie fryzjerskim Pani Agnieszki to dobrze. Z postów wynika ,że salon ma sporo zwolenniczek i to jest pozytywne z tej dyskusji. Dla mnie dość kontrowersyjnym fryzjerem jest pan Adam na Wyszyńskiego jak chłopak ma humor to strzyże dobrze a jak niema to tnie jak popadnie :)))))))))

papkarol mam taka sama plyte glowna i mam 5.1 creativa...i dzialaja mi wszystkie glowniki...tylko zainstaluj sterowniki z plyty od plyty glownej CMI AUDIO czy jakos tak...w trayu bedziesz mial ikone to klikasz 2 razy i zaznaczasz opcje 5.1 virtual speaker shifter i obok masz glosniki i ustawiasz na 6 glosnikow...a w opcjach windowsa to zaznaczasz w panelu sterowania Dzwieki i urzadzenia audio- ustawiania glosnikow(na dole) i zaawansowane i zmieniasz z 2 glosnikow na 5.1

pozdrawiam

bbbb ... gabka jest dobra...tylko nie taka do mucia:D bo bedzia za mala a lepiej taka jak byla w materacach i potnij dobrze aby pasowalo...widzialem tez z pianki takiej montazowej do okien...wykladalo sie pianka zastygala i sie wycinalo odpowiednio...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wchodząc na ten temat myślałem sobie: pewnie już 5 wpisów, że sami wymasują. Zaskoczyliście mnie! Tylko trzech chętnych?!

Lu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org