Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiadomości z Ratusza |
co i ch tu sprowadza do takiej dziury i do tego bilety w takiej cenie niech to licho ??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiadomości z Ratusza |
już ok.
|
|
zaloguj się na fotka.pl zobaczymy jakie z was fajne laski. Chcąc być z porządną osobą zacznij sama spełniać jakieś kryteria.
|
|
Jak nazywa się pani sprzedająca kebab? ----------->>>> Kebabka :P
|
|
sphinx w bialym? heheh gratuluje ja tam nawet nie zaglądam bo kilka lat temu była afera ,że kelnerzy dodawali cos od siebie do sosów:P:P:P a w Łomży była kiedyś najlepsza zapiekanka czyli grill bar na dworcu no ale z tydzień temu miałem okazję na własne oczy i podniebienie się przekonać ,że obrośli w piórka i robią jedzenie dla psów!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie mam pojęcia jakie mogło być lepsze rozwiązanie niż rondo tam po prostu jest duże natężenie ruchu na które nie mamy żadnego wpływu??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
wes te disco polo to szajs
|
|
tak;) a podobno wchodzi na giełde i ma go kupić jakis inny duży browar;)
|
|
wlasnie...na gielde to juz dawno wiadomo bylo...a to ze wykupic ma go calsberg czy inne zaklady piwowarskie to jeszzce dawniej:)
|
|
ja mam najnowszo piosenke antosia szprychy jak chcesz to ci wysle ćwoku
|
|
obok hotelu zacisze na wesolej jak dobrze pogadasz z nimi to duzo nie wezma;P
|
|
To nie literówki , to ortografy. Radzę czytać dużo książek.
|
|
lukasdz: ten fragment jest z piosenki Topless`ow, a nie Spike. Hooligans: widze, ze to juz Twoj drugi temat disco-polowy. Robisz sobie jaja, czy szukasz przyjaciol?
|
|
Dran: 'schodzi' a nie 'zchodzi'. Ale poważnie - za dużo jest tu politycznej siarki i prymitywnych wypowiedzi. W tym upatrywałbym problem.
|
|
Eee tam. Do fotki trzeba podejść z dystansem a nie oczekiwać wiarygodnych ocen :> Zabawa, ot co. Mi się tam podoba :D -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Hooligans jeśli chcesz to na poczte moge ci przesłac.. tylko podaj e-maila:) hehe
|
|
Może to forum nie jest najlepsze,najpiękniejsze ale jest NASZE :) Jednych sie lubi mniej,drugich bardziej a innych nienawidzi ale dzień bez naszego forum to dzień stracony :)))) Pzdr
|
|
Wejdzie sie na ten link i wszycho bedzie Ema http://hip-hop.pl/news/projector.php?id=1165313658
|
|
PS: oczywiscie ja wam nie bronie tego sluchac, tylko po co taki temat na forum -nic to w koncu nie wnosi? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
macie tu kozak dicho hahaha: http://youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g
|
|
"dawajcie jak najwięcej ludzi " Jak można dać ludzi?? czyżbyśmy nimi handlowali??;D Pozdro KiNT
|
|
hehe a co jutro wejściówka z tych zadań? :) tez mam i juz je zrobilem!
|
|
Witam. Mam maly problem. Potrzebuje dobrego kamerzysty i zespól muzyczny na wesele. Możecie coś doradziś... , może znacie kogoś lub macie jakies kontakty. Z góry dzięki za pomoc.
|
|
Hej. Miałam swoje wesele we wrzesniu także jak jesteś zainteresowany zespołem KARTEL z Zambrowa i kamerzystą ze Starej Łomży to podaj swojego maila a wyślę Tobie numery. Film nagrany rewelacyjnie a zespół grał świetnie. wszystkim się podobało
|
|
Zespół BOSS nr kontaktowy Marcin: 606372103 Kamerzysta polecam Artura: 602814085 Tylko nie wiem jak z terminami we wrześniu może być już problem.
|
|
urząd skarbowy- nie uważasz że na to forum zaglądają i osoby którym taki rynsztok słowny miłym nie jest? Mogłeś zwrócić mu uwagę w trochę bardziej kulturalny sposób. Takim ,,stekiem' jeszcze bardziej pienisz go i prowokujesz do jeszcze bardziej brudnego słownictwa niż twoje. Pamiętaj: papuga
|
|
może radary w USA mają wbudowane X-ray i prześwietlają numery silnika albo od razu skanują prawko kierowcy hehe
|
|
siema. PPPPPPPOOOORRRRRRRAAAAAAZZZZZZZKKKKKKKAAAAAAA. ja jebie.niewierze.dlaczego tak jest.na ulicach od bluz masa i moro sie az roi,na plecakach hiphop,na e mule sami hiphopowcy.co drugi blok rozbujany hiphopem,a jak co do czego to 20 osob. JESLI NIE LUBICIE KOGOS TO ROZUMIEM ALE SAMI ZAGRAJCIE KONCERT. POKAZCIE SIE ,DLA ZIOMOW DLA LUDZI CO KUMAJA LOMZYNSKI HIPHOP. DISCO POLO ZADZI-mam nadzieje ze nie. pszemyslcie to,bo jak tak dalej pojdzie to do lomzy przyjada tylko boysi i skaner.i wszystkim bedzie wstyd ps.taka postawa daje mi duzo do myslenia.napisze nawet kawalek.pozdro w styczniu podesle nowe kawalki z nowej plyty.elo dla slu 28 ,jantara ,kint,i wszystkich co robia cos,a nie obwiesza sie clinik ciuszkiem i pozuja przeraperow.piona dla prawdziwych.pokoj.adek wariacie nagrywasz cos?
|
|
Mam pytanie czy w Łomży mozna kupic cos takiego jak wata wygluszajaca zeby wygluszyc skrzynke?? Albo moze macie jakies inne pomysly? Prosze bez zadnych glupich tekstow jak ktos ma pisac jakies glupoty to niech sie wcale nie wypowiada.
|
|
hurtowni to chyba nie ma ale są sklepy np.na ks.anny koło multimedia jest tam duży wybór pościeli. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
A nie lepiej było by samemu urządzić wszystko?
|
|
Czesc polecam Panią Janinę Góralczyk z Podgórza. Naprawdę robi pyszne jedzenie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |