Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie!!!!! |
List od Pani Lisickiej z NASK-u: Tak. 64 kb/s (ale naprawdę solidne) powinno kosztować od 390,- do 230,- zł miesięcznie (w zależności od długości trwania umowy), podstawowe łącza, zaś profesjonalne od 1000zł - przeszło 2000zł, za miesiąc. Istny absurd bo uważałem, że warto czekac na tą firmę chociaż kto wie może jeszcze zmądrzeją i obniżą ceny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie!!!!! |
Troche z innej strony: w krajach , wktorych sluzba zdrowia stoi na wysokim poziomie, w krajach gdzie pieniadze ktore maja byc przeznaczone na sluzbe zdrowi , a nie tak jak u nas na "obsluge" sluzby zdrowia (NFZ), w krajach ktorymi zadza ludzie wyksztalceni, ktorzy przede wszystkim umieja odroznic polityke od marnego "lapania sie za stolek, takie akcje jak WOŚP nie sa potrzebne. Dopoki Polska nie bedzie takim krajem, WOŚP bedzie jak najbardzie, na 1000000000000% potrzebna akcja. -------------------------------------------------------------------------------------------- pozdrowionka dla sztabu od bylego dzialacza łomżyńskiego WOSP :)
|
|
Istnienie WOŚP wskzuje nieudolność poszczególnych ekip rządowych. Czy dobrze byśmy ocenili takich rodziców którzy mieszkając w dobrym domu, jeżdząc dobrym samochodem, ciągle wysyłali na ulice swe dzieci aby użebrali coś na obiad. Płacimy tak wysokie składki na ZUS, za leki płać sam, lecz się prywatnie, do sanatorium jeśli cię wyślą to też częściowa odpłatność, na sprzęt i aparaturę daj składkę, itd, itd. Może zaistnieć jakaś nie przewidziana tragedia jak powódż w 1997 roku, ale żeby kolejni co do rządu przychodzą poza swoimi potrzebami nie widzieli konieczności zakupu nowej aparatury do szpitali to ukryty i długotrwały skandal. Czy potrzebna jest tak wielka i kosztowna kancelaria prezydencka? Czy potrzebne są jej i w tym roku 5.9 mln zł. ( w roku ubiegłym wzięto na przekonanie polaków za wstąpieniem do UE- każda rodzina otrzymała list od pana Kwaśniewskiego)? W tym roku referendum nie planuje się więc na co je się wyda? Takich pytań można by postawić jeszcze bardzo dużo szkoda że odpowiedzi rozsądnej i uczciwej nie ma ani jednej.
|
|
Adi!!!!! muszę przybić Ci piątkę, wkońcu znalazł się ktoś, kto wyłożył kawę na ławę na temat tego osobnika. Ja mam nadzieję, że był na Rynku ktoś, kto uświadomił Prezesowi Radia co ten typ wyprawia. Dziwię się bardzo, że radio toleruje to co on bredzi, przeciez to jest człowiek , którego jedynym tematem do rozmów jest to jak robić la..., jak się pier.... ja rozumiem, że on jest samotny, młody, niewyżyty seksualnie, ale chwilami przegina. Jest wręcz niesmaczny, nie ma pojęcia o pracy w radio, spieprzył całą imprezę, jesteś tragiczny Tulipan!!!!!!!!!!!! Strzel sobie baranka z przytupem i lecz się chłopie!!!!!!!!!!!
|
|
Mariuszu Pajdorowski, dzieki za te pelne optymizmu slowa :))) Ale juz mi sie nie chce szukac, chyba se po prostu lepiej wychowam :P
|
|
wic nie odgrzewaj śmierdzących kotletów. Lepiej powiedz co twoi "wodzowie" robią dla ratowania innych ludzi, szczególnie dzieci - tylko tych narodzonych
|
|
No cóż:.. w czyim oku widzisz źdźbło, a w swoim nie widzisz belki... (kiedy zacznie sie wreszcie rozprawa "trójcy"z LPR za wykończeniebanku wyprowadzeniem pieniędzy?)...My pamiętamy , niestety...
|
|
Przepraszam , że zmieniłem nazwę wątku , ale tak mi się skojarzyło-wide j.w.! :-C
|
|
Mama tylko 1 zastrzezenie chipi... "mowie" sie przez "ó" pisze... :))) ------------------------------------- pseudoortograficzny kornik :)
|
|
Wiesz co ty HaveSomeBrain . Jesteś gównolicym pedałem. --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |