sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto rzeczywiście rządzi w rauszu?

a ja wiem jak mogę Wam wgrać wirusa tajemnym kodem,
oto ten kod:

"wejdz na dysk systemowy (najczęściej c:) i skasuj sobie jakiś plik. wiadomość przekaż 3 znajomym"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto rzeczywiście rządzi w rauszu?

Autor: MassKiLLer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)

Masz rację w 100%. Ja także uważam, że jeżeli osoba nic sobą nie reprezentuje, nie potrafi precycyjnie i przede wszystkim po polsku wyartykułować o co jej chodzi w swojej wypowiedzi to po prostu nie powinna wogóle tu pisać. Nie od dziś wiadomo, że dyskutować to mogą ludzie wykształceni. Absolwenci podstawówek albo z dyplomem uzyskanym za "jajka i śmietanę" do sadzenia buraków. Najgorszym jest jednak krytykowanie będąc nowicjuszem na forum. Fee..., nieładnie!

Witam, tak jak w temacie poszukuję w Łomży sklepu, punktu sprzedaży, gdzie można by kupić wkładki ortopedyczne do butów. Podejrzewam że będzie to jakiś sklep medyczny. Bardzo prosił bym o pomoc.

Czyli jak zwykle...Może ktoś mógłby poinformować jak spowodować odwołanie obecnego zarządu ŁKS-u? Jeszcze chwila a będziemy witać sie z IV ligą. Jęsli wpłynie od zawodników skarga do pzpn-u dotycząca opóźnienia w płatności wynagrodzeniu dla piłkarzy, to możemy już to robić...i podziekowac zarządowi za trud i wysiłek...i prezydentowi za desygnowanie na to stanowisko tych wspaniałych fachowców....

Slyszalem, ze w Lomzy byly kiedys trudnosci z identyfikacja kierowcy - niewyrazne zdjecia, czy cos takiego. Policja straszyla wlascicieli, ze odda zdjecie do obrobki i jesli okaze sie, ze to jednak jest wlasciciel, to bedzie on obciazony kosztami tej 'obrobki'', o ile dobrze pamietam chodzilo o kwote okolo tysiaca zlotych. Kierowcy robili pod siebie (1000 piechota nie chodzi, a chocby nawet, to sprobuj go zlapac) i placili jak za mokre zyto. Kumpel sie wsciekal, bo byl pewien, ze to nie on jezdzil tego dnia samochodem, ale coz...

może nie sądzi tylko osądzi?

Ja tu chyba zle trafilem, o ile pamietam to Lomza to takie cos co bloki mialo i wygladalo na miasto [przynajmniej tak bylo kiedys]. Forum swiadczy ze tu stodoly i furmanki przewazaja oraz plantacje burakow...

No patrzcie, zostawic na chwile bez opieki i miasto mi zaorali plugami...

A Jeziorko to ostatnie miejsce na Ziemi gdzie mozesz mnie spotkac.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Salon fryzjerski A.Roginskiego przy interkosmetiku nie opodal kościoła Ambroziaka !!

Podobnie jak w Jadze , niewesoło. Słyszałem , że jej sponsorzy się wycofują gdyż nie będzie Galerii Jagiellonia. Tymczasem Łomża ma jeszcze szanse!!! A Jadze u nas dokopiemy.

W Łomży jest dużo dobrych stolarzy najlepiej zapytaj konkretnego stolarza

niech ci pokaże swoją robotę ,którą wykonał.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Wiesław Taraszkowski meblowa 27 obok fadomu tel com 602576480 polecam są super i tani. masz też drugi o 86 218-78-60

Jeżeli to co wydało Łomżyńskie Towarzystwo Naukowe, a jest to historia łomżyńskiego wioślarstwa i kajakarstwa. Czesławowi chodzi o to żeby Wam młodym i nie tylko młodym przypomnieć, że taki sport istniał w Łomży i żeby reaktywować jego w czasach obecnych. Informacje Czesława są dla Ciebie ciepłym gównem, to i tym samym jest dla ciebie nauka w szkole. Z takim podejściem do słowa pisanego edukację pewnie skończysz na gimnazjum.
Zacytuj, co mądrego napisałeś na tym forum.

Pozdrowienia.

Zbych

Witam. Od dawna nosze sie z zamiarem kupna psa (najlepiej labradora lub goldena). Czy sa w okolicach Lomzy jakies dobre i sprawdzone hodowle? Jesli tak to gdzie? Czy ktos z was mial kontakt z hodowla w Konarzycach?

Se sam zrób;]

Blad: oczywiscie mialo byc "podobnie jak Ty nie kupilbys psa bez rodowodu".

Kokosz

Tam tylko Kebab i inne fastsmrody. W Łomży przydałby się bar ze swojską kiełbaska, golonka w piwie ale łatwiej postawić kawałek rusztu i jakąś laskę za barem.

Bimbo !

Takich imprez powinno być więcej!

Ja troszke gram na GPW i moge potwierdzic ze da sie na tym zarobic tylko trzeba grac niepotrzebnymi pieniedzmi.heheeh a sa takie??? Chodzi mi o to ze jak juz kupimy papierki i zaczna one spadac niesprzedajemy ich ze strata tylko czekamy na odbicie to najleprza technika choc wolna.No i oczywiscie niemamy wtedy dostepu do tych pieniedzy wiec zeby zarabiac a nie tracic trzeba miec takie pieniadze ktorych sie niema zamiaru przez dluzszy czas wydawac.

Treść jest ukryta

JA to ty malo wiesz i slyszales. Bo koledzy generala maja zakaz rozrabiania u niego w lokalu w swoje gniazdo sie nie sra wiec wysyla ich do innych lokali na awanturki ze niby u niego spokoj a gdzie indziej to strach chodzic. a klijenci powinni byc rowni czy sa stad czy przyjezni jak szumia to won z lokalu. Z twojej wypowiedzi wynika ze sam spokojnie w lokalu nie mozesz posiedziec wiec cie wyp........ .

łewap nawet niewierzący,kiedy umrze im bliska osoba rownież płacze...
Z czego mieliby sie cieszyć kiedy bliska osoba odchodzi? z tego że już nigdy z nią nie porozmawiają,z tego że nigdy juz nie spedza czasu razem, z tego ze beda tesknic za nia,z tego ze ich zycie zmieni sie,ze to juz to nie bedzie ten świat,bo osoba którą kochałes nie bedzie już z Toba dzielic szcześcia i smutkow,nie bedzie Cie wspierać w zlych chwilach,nie przytuli,nie pocaluje,nie doradzi,ze ta pustka po bliskiej osobie prawdopodobnie nigdy się nie wypełni? I powiedz mi tu z czego się cieszyc? I jeszcze jedno: to juz kwestia wiary,ale jaką masz pewnosc ze ta bliska osoba pojdzie do nieba?

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org