Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No nie, nie godze sie na to... |
Biernaczento tylko za pilke trzeba placic,tnz kupic mozna grać? czy wszystkich? absolwentow powinno sie tyczyc;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No nie, nie godze sie na to... |
Troszkę szacunku dla innych ludzi. Ucz się młody ucz, bo nauka to ...... ....., reszty się domyśl. Pozdrowienia. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
niestac niestac ale dla chcacego nic trudnego.Kaseja powiedzial dla wspolczesnej ze sa prowadzone rozmowy ze sponsorami ale nic z nich niewynika.Przeciez sponsor musi miec cos w zamian nikt niebedzie dawal pieniedzy zeby nic z tego niemiec.Parking,bilboardy,banery,reklamy na koszulkach pamiatki klubowe itp.Jest tyle opcji zeby miec pieniadze tylko trzeba ruszyc glowa a nie sprzedawac zawodnikow jak ktos napisal na raty ktore ŁKS dostaje po czasie.
|
|
jezeli szukasz pomocy odnosnie komputerów to zapraszam komputery.katalogi.pl
|
|
chicken Bar na polowej wszystkie w Łomzy sie umywaja a ten na dworcu w szczegolnosci bo to syf a nie kebab !!
|
|
o kur... Mercedresu jest, albo był powiązany z PCP. n/c
|
|
nie wiem czy tanio ale wiem gdzie na przeciwko plus 4 tam co montują radia ,na al.legionów dawne tworzywa i na krasce tam gdzie wymieniają szyby. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
no i ile osób go kojarzy? dla mnie ma dobre nuty ale większość nie wie kto to więc nie dziwne że nie idą na koncert
|
|
W FOX Music&Tuning na Al.Legionów można przyciemnić szyby, ale tylko piecowo. A to nie jest tanie.
|
|
Mialo byc "hodowli psow" oczywiscie... taki blad i to w pierwszej linijce :>
|
|
Na legionow przed BP jest firma EWELIN i tam mozna przyciemnic :-D Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Rajd w Łomży?? Ktoś w to wierzy??
|
|
Czy ktos potwierdzi informacje ze ten fotoradar co stoi przy J.W. na Al.Legionów robi zdjecia samochów które poruszają sie w stronę stacji BP?? (czyli robia zdjecia tyłu samochodu)
|
|
ojej, nie płacz. Bimbo !
|
|
robi
|
|
CZY w Łomży jest jakakolwiek szkoła, która jest skłonna udostepnić salę do grania??
|
|
Nie chodzi o to, by na krytykę zarzadu ŁKS ripostować propozycją zasiadania we władzach klubu. To nie są zastrzeżenia wyssane z palca, tylko przemyslane opinię, które należy wziąc pod uwagę...Może jest potrzeba, by skupić osoby niezadowolone z zastałego stanu rzeczy i merytorycznie porozmawiac o przyszłości klubu....Chętnie wziąłbym udział w takim spotkaniu, bo rzeczywiscie wypowidziami na tym forum, niewiele można zrobić, lecz każdy głos, opinia, czy krytyka obecnych władz, to nie czcza pogaducha, ale w moim wypadku szczere zainteresowanie i obawa o przyszłość ŁKS-u. Podaję swój adres: lomzerman@o2.pl, piszcie , może razem uda nam się coś stworzyć.... Bimbo !
|
|
A dlaczego miałby nie robić? Co w tym dziwnego że robi i czemu już tyle ludzi się temu dziwi? Skoro jest w stanie zrobić zdjęcie auta zmierzającego w jego kierunku,to zrobi również fotkę auta które się oddala.A jak staniesz plecami do aparatu,to już ci zdjęcia nikt nie zrobi?
|
|
Autor: Kapitan-widelec (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 13-12-06 21:25 Zapytanie mam, gdzie mozna tanio i dobrze przyciemnic szyby w Łomzy lub poza ?? ...w samochodzie :)
|
|
w PG1 wynajmuja sale.Przynajmniej dla studentow niestacjonarnych Instytutu Sportu w Łomży, ktorzy maja zajecia w soboty i czasami w niedziele w tej szkole
|
|
polecam Agate z salonu TRENDY na Sniadeckiego , przy markecie K.
|
|
SaneOne napisał, że legendy Trójkąta to były: albo takie ikony Trójkąta jak Gucio, Pe..ac, Ra..ek, Si.o, Wachy, Sz...ik, bracia S., Do..ec... To napewno się nie zgodzę z tobą, że takie szu…ki czy ra…ki i s…le czy małe wachy coś znaczyły na Trójkącie. Te osoby, jak za dawnych czasów działy się atrakcje na mieście to bawiły się w piaskownicy lepiąc piaskowe babeczki. Dla mnie niezapomniane są, zadymy pomiędzy Trójkątem, a ulica Długą i Skwerkem, odbywające się bardzo często, tak samo zadymy z Waryniakem czy zasadzki na kolesi wracających na Łomżyce w okolicach Parku na Wojska Polskiego. Raz nawet była, zadyma na nowym dworcu pomiędzy koalicja Trójkąta i ul. Długiej na Skinów, zakończona akcja Antyterrorystów . Wesołe to były czasy, koniec lat 80-tych i pierwsza połowa lat 90, wtedy każdy wiedział gdzie jego miejsce, i gdzie powinien chodzić po zmroku. TYLKO ŁOMŻA 84”. Bimbo !
|
|
Zdecydowanie tak . Jechałem firmowym samochodem i przyszło foto do firmy :P a pod spodem pisało tak : ograniczenie do 60km/h , prędkość pojazdu 85km/h bonusik 4 pkt karne - 250 zł :D pozdro
|
|
Kosmetyczki z salonu na dole nie znam - bylam tam jedynie kiedys u fryzjera. Mowie o pani z gory - ma 'salon' w jednym z pokoi hotelowych.
|
|
Jeżeli dla wasMercedresu jest słaby to ja nie wiem czego wy słuchacie? Jak był Ostry w Łomży (najlepszy Polski mc i freestyler) to tezwielkich tłumów nie było, a wjazd był za darmo. Przyjadą na muszle Toplesi, którym sie odtwarzacz wyłącza co chwila, schodza ze sceny, a mimo to tłum wielki mimo ze niedziela i na drugi dzien do szkoły. Bezsens, to pokazuje, że Łomża to wieś. Róbcie tak dalej, a niedługo w piątki i soboty to bedzie można na statoil tylko wyjść. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Potwierdzam, fotka tylnej tablicy rejestracyjnej, prędkość 96 km/godz. Pozdrowienia. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
KzT: ja niestety w tamtych czasach chodziłem do przedszkola... moje wspomnienia sięgają połowy lat 90tych...
|
|
maciek: niektórzy nie dorośli by dać im kluczyki do rąk. najchętniej wszystkich byś pozabijał
|
|
Jak ja biegałem po Łomży to był SATYR, KAMERALN, BONA, Dworzec chamski a na trójkąt to biegało się na mete. Najgorzej jak się ktoś objara trawy i bajki opisuje :))))))))))))))))
|
|
Niestety tak, i to nie jedyny taki foto w Łomży:/
|
|
A co Turbinka przestraszyłeś/aś się ze przyjdzie do Ciebie foto samochodu??;)
|
|
KOBITY! Co wy tu wypisujecie!!! Ja chodzę do tego zakładu od więcej niż 10 lat. Wieszacie psy na Pani Agnieszce, a zapominacie o tym, że ona miała pracownice. Z tego co wiem, żadnej już tam nie ma i rozlazły się po innych zakładach i dobrze, bo tylko pieprzyły renomę salonu. Ta kobieta teraz robi wszystko sama. Ja siadam u niej na fotel i mówię "Rób co chcesz" i nigdy się nie zawiodłam, za to po "wirtuozerii" byłych pracownic Pani Agnieszki wychodziłam z salonu i wyglądałam "jak pół du...py za krzaka", a Pani Agnieszka za darmo porawiała fryzurę i gorąco przepraszała nie za swoje błędy. Dlatego przestańcie się czepiać dziewczyny wszystkie "pseudo mistrzynie nożyc" bo jak Wam coś się nie podoba to idź jedna z drugą i powiedz prosto w oczy, a nie wypisujecie anonimowo takie pierdoły. Najlepiej robić to w ten sposób bo opluwana osoba nie może oddać tym samym. Wpadka zawsze może się trafić. A Ty Moorgan zastanów się, czy zawsze we wszystkim co robiłaś byłaś perfekcyjna, bo jeżeli tak to jesteś fenomenem na skalę światową. A włosy zawsze można ściąć, ufarbować jescze raz na inny kolor, to nie jest tragedia, chyba że należysz to tej grupy "plastikowych Barbi", dla których złamany paznokieć równa się z katastrofą kolejową z przynajmniej 100 zabitych. To wtedy zwracam honor i polecam wizytę u psychologa. JA ZAKŁADU NIE ZMIENIAM I WSZYSTKIM POLECAM!!!! ALE TYLKO "RĘKĘ" PANI AGNIESZKI!!! Pozdrawiam BUŁKA
|
|
P.S. Moorgan- PRZEPRASZAM!PRZEPRASZAM!PRZEPRASZAM! Pomyliłam Cię z Gosia 24_ . To przez te emocje, bo strasznie mnie wkurza takie chrzanienie głupot i walenie z partyzanta. Jeszcze raz przepraszam. BUŁKA
|
|
a nie wpadła ci do głowy taka myśl że na muszle na koncert Toplesów czy czego innego przychodzą całe rodziny, dzieci bo są tam też inne rzeczy karuzele, konkursy itp. i może dlatego jest tam tyle osób? na koncert Mercedresu nie przyjdzie taki tłum bo dla większości jego muza to niezrozumiały bełkot i przekleństwa a to że na koncerty HH w Łomży przychodzi kilka osób tylko pokazuje że w tym mieście większość ludzi która uważa się za hip hopowców itp. to zwykłe lamusy i zasrańce słuchające 18 cweL i verba (tylko po cichu żeby przed koleżkami na frajera nie wyjść) pozdro dla tych prawdziwych i normalnych
|
|
ehehehehe =D bo jezdzic to trza umiec i wiedzieC gdzie moZna przyspieszyć :-) eheheh a jak nie umiesz :P a sadzisz ze umiesz to to jest drogi biznes =D ehehehe Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Z tego co ja wiem to akurat Pani Grażyna Misiuta jest pewnie jedną z najlepszych, najlepiej wykształconych i najczystszych kosmetyczek w Łomży...a o Pani w Polonezie z gabinetu Amelia też dużo słyszałam, ale raczej niepochlebnych komentarzy. Przede wszystkim takich że masakruje twarz...Moim zdaniem kosmetyczka powinna mieć delikatne ręce.
|
|
Dokładnie to samo chciałbym powiedziec. Pani Agnieszka to najlepszy fryzjer w Łomży a byłe pracownice tylko niszczyły imie tego salonu. Tymczasem salon jest po remoncie pracownice zostały zwolnione i jest idealnie. Polecam ten salon z całego serca, jestem klijętką dobre kilka lat.
|
|
ehh kurwasz czŁowiek taki zarobioNy ze dopiero wczoraj przeczytaŁem wasz teMat i lipa troche bo ja np. nie wiedziaŁem ze jest koNcert i podejrzewam ze wiekszasc moich zNajomych teZ nie wiedziaŁo bo napewno bysmy taM byLi aLe to taka orgaNizacja .. ehh =/
|
|
Legionów niedaleko Mc Donalda naprzeciwko sklepu z oswietleniem. doskonały fryzjer. polecam
|
|
Legionów w domu nieopodal ryczeka naprzeciwko sklepu z oswietleniem. Tylko Pani Agnieszka -szefowa. POLECAM
|
|
Autor: grzesiekk84 (---.elomza.pl) Data: 13-12-06 12:41 napisał: "Heh. Nudzi mi się to pobawię się w adwokata. Do Petera: . . . . . . . . " Jeżeli już wywołałeś mnie do odpowiedzi to zripostuję. Chcąc bawić się w adwokata trzeba mieć albo doświadzenie albo wiedzę albo: i jedno i drugie. Ty niestety nie masz żadnych z wymienionych walorów. Jesteś młodym człowiekiem. Powinieneś się z tego faktu cieszyć, gdyż wszystko przed Tobą. Doświadczenie przyjdzie z wiekiem, wiedza być może także. Trzeba jednak "mierzyć siły na zamiary". Na tym forum walczymy z kryptoreklamą. Taką jest ten post. Moja odpowiedź (przyznaję ironiczna) była protestem przeciwko zaśmiecaniu tego forum. Czy wiesz na jakiej podstawie określiłem Twój wiek i wiedzę? Otóż wielu ludzi do dziś na hasło Lech Grobelny dostaje czkawki. Trzeba mieć jednak "trochę" latek, żeby to zjawisko zrozumieć. Zacytuję Ci, żebyś nie musiał szukać w "google": cyt: "Grobelny, z zawodu fotograf, fortuny dorobił się pod koniec lat 70., handlując w całej Polsce obrazkami z wizerunkiem Jana Pawła II. W 1989 roku był już właścicielem studiów fotograficznych, sieci kantorów, firmy Dorchem oraz Bezpiecznej Kasy Oszczędności, parabanku oferującego znacznie wyższe oprocentowanie lokat niż PKO. Swoje oszczędności (25 - 26 miliardów starych złotych) powierzyło mu ok. 10 tys. osób. W lipcu 1990 r. na wieść, że właściciel BKO uciekł z kraju z pieniędzmi, ludzie szturmowali kasy, aby wycofać swoje pieniądze." Nie życzę nikomu kontaktu z takim pseudo bankiem. Wierzę, że reklamowany BPH jest o niebo lepszym! Bimbo !
|
|
A co sadzicie o Modiku?
|
|
na legionow robi fotki tych co jada w jedna strone jak i druga... Bimbo !
|
|
Magda: nie wiem jak jest teraz w Modiku. Chodziłam tam łądnych parę lat temu. Przestałam chodzić z jednego powodu: panie nigdy nie przyjęły mnie o godzinie, na którą byłam umówiona.
|
|
z tego co slyszalem to robi w dwie strony ale nie jestem pewien. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
no nie GO HOME ! GO HOME ! |
Kiernek! Czy napisałem, że to ja jechałem? Właściciel samochodu nie musi w tym czasie nim jechać. Kiernek młody człowieku nie bądź taki złośliwy w stosunku do innych ludzi. Bądź człowiekiem, nie bądź tym czym cię ojciec zrobił. Więcej z Tobą nie będę dyskutował, nie będę zniżał się do twego poziomu. Bimbo !
|
|
dziewczyny, jesli idziecie na oczyszczanie (czyt. wyciskanie pryszczy), to jak chcecie mieć niezmasakrowaną twarz? Sam zabieg jest totalną zbrodnią popełnioną na cerze i powinien być wykonywany tylko i wyłącznie po konsultacji z dermatologiem. Niestety panuje opinia, że "oczyszczanie" twarzy= wyciskanie pryszczy. To jest zupełna pomyłka.
|
|
tomekk, kiernek: nie rozumiecie historii ?? Gówno Was te wydarzenia obchodzą ?? Gdyby nie wydarzenia z 13.12.1981 roku to być może w dalszym ciągu Wy i kiedyś Wasze dzieci mogłyby jeździć do Związku Radzieckiego bez paszportów !!! "Bo jeszcze niedawno wg sowietów "Polsza to nie zagranica" ! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Zgadzam się z Tobą iguana. Mechaniczne oczyszczanie twarzy wychodzi już z praktyki w profesjonalnej kosmetyce. Poza tym wyciskanie zmian ropnych na twarzy jest surowo zabronione ponieważ grozi zakażeniem całej skóry twarzy. Obecnie stosowany jest zabieg zwany eksfoliacją, czyli głębokie złuszczanie naskórka. Przynosi świetne rezultaty pod warunkiem że jest przeprowadzany pod okiem wyszkolonej i doświadczonej kosmetyczki. A wracając do masakrowania twarzy to robią to jedynie kosmetyczki nie mające pojęcia o kosmetyce.
|
|
enigmatus a skad wiesz ze chodzi o honde i kim ty w ogole jestes??
|
|
Wiecie co, na to forum weszłam zupełnie przypadkiem i stwierdziłam że naprawdę jest to idealne miejsce na reklamę lub antyreklamę. Ale prawda jest też taka że dzięki Waszym opiniom ludzie którzy nam usługują może wezmą sobie do serca komentarze i zajmą się właściwym wykonywaniem swoich usług za które im przecież często słono płacimy. I zgadzam się że oprócz kompetencji uśmiech i sposób bycia są najważniejsze.
|
|
enigmatusie kazdy raczej wie ze do sumy dwoch zbiorow naleza wszystkie elementy zbioru A i B tworzac w ten sposob zbior C w/w zbioru zostaly zdefiniowane za pomoca przedzialow i funkcji i zadna odpowiedz nie byla prawidlowa kazdy pisał " jakie to proste etc" lecz nie zrobil poprawnie tego zadania nie pokazywał graficznego rozwiazania, ani zadnych dopełnien zbiorów tu nie chodzi o poziom edukacji lecz o zrozumienie zadania i sposobu jego rozwiazania pozdrawiam wszystkich intelektualistów ;)
|
|
Autor: tomekk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 14-12-06 13:09 napisał: "w dalszym ciągu g*mnie to obchodzi bo i tak nikt się nie dowie prawdy jak to naprawde było" W naszych wypowiedziach mniej istotne jest to czy ten stan wojenny słusznie wprowadzono, czy sowieci czekali wtedy z palcami na "cynglach" pod naszymi granicami. Tym niech zajmą się historycy. Istotny jest ogólnopolski ruch wyzwoleńczy, który był pierwszym krokiem do wolności. Też Cię to gówno obchodzi ? Możesz teraz wziąć dowód osobisty i jeździć po całej Europie. Jesteś wolnym człowiekiem !!
|
|
W tym namiocie jest zimno jak na dworzu a do tego jak pada jest slisko i nie idzie grac w halowke. Odradzam. Chyba ze wybierzesz jakis cieply sloneczny dzien ;)
|
|
dziewczyny, ja chodziłam do kosmetyczki przy ul. kazańskiej, do Pani Iwony. i nie było na buzi żadnej masakry. zdażyło się nawet , że po oczyszczaniu robiłam makijaż i szłam na impręzę, bo nic nie bylo widać. teraz chodzę do kosmetyczki w warszawie i tutaj po oczyszczaniu chodzę przez pary dni na gratisową elektryzację ( szybciej goi się cera). z tym z kolei nie spotkałam się w Łomży. jak wyskoczy mi cos nowego to też mogę przyjść i mi "to" usuną gratis. przyznacie chyba , że w Łomży tak nie dbają o klientów. Ich strata
|
|
"lecz nie zrobil poprawnie tego zadania nie pokazywał graficznego rozwiazania, ani zadnych dopełnien zbiorów" Ciekawe gdzie mieliśmy to narysować w paincie? I jeszcze oświeć nas, ciemną masę i napisz (narysuj też) jakie jest prawidłowe rozwiązanie zadania 2 podpunkt A. Prosimy o wielki intelaktualistą. "tu nie chodzi o poziom edukacji lecz o zrozumienie zadania i sposobu jego rozwiazania" Tylko chyba gdzieś Ci polecenia do tych zadań uciekły, równie dobrze mógłbym napisać, posta z prośbą o obliczenie 2+2=.... A po otrzymaniu odpowiedzi twierdzić, że są złe bo nie oto mi chodziło. Abstrahując od samych zadań, to twój poziom wypowiedzi jest raczej na poziomie początkowych klas podstawówki. Stwierdzenia typu "jakie downy jakie downyyyyyyyyyyyyyy z kim ja tu wogle rozkminiam" rzeczywiście potwierdzają twoją ogromną inteligencję i wiedzę. Sądząć po hoście to jesteś najprawdopodobniej studentem jeden z łomżyńskich uczelni, jeśli tak jest to świadczy to o bardzo wysokim ich poziomie. (napisałem prawdpodobnie, bo nie raczyłeś odpowiedzieć gdzie taki inteligent jak ty studiuje)
|
|
witam wrzuccie jakies kawalki chlopaki,bo chce posluchac jakis skladow z lomzy.pozdro i czekam na nuty
|
|
zwykla gąbka tez może być
|
|
witam. już pisałem odnośnie głośników 5.1. już chodzą mi aż 2 + subofer :) tylko jest problem odnośnie tych pozostałych 3. macie jakiś pomysł żeby to jeździło. czy to kwestia jakichs sterów?
|
|
Bułka piszesz ,że ta kobieta robi teraz wszystko sama...to najlepszy dowód na to ,że to tylko ona mogła pomylić te farby...Prawda,..... powinna przyjąć reklamację. Klient ma zasze rację. Bimbo !
|
|
Myjnia AGA na Sikorskiego
|
|
Gorączka sięga zenitu. Jak się nie podoba pani Zosia to idź do pani Frani, łomatko kochana. No na brak róznorodności nie można w tych czasach narzekać. Każdy ma swojego ulubionego lekarza, nauczyciela, fryzjera i po co język po próżnicy strzepić. A swoja drogą wyrąbisty ten nowy salon Agnieszki. Robi wieeeelkieee wrażenie. życzę jej zdrowia i wytrwałosci, a zatwardziałym pzreciwnikom zdrowia też, bo jak im te wrzody nienawiści na żołądku popękają, to nie zazdroszczę bólu. pozdraawiam gorąco *koszmitka
|
|
przypomnę że mam płytę główną asrock k7nf2-raid
|
|
Ja dużo czytam o kosmetyce i z tego co się orientuję to pewnie chodzi o darsonwalizację. Oczywiście że u nas też się to robi i to nie tylko bezpośrednio po zabiegu, bo można to także stosować do osuszania i usuwania różnych zmian na skórze. To ma działanie antybakteryjne. Ale jest jeszcze elektroliza i to właśnie służy do zamykania porów, ale i nie tylko. I myślę że u nas w Łomży jest kilka naprawdę profesjonalnych kosmetyczek które wiedzą co robią.
|
|
siema.nagrywacie cos,bo szukam mc do wspolnego kawalka o lomzy.czekam na kawalki jakies i wspolna nagrywke
|
|
Mam pytanie czy w łomży jest gdzieś hurtowania z pościela jak jest to gdzie:) dzieki z gory za informacje :)
|
|
Dziku....chyba już wystarczająco dużo napisałeś zeby nagrywali, itp, itd. Więc narazie wstrzymaj się...jak nagrają to podrzucą
|
|
jak będe coś wiedział to się odezwe: waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Maty wygłuszające są do wyciszenia samochodu, a nie do wypełnienia obudowy subwoofera. Zapytaj u Zenka w Foc Car % Audio Tuning, powinien mieć coś takiego. A co chcesz sam zrobić skrzynie? Jak możesz podaj parametry głośnika i co będzie go zasilać.
|
|
Ha ha ha lyse glowy to nie mialy nic do gadki ani wtedy ani teraz ktos tam wczesniej pisal o tym ze sp3 i sp6 sie dogadaly i laly lysych i to byla akurat prawda i policja naprawde miala co robic bo lysi taki lomot dostali ze ho ho
|
|
Witam, czy ktoś interesuje się giełdą walutową (forex). Ja gram na platformie x-trade. Pozdrawiam
|
|
hehe te kobiety :D
|
|
ta kobieta nie robi sama bo dowiedzialam sie ze ejst nowa pracownica i ze to ona zrobiła ten numer i ze ta AKCJA miala inny przebieg. podobno Pani G. poprostu nie podobał sie kolor który wyszedł , bo chciała jasne, aczkolwiek na jej rozjasnione włosy nie mozna było zrobic znow rozjasniaczem bo nic by z nich nie zostało( były bardzo cienkie i wczesniej rozjasniane). Panie zaproponowały wiec inaczej zrobic by nie zniszczyc włósów w trosce o Panią G. Kolor który wyszedł poprostu nie spodobał sie Pani G.. został poprawiony po czym równiez sie nie spodobał. Pani G została przeproszona za niedogodnienia kilka razy i oczywistym bylo ze nie musi płacic skoro jej sie nie podoba. dostała nawet mozliwosc przyjscia za 3 dni jak włosy 'odetchną' i mozna bedzie pomalowac je znow. Pani G. została potraktowana IDEALNIE z usmiechem i zyczliwoscią . Pani Agnieszka wie juz o wpisie na forum i jest zbulwersowana poniewaz zrobiła wszystko co mogła zrobić by Pani G. dogodzic. To cała prawda. Poprostu ludzie tacy jak Pani G. to ludzie PROBLEMU
|
|
myjnia za byla <Mazowiecka> , piora takze dywany uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
czyli będzie głośno,ale niekoniecznie HQ
|
|
Jest hurtownia w Łomży, na Długiej 1 skręca się za sklepem z zabawkami, od ronda jadąc w lewo, w podwórko.
|
|
Shrek a ty pamietasz te czasy kiedy dzieci z lysymi glowami biegaly ale ja mowie o tym jak na rycerskiej i kasztelanskiej lysi w wieku 20 i starsi napierdalali kazdego po drodze wiec wydaje mi sie dziecko ze nie wiesz o czym mowie a jesli tak to zamknij pale
|
|
Autor: barbra (---.lom.vectranet.pl) Data: 14-12-06 18:50 "Myslę, że jeżeli znalazca przeczyta, to do Ciebie sie zgłosi. Bądź dobrej myśli." Mysle, ze jezeli znalazca przeczyta ile jest nagrody za lancuch to sie nie zglosi, tylko sprzeda....za wiecej niz te 500zl. Badz dobrej mysli. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
http://www.allegro.pl/item150432771_wloknina_wytlumiajaca_do_kolumn_i_subwoferow.html
|
|
skoro tak no to dobrze ( udanej zabawy) a jak chcesz kupic to proponuje dobrze sie rozejrzec jerzeli szukasz to pojedz do Białegostoku lub na zamuwienie ale to cie bedzie troche kosztowało Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |