poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akt oskarżenia przeciwko Jurkowi O.

Piszcie soboe co chcecie, ja przetestowałem ten programik jeszcze wczoraj i efekty są takie bez przyśpieszacza stronki wchpdzą powoli a bywa że się wyświetla że nie ma takiej stronki a jestem pewien że jest wp.pl Więc radzę każdemu go wypróbować bo przecież jeżeli się wam nie spodoba to zawsze możecie go usunąć, więc bez względu na komentarze ściągnijcie sobie ten program i sami zobaczcie jak to działa. Mi on przyśpieszył wyświetlanie się stronek internetowych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akt oskarżenia przeciwko Jurkowi O.

jacko owszem, będziemy kombinować, w końcu nie ma to jak komputer własnej roboty. Koszta zerowe - satysfakcja ogromna ;DDD

jacko: Komputer się trzyma? ;]

Jacyś chętni, żeby przyłączyć się do projektu ?!

RE: NEMO Jaki ty biedny jesteś.Tyle lat nauki i zarabiasz tyle co ta niedobra pięlegniarka.A propo oglądasz NA DOBRE I NA ZŁE?

Lipke to ty już masz, ale i masz 2 wyjścia
1-Sprzedać chate na OŚ Mari i przeprowadzić się do bloku ale tylko tam gdzie zasięg ma TK Vectra.
2-Albo podpisac umowe z Neostrado.
Tak że pamiętaj z każdej sytuacji jest wyjście!!!

dajcie spokuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!

Czasem sie zdaza ze "czlowiek" jest za kierownica "czerwoniaka" . :)))

No co Martinez ,gdzie jesteś ,na polach Elizejskich,czy na placu TIELALMEN, tam nie trzeba korzystoć z sygnalizacji ,bo w Łomży to światła są w miejscach newralgicznych ,czyli tam gdzie zapewne lazłeś na szagę.
Jak widziałeś na TV w Chinach można chodzić wszędzie i nie będziesz marzł pod sygnalizatorem ze względu na klimat.Powodzenia na zzzzzzzzzzzzzzzzielonym.

PS.Ciekawe ,czy widziałeś potrąconą osobę przez samochód?Nie życzę!!!!

Zobaczcie sobie http://chrome.pl - jeden z większych polskich serwerów jabbera (tylko ostatnio trochę się psuje łączność z gg). Z komunikatorów używam PSI ;]

A co z sikaniem ?
Przecież mocz może przeniknąc do wód gruntowych i je zanieczyscić.
Proponuje, żeby każdy własciciel psa czy innego czworonoga obowiązkowo musiał się zaopatrzyć w nocnik, który by podstawiał gdyby zachodziła ku temu potrzeba.

W takowy nocnik mógłby się zaopatrzyć w urzędzie miasta płacąc podatek, lub w innym punkcie handlowym, a po przedstawieniu faktury zakupu mógłby się ubiegać o zwrot poniesionych kosztów.
Każdy własciciel czworonoga miałby prawo do zakupu jednego nocnika rocznie.

Z poważaniem
Tomasz

Moim skromnym zdaniem bardziej potrzebna jest nam - "tak wspaniałomyślnym darczyńcom". Wśród tej codziennej szarej rzeczywistości czujemy się choć przez chwilę tak dowartościowani że aż chce się żyć. A ta kropelka w morzu potrzeb służby zdrowia sprawy nie załatwi , choć niejednokrotnie może okazać się nieocenioną pomocą.

wlączyłam radio gdyż wczoraj zapowiadales to tulipan na scenie ale juz niestety nie pamietasz czego pamietasz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org