Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Platforma planuje rewolucję" - narazie licealiści... Wkrótce gimnazjaliści? |
Dr Głębickjest najlepsza przyjezdza do domu na wizyte jak sie chce ale nie wiem niestety gdzie przyjmuje - to nr tel 602 632 755 Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Platforma planuje rewolucję" - narazie licealiści... Wkrótce gimnazjaliści? |
Popieram, popieram. Powinna być podjęta jakaś interwencja w tej sprawie. Paliwiarze biznesboje z Łomży od siedmiu boleści. Trzeba im się raz a dobrze do dupy dobrać bo to naprawdę przegięcie co się wyrabia. Ceny takie jakbyśmy w tej Łomży zarabiali niewiadomo ile. To jest sprawa bardzo ważna abyśmy nie dali się dalej nabijać w butelkę.
|
|
Re: "Platforma planuje rewolucję" - narazie licealiści... Wkrótce gimnazjaliści? |
"Kultura? Jaka kultura? Tu nic się nie dzieje !"-ciagle słyszę od tzw. łomzyniaków. Ciągle marudzą, ale jesli zapytam ich np. czy słyszeli coś o najblizszym koncercie, odpowiadają ze nic nie wiedzą!!! Ludzie jak do was dotrzeć? Na słupach(jest ich obrzydliwie dużo)- wiszą plakaty, wystarczy przystanąc i poczytac trochę.Ale teraz nikomu nie che się czytać. Czy plakaty trzeba wam przyklejac na czoła, zebyście zechcieli je zobaczyc?Nawet jeśli dostaniecie wejścówki do ręki niemaci ochoty ani siły żeny przyjść. Tylko na piwo jako wszystkim starcza, knajpy sie rozwijają(nie wspomne,ze muzyka w większci z nich jest co najmniej ogłupiająca). Informacje w mediach i na internecie nie wystarczą, mało kto wie, że miejski dom kultury ma swoją tronę internetową: www.mdk.4lomza.pl (polecam tym, którzy twierdza, ze nic sie nie dzieje) Co zrobić zeby do was dotrzec? Chetnie zapoznam sie z propozycjami. Może czas zdjąc nogi z ławy, wyłączyć telewizor, oderwac oczy od monitora i zacząć się udzielac kulturalnie. Wszyscy jesteśmy zmęczeni po pracy, wszyscy mamy zajęcia dodatkowe i obowiązki ,ale nie wierzę ze na kulturę nie znajdziecie czasu. To przecież od was zależy czy będzię się tu" Coś działo", potrzeba rodzi działanie. Więcej zainteresownych, wiecej imprez. Pozdrwiam Tych, którzy mają siłę:)
|
|
Oj dzieci - kupcie sobie BRAVO GIRL i odczepcie się od gazet dla dorosłych. Kto chce to poczyta i nikt nikogo nie zmusza. Brawa dla Tockiego i spółki, że nie oglądają się na innych, tylko robią swoje. Bez KONTAKTÓW Łomża byłaby uboższa. Pozdrawiam miłośników Verdiego
|
|
Witam czy w Łomży są moze jakieś treningi Capoeiry, wiem , że kiedyś zajęcia takie sie odbywały.Jak jest na dzień dzisiejszy?? A może wiecie coś o innych zajęcich tym podobnych może muai thai??? Pozdro dla wszystkich :)
|
|
|
byłem, faktycznie na wyszyńskiego jest firma, prowadzą teraz zapisy, a że pierwsza lekcja jest darmowa to zapisałem sie, pójde i sprawdze
|
|
kreatyna na poczatek starczy, pochodz po siłowniach, na dmowskiego są w siłowni. Jeszcze mam jedno pytanko orientujecie się gdzie w łomży obciążenie kupić można ?
|
|
obciazenie: zlom, bernatowicza. odzywki: internet, bernatowicza, lekka kreartna jest takze w rossmanie.
|
|
Trochę ta stronka nieaktualna ;-/
|
|
Dzięki bardzo za bardzo przydatne informacje! Szczególnie za numery telefonów.
|
|
ja dam nowy temat na ten temat MDK DŚT Zbych
|
|
kreatyna jest w siłowniach napewno jest w inter cosmetic
|
|
BadBoyz Potwierdzam Ładna Dziewczyna:D
|
|
nawet bardzo ładna... ciekawe czy ma coś więcej niż urodę...
|
|
A od kiedy NORBI gra, może gada, ale grać chyba że w gry komputrowe' Zbych
|
|
nie lubi romka nie lubimy.za darmo to robi ?
|
|
rwać to ty se możesz najwyżej chwasty a masz szczeście ze idioci nie znikają tak sobie a szkoda :P
|
|
Mamy korony w Łomży prawie w każdym sklepie monopolowym masz piwo Korona Książęca i to z Łomży=D Zbych
|
|
jest: SKMK - Stołeczne Królewskie Miasto Kraków więc powinno być też: MKMŁ - Mazowieckie Królewskie Miasto Łomża. :) Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
hmm to ciekawe... tyle, ze nawet nie wiesz gdzie mieszkam... a fantasta to cię robił...
|
|
Ogólnie,to Cię nie znam i w ogóle,ale jak coś czasem pier**lniesz,to mi Cię żal...
|
|
>Loszust Gierowski. Bolesław
|
|
makmarc: mylisz się!!!!! i to bardzo!!! Art .78 "4. Właściciel lub posiadacz pojazdu jest obowiązany wskazać na żądanie uprawnionego organu, komu powierzył pojazd do kierowania lub używania w oznaczonym czasie, chyba że pojazd został użyty wbrew jego woli i wiedzy przez nieznaną osobę, czemu nie mógł zapobiec." metoda zaczerpnięta z pewnego forum: "Zwykle próbuja pogdaduszkę w stylu kto kierował, musi sobie Pan przyponieć, mandat lepszy niż Sąd Grodzki itp itd. Proponowanie w tej sytuacji mandatu jest przestepstwem urzedniczym popełnianym przez nich bo Kodeks Postepowania w Sprawach o Wykroczenia rzecze w ------------------ Art. 97. §1. W postępowaniu mandatowym, jeżeli ustawa nie stanowi inaczej, funkcjonariusz uprawniony do nakładania grzywny w drodze mandatu karnego może ją nałożyć JEDYNIE, gdy: 1) nie dotyczy 2) stwierdzi popełnienie wykroczenia naocznie pod nieobecność sprawcy albo za pomocą urządzenia pomiarowego lub kontrolnego, a NIE ZACHODZI WĄTPLIWOŚĆ co do osoby sprawcy czynu. ------------------ Znakomita większość fotek nie pozwala zidentyfikować kierującego i wątpliwośc zachodzi. Wszelkie próby podaguszek należy ignorować i wyciągając wezwanie jako świadka spytać się ich trzeba ze zniecierpliwieniem przesłuchujecie czy jestem wolny. Oczywiście chcą przesłuchać. Jeżeli zaczna przesłuchiwać w charakterze obwinionego to sprawa jest prosta bo ODMAWIAMY składania jakichkolwiek wyjaśnień i odpowiadania na pytania. Jako obwiniony mamy takie prawo! THE END. Jeżeli przesłuchuja w charakterze ŚWIADKA to z usmiechem zeznajemy, że to JA prowadziłem. Jeżeli po przesłuchaniu proponuja mandat to odmawiamy przyjęcia i ozięble ich żegnamy. Zacierają więc łapki bo myslą, że mają sprawcę, który się przyznał. Stawiają zarzuty i kierują wniosek o ukaranie do Sądu Grodzkiego. Sąd wzywa na rozprawę jako obwinionego. Na rozprawnie PRZED PIERWSZYM przełuchaniem obwiniony właściciel jako osoba uprawniona do odmowy złożenia zeznań odwołuje sie do ------------------ Art. 186. § 1. Osoba uprawniona do odmowy złożenia zeznań albo zwolniona na podstawie art. 185 może oświadczyć, że chce z tego prawa skorzystać, nie później jednak niż przed rozpoczęciem pierwszego zeznania w postępowaniu sądowym; POPRZEDNIO ZŁOŻONE ZEZNANIE TEJ OSOBY NIE MOŻE WÓWCZAS SŁUŻYĆ ZA DOWÓD ani być odtworzone. ------------------ W konsekwencji protokół przesłuchania właściciela jako świadka moga sobie w ramkach na ścianę w komendzie powiesić. Oskarżyciel nie dysponuje ZADNYM innym dowodem kto prowadził gdy cyknęli. THE END." "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
cycq wrócił!
|
|
w czwartek śpiewały w rampie
|
|
Z tego co ja zrozumiałem to chodzi o to, że właścicielka lokalu "Pod Koniami" chciała się pozbyć zeń jakiegoś grajka i zamiast grzecznie go poprosić o opuszczenie wzmiankowanego miejsca nasłała nań umięśninych młodych mężczyzn. Ci bez ceregieli wyprowadzili pana przed lokal i przy użyciu pięści wyjaśnili dobitnie, że nie jest tam mile widziany. Ale zastrzegam, że pewien intencji autora tematu nie jestem i w jakimś stopniu jest to tylko moja interpretacja. A co do lokalu i kierowniczki - wypada się zgodzić. Sam doświadczyłem tam bardzo niekulturalnego potraktowania przez wspomnianą panią i moja noga więcej "Pod Koniami" nie postanie.
|
|
Co do pierwszych zadania a) to po prostu podstawiasz za i po kolei liczby od 2 do 10, czyli (2*2+4)+(2*3+4)+...+(2*10)+4 Przy zadaniu drugim a) warunek x^2+16>0 spelnia każda liczba rzeczywista czyli C=B b) sam sobie rozwiąż ;) Trudno chyba by było znaleźć prostsze zadania, więc jeśli z nimi masz kłopot...
|
|
popieram...zawsze cos jakby nie mialo tego byc...ludzie troche sie posmiali i weselej bylo...raz na jakis czas pozdrawiam
|
|
spoko sprawa. a jakie były wyniki poszczególnych meczów?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |