Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy! Wąsosz pęka pod Kołami Tirów! |
Lamico- jak mogłeś zapomnieć o równie "atrakcyjnych" do słuchania paniach z BAB? One też mają "wysoki" poziom wypowiedzi! Ja w ogóle mam uczulenie na to radio, ale widzę, że nie jestem odosobniona;))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy! Wąsosz pęka pod Kołami Tirów! |
Hej...hej...Chyba się trochę zagalopowaliście. To jaki jest Tulipan...ok , zgadzam się! Ale to że czepiacie się pozostałej ekipy to przegięcie! Poznałam fajne dziewczyny z radia BAB, są naprawdę super!!! Na pewno będzie im przykro jak przeczytają, że porównujecie je do kolegi po fachu, a co one niby mają zrobić?!? Rzucić pracę i zasilić rzesze w UP?!? Z resztą zgadzam się z wami :) Pozdrówka!
|
|
Co do organizcji WOSP (z tego co sie nasluchalem, bo nie widzialem tego na wlasne oczy) to musze przyznac ze Marcin Skawski-poprzedni, wieloletni szef sztabu byl o niebo lepszy. Pozdrowionka
|
|
juz patrzyłem.wejdz na www.pkp.pl potem na telekomunikacja kolejowa -planowanie podróży.patrzyłem przed chwilką aby podac ci cene takiej podróży ale w tej chwili serwer jest zajęty i trzeba spróbowac za pare minut.jak cos to napisze
|
|
Proponuję aby administrator wporwadził opcje komentowania wiadomości. Obecnie kążdy kopiuje wiadomości i wkleja je na forum gdzie toczy sie dyskusja. Komentowanie wiadomosci oczysciło by forum :) Dziękuję
|
|
|
Niech zyje wolnosc slowa:)
|
|