Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BRUDNA GRA BORYSEWICZEM czyli jak się promować |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9599 już widzę te tabuny młodzieży walące na spotkania w szkołach z Prokuratorem uświadamiające o szkodliwości i odpowiedzialności prawnej spożywanie alkoholu i zażywanie alkoholu. A może by takie spotkania Pan Prokurator Apelacyjny zorganizował w klubach łomzyńskich, czy na discołomocie w Jeziorku - gwarantuję "niesamowity sukces". Ale pomysł poddaję pod rozwagę. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BRUDNA GRA BORYSEWICZEM czyli jak się promować |
Hmm, siedzisz teraz w pracy i jesteś na GG? :> Jeśli nie, no to, to nie Ty :) Bimbo !
|
|
A ja sugeruję przeglądanie już założonych tematów, a potem dopiero zakładanie nowego. Tematów z pytaniem o dostawców internetu jest już chyba z pięć, całkiem rozbudowanych, z dokładnymi danymi, zaletami, minusami itp. Byle bzdurny problem i już nowy temat, mimo że kilka dni wcześniej problem dokładnie był już omawiany. Trzeba samemu troche pomyśleć, zanim cos zrobisz.
|
|
zajrzyj do spisu tematów był on już kilka razy poruszany??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz ?
|
|
nie mozecie o tym tam pogadać: http://www.4lomza.pl/forum/list.php?f=1 niewiele mnie to obchodzi. jak umieją grać to zagrają
|
|
Oczywiście ,że ŁKS jest ważniejszy :-)
|
|
smisznie tu ostatnio :) np to: >Wolę żeby moje pieniądze trafiały na ŁKS niż na chodniki. Co więcej jestem >pewien, że sądzi tak większość podatników w Łomży. pomijam sam fakt ze wiekszosc ludzi w łomży ma wbite w klub co mozna sadzic po frekwencji na stadionie to osmielam sie zauwazyc ze placenie pieniedzmi z podatkow na ten czy inny klub to pomysl po prostu niedorzeczny albo to: >KIERNEK - nie pasuje ci to nie czytaj ,,, to jest problem dla wielu z nas - wiec >jesli ci sie cos nie podoba to NIE CZYTAJ i nie wypowiadaj sie - OK ? jak kcesz zeby sie nie wypowiadali to nie zakladaj watku, poza tym jak ma zadecydowac czy mu sie podoba czy nie jezeli nie przeczytal. bez sensu zupelnie. to jest forum publiczne gdzie scieraja sie rozne poglady i opcje nie pasuje - NIE PISZ :P to tesh jest niezle: >Niestety ale masz sluszna racje !!! browara temu co ma niesluszna racje i na koniec: moze odpuscicie sobie te socjalisteczne texty o tym co miasto (nie)robi dla klubu. to nie jest zadanie miasta by utrzymywac klub przy zyciu ani zeby szukac sponsorow czy cokolwiek innego. naprawde smiac mi sie kce z tych co daja sie nabrac na wyborcza walke na zwykłą ŁKSową kielbase. Naiwniacy...
|
|
:) wpierw naucz się pisać
|
|
haha kolejna domowa produkcja jeśli mozna to tak nazwac ;/ kolejni frajerzy którzy sie jarają tym ze robią eRAPe;/ chcecie prawdziwych produkcji i dobrego flow posluchajcie DZIKIEGO to jest szczery rap i rap prosto z serca a wy frajerzy wypisujac jakies hujostwa na forum i jeszcze swojego miasta<lol2> ja wasze (hip-hopolo) ochrzciłem RAP FRAJERÓW i o was wspomne w koljenej nagrywce <frajerzy> <Kłamstwo,Zdrada,POGARDA,DlaŚwiata TRZYY Wartosci Diałbła I Jedna Własnie Tu Widziania> Macie Odemnie Słowa Otuchy :) Rzuccie hh jeśli go nie rozumiecie ! *****;/// frajerzy ;/// <**** you KiNT> a raczej <ZERWANY GWiNT> haha ...
|
|
Wiecie co.......... ? To prawda, że raperzy w większości przypadków nie są dobrymi muzykami, a już na pewno nie czytają nut, nie słuchają płyt z muzyką poważną czy jazzem i nie chodzą na koncerty do filharmonii. No bo i po co. Im chodzi o coś innego. Oni tworzą własną muzykę. Chcą poprzez kilka riff'ów i przede wszystkim tekst wyrazić to co czują. Zazwyczaj piszą o sytuacji w jakiej się znajdują, o sympatiach, antypatiach i innych rzeczach, które dotyczą nas wszystkich. Pamiętam jak Grzesiek (Dziku) nagrywał u mnie materiał. Myslałem, że uszy mi zwiędną od przekleństw. Nie wspomnę już o mojej mamie, która chcąc nie chcąc musiała słuchałać jego "twórczości". Z tym, że te ostre słowa, wyrymowane bez ogródek, dotyczą konkretnych ludzi bądź sytuacji, z którymi Dziku ma prawo się nie zgadzać. Na tej jego płytce są też i inne rzeczy. Jest np. utwór poświęcony jego dziewczynie. Napisał też tekst o nieżyjącej już babci, która była jego ostoją i podporą w trudnych chwilach. To naprawdę piękne piosenki, w których nie znajdziecie wulgaryzmów. Z tego wynika, że twórczośc raperska to nie tylko przekleństwa i pokazywanie środkowego palca. Owszem to przede wszystkim bunt, ale nie zawsze. To nic, że większość tych domorosłych artystów nie zna nut i nie potrafi grać na instrumentach (Dziku umie). Oni bronią się szczerością wypowiedzi i tak jak potrafią uzewnętrzniają swoją osobowość artystyczną. Choć nie przepadam za rapem, jestem jakby z innej epoki, to jednak nie mogę nie doceniać tych chłopaków. Powiem więcej. Sa gatunki muzyczne, w których na próżno szukać choćby źdźbła prawdy o ludziach i o życiu w ogóle. W tej muzie ona jest. A jesli chodzi o środowisko, to nie ma w tym nic dziwnego. Tak już jest, że największe ruchy kulturowe czy trędy artystyczne wywodzą się z tzw. proletariatu, czy inaczej, ludzi mniej zamożnych. Wtedy gdy ja zaczynałem muzykować trzeba było mieć gitarę. Nie wszystkich było na to stać. Dziś jak się okazuje wystarczy tylko kartka papieru, ołówek no i oczywiście talent, aby móc wyrazić siebie. To dobre czasy dla ludzi, którzy chcą i mają coś do powiedzenia. Niekoniecznie musi to być muzyka najwyższych lotów. Chodzi o szczerość i prawdę. Pozdrawiam wszystkich chłopaków. Piszcie jak najwięcej tekstów, rymujcie, organizujcie koncerty. Dziku! Ty te ż się trzymaj. Bimbo !
|
|
Zdjecia w Łomży są w granicach 90 gr. i to na papierze Fuji, który jest lipny. Polecam wywoływanie w punktach fotostara, gdzie zdjęcia są po 39 gr powyżej 100 szt. i jakość rewelacyjna na papierze kodaka.
|
|
Mimo przegranej i tak osiągneli wielki sukces :)))
|
|
"ja mam kolokwium" A mogę wiedzieć co to za uczelnia? "A - x^2 - 25 >0 delta = 100 x1 = 7,5 x2 = 14,5 x=(-oo; 7,5) u (14,5; oo) B - x=(-7; 0)" Źle (x^2-25)=(x-5)(x+5) czyli miejscami zerowymi są to x1=-5 i x2=5 czyli x(-oo,-5)u(5,oo)
|
|
jakie downy jakie downyyyyyyyyyyyyyy z kim ja tu wogle rozkminiam pisze ciagle ze potrzebny zapis graficzny inaczej na osi wspolrzednych czyli kurde trza miec jakies iksy no nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! downy matematycy od siedmiu bolesci !!! pffff
|
|
w Angli są takie same radary jak wszędzie i robią normalne zdjęcia, dodatkowo są tylko jeszcze takie które są połączone z sygnalizacją i robią zdjęcie jak na czerwonym śmigniesz
|
|
nie oceniaj wszystkich swoja miarą przykro mi że uraziło to szanownego pana. szkoda że jeszcze nie poszczujesz psami
|
|
Na Reymonta 14 Lutego . Trochę za puzno ale cóż poczekam warto :D Lubię jak starzy stówkę wsadzają w kopertę a ja podmieniam i zarabiam stówkę a księżulek 20zł od monopoly :lol: hahaha....
|
|
moje obserwacje___dlaczego w UK czy USA dominuje niskie budownictwo????Wszyscy się zmieszcza! wiezowce w centrum a w innych miastach gdzie nie gdzie! Mieszkasz na 80-120 m2 masz garaz , podworko , wejscie z gankiem i ogrodkiem , ponadto NIKT!!! nie zaglada tobie w okna ,do garnka itp. -----------------------------------------------------w POSCE wszyscy skupieni jak sledzie , parking na ktorym odbywaja się dantejskie sceny, jak chcesz miec miejsce musisz obstawic się papierami ,żes prawie umierajacy ----to my placimy podatej gruntowy ale Z TEGO NIE KORZYSTAMY. Spoldzielnia -walka z wiatrakami albo sadzic sie do usranej smierci. NAJWYZSZA PORA NA ZMIANY -----POLACY NIE DURNIE!!!!!!!!!!!!! .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |