Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezsilność państwa... celowa czy z głupoty i dlaczego aż... taka ? |
Mi się podoba klimat i jedzenie na Rampie. A jezeli ktoś chce dobrze zjeść i szybko tylko bez klimatu to polecam bar Łomżyczka przy PKS zajezdnia. A jeżeli ma ktoś sporo czasu i kasy to polecam sieć hoteli GOŁĘBIESKI w całej POLSCE D:)))))))) Nara!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezsilność państwa... celowa czy z głupoty i dlaczego aż... taka ? |
Niewiem czy wiecie że firma motoryzacyjna BMW będzie w nowym modelu w 2007 roku montowała drzwi przednie z szkła przezroczystego żeby był widoczny dresikD:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
ciekawe ujęcie ??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.
|
|
ja też często śmigAM W DRESACH ALE Tylko po mieszkaniu? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.
|
|
przekre lecz prawdziwe? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.
|
|
Dla mnie to strzelnica kojaży się z strzelaniem wojska i w zime zjeżdżaniem na płytach z fabryki inwalidów D:))))))))))))))))))))))))))))) Jeżeli nie dojdzie do zagospodarowania tego terenu dla potrzeb kulturalno- oświatowych to na tym terenie powstanie kilka bloków ( bo wały można zawsze wywieźć) metr kwadratowy ziemi w takim terenie dojdzie do 100 zł! dla wybranych jeżeli miasto upora się z problemem hipermarketu to najłatwiejsze pieniądze zarobi na strzelnicy D:((((((((((((((((((((((((((((
|
|
oczywiscie IST i nie ma co tutaj polemizowac ;] nie widzialem jeszcze lepszej firmy w lomzy ;] .
|
|
Widziałem większe w życiu , ale ta też jest konkretna
|
|
prawdziwi artysci potrafia przyjac i te dobre i zle opinie, czego po was nie widac, heh ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Maciej jestem pod wrażeniem wykonanej przez Ciebie pracy. Sam chcialem w przeszłości zająć się opisem i skonfrontowania starej i obecnej Łomży na tle zabytków istniejących i byłych. Jeśli chciałbyś pomocy, służe kilkudziesięcioma zdjęciami "starej" Łomży....Pzdr i jeszcze raz gratuluję... Bimbo !
|
|
bucha wziąłeś, że mgłą się podniecasz? Bimbo
|
|
mgła jak mgła ale najwiekszy problem tkwi w tym ,że się tak długo utrzymuje ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
SaneOne, zgadza się! Dlatego napisałem: nie generelizujmy. Ale podtrzymuję zdanie, że tak w większości niestety jest: http://www.smog.pl/wideo/4553/raperzy_w_najslabszym_ogniwie/ :) rudy błazen z druhem
|
|
Łomża i łomżyniacy kraina PiS-u ale nie do końca Lech Antoni Kołakowski (PiS) kontra Jerzy Brzeźiński (ChrS). Już drugą kadencję wygrywa Brzeźiński 1. L. A. Kołakowski siedzi w sejmie 2. Prezydentem Łomży Brzeźiński taki uklad co wy na to? Proszę się do tego odnieść czego oczekujecie? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Uważaj bo jak opadnie to ci nogi przytrzaśnie:)
|
|
No właśnie nie wiem z tego co słyszałem to zrobili to bezprawnie...
|
|
a moze ktos ma do sprzedania akwarium ok 112 litrow? A? Peklo mi dno dzisiaj jak mylem siet, faken, sanowa Kupie chetnie . Pisac na maila , sms, badz gadu wadolek@o2.pl, 503 635 090 3147759 pozdro
|
|
Czy spowodowanie wypadku drogowego to mały powód do zabrania prawa jazdy ?? Pzdrr .
|
|
Ej, nie czepiaj się Gosi. Fajna dziewczyna jest, szczera :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Kefas'ku nikt nie ma prawa łowic prądem! Nawet na swoim. Mówiłem tym ludziom: zróbcie zdjęcie, napiszcie skargę czy coś takiego, ale jak to oni, mówia; Panie, a co to da, ten cwaniak ma "wejścia" i robi co chce. Stąd moje podejrzenie o kolejny szwindel... i tak sprzedali naszą wspólną własnośc (Narew) jak swoją więc ciekawi mnie, czy to tak za nic i z "dobrego serca" mu oddali? .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |