Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zanklewo... |
jak chcesz coś do samochodu dorobić lub przerobic polecam Smolniki miejscowośc koło Stawisk. mają dobrą cenę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zanklewo... |
Na Wesołej naprzeciwko hotelu jest tam dwoćh tokarzy w takim budynku z czerwonej cegły polecam. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
a po co sprzedawać kurę co znosi złote jajka??
|
|
jeszcze n aul.Sikorskiego koło wieży ciśnin tj.na rondzie jest tam szyld jadąć ul.Sikorskiego w kierunku Szosy Zambrowskiej ostatni budynek po prawej stronie przy samym rondzie. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
na Al.Legionów jest tak jak dawniej:]
|
|
Autor: MassKiLLer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-12-06 21:07 Widać (brak przecinka) że te Forum jest na bardzo, ale to bardzo (znowu brak przecinka) niskim poziomie (znowu) skoro administrator pozwala na takie dobieganie(blad) od tematów i pier***enie o Chopenie(powinno byc: Chopinie) !!! A jeszcze pytanie(przecinek) czy tu jest wogóle ktoś taki !! Uważam(patrz wyzej) że temat powinien być już dawno zamknęty(chyba ktos Ci ten klawisz wylamal) gdzyż post jest na temat Restauracji Retro (hi,hi,hi) a nie na temat porównywania jakich kolwiek innych pabów (ups...) czy resturacji, i (No! Alez nie! Przed ''i'' przecinka nie stawiamy!!) dogryzaniu sobie o ortografach czy literówkach !! Raczej nie umieszcze tu żadnych postów więcej (tu by sie zas przydal) bo to nie na mój poziom intelektualny :////////// ADMINISTRACIO( Chyba raczej''ADMINISTRACJO'') 4LOMZA, DAJECIE ZŁY PRZYKŁĄD(PRZYKLAD) DLA SWOJEJ STRONY I NAS ŁOMŻYNIAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje !! I do widzenia, Lomzaku...
|
|
Podaj jak firma i gdzie dokładnie zaraz szaber zrobię na te kompy ;) ja żadnych ulotek nie dostałem ;<
|
|
nie ma co wspominac PRLowskiegiej kupy lepiej działac Czesiek rob te kajaki
|
|
tommeknet: ciekawe czy jest jakas podstawa prawna. Jak tak to też się na to piszę :D Jest też (a przynajmniej była) firma która zajmowała się roznoszeniem ulotek na biało (legalnie dopowiem żeby nikt mnie za słówka nie łapnął). Cena zalezałaod mieskań: wiezowiec 8gr/szt, blok 6, jednorodzinny 3. A nazywała się "wool" coś tam. Z poczatku urzedowali na fabrycznej, później się przenieśli naprzeciwko Urzedu Skarbowego
|
|
Mam pytanie: gdzie w Łomży jest tani sklep meblowy. Chodzi mi o zakup werslaki lub rozkładanej kanapy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |