sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
paranoja, śmieszny kraj

tommeknet: przerabiałem 3 wersje
1. byłem za granicą
2. miałem swoją działalność
3. pracuję teraz u kogoś

4.wiem co piszę

nie musisz mi na nic odpowiadać bo mojego toku myślenia nie zmienisz(przynajmniej na dzień dzisiejszy), zaznaczam też że kilka lat już na tym świecie żyję i przepracowałem, posiadam wyższe wykształcenie politechniczne, pracuję też za w miarę przyzwoitą kasę - patrzę więc na to z punktu widzenia obiektywnego obserwatora, więc podrzymuję to co wcześniej napisałem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: paranoja, śmieszny kraj

http://www.odra.tv/index.php?co=glowna&id=135 - filmik z meczu z Odrą.

Mi osobiście się nie podoba

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ta tylko że się sciągać nie chce.

Witam.
Od wczoraj używam ( testuję ) Internet Explorer 7.0 ,dopiero wersja ENG na SP2 ,polska wersja będzie dostępna w styczniu 2007 roku .I myślałem że ta wersję czymś mnie zaskoczy no i cóż moim zdaniem nie zrobili żeby blokować wyskakujące okna (reklamy) a blokuję okna z zdjęciami np przybliżenie fotki na allegro itd , może ja nie umiem ustawić bym się nie zdziwił. Ale oprucz tego podoba mi się wygląd i to że zrobili kilka kart www w jednym oknie. A wasze opinie ? Powiem tyle że jak narazie 1% użytkowników internetu kożysta IE 7.0 to w dalszym ciągu dużo mniej niż archaiczna wersja 5 wykorzystywana nadal przez 2,4% polskich użytkowników. Oczywiście przeglądarek Mozilla/Firefox korzysta już blisko 26% polskich internautów a Opera - 6,7%. . Jakie są wasze opinie co do korzystania z IE 7 moim zdaniem powini szybciej wystawic wersje PL , od początku jak mam internet korzystałem z Firefoxa ale jakoś ostatnio mi zamulał a na IE angielskim śmiga jak powino .

-

Nigdy więcej PiS!

Kara jest smieszna :). Mam nadzieje, ze odwolanie poskutkuje. Napewno cale zajscie nie jest na miare zamkniecia stadionu na jeden mecz, ale w koncu ŁKS to nie Legia ;P i trzeba go ukarac dla przykladu za damski ...(wiadomo co).

rudy błazen z druhem

heh jasne ze oplaca sie wydac troche kasy na sprzet, silke masz tylko na miesiac a sprzet zostaje Ci na zawsze.
K69 kliknij do mnie na gg wyczailem niezla aukcje na allegro ze sprzetem

25-26?

nie sluchaj tego geja co cale zycie w trampkach chodzi, dobre glany sa czasem lepsze niz samochod hehe bo i panna powie ze masz ladne buty

Ja szukam programó - w którym można odzielić podkład od słów - lub poprostu samego instrumentalu piosenki molesta - tak miało być
Z góry dzieki...

Nigdy więcej PiS!

http://www.90minut.pl/news.php?id=475334

no zajebiscie normanie wypas to co u nas sie dzieje :[

Chłopcze, nie siej wrogiej propagandy. Przeczytałeś jeden artykuł z Gazety Wyborczej i podnosisz larum. Nie podniecaj się i nie zaśmiecaj internetu

Łomżyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa na dobre rozpoczęła sezon zimowy.
Jak co roku nadjechały ciągniki z przyczepami załadowanymi piaskiem.
Jak co roku rozjechały "pielęgnowane w pocie czoła" trawniki zostawiając po sobie głębokie koleiny.
Jak co roku zwaliły tony piachu na "pielegnowaną w pocie czołą" zieleń, która niestety nie odzyska na długie lata swojego blasku.
Jak co roku kopce piachu stanowić będa podwórkową latrynę dla okolicznych piesków i plac uciech dla dzieciaków.
Jak co roku Panowie Prezesi mają się dobrze.
Jak co roku ......................................... itd.
W myśl przysłowia: "Jaki Pan, taki kram".
Nazwijmy to po imieniu NIECHLUJSTWO.

A spójrzmy, jak to wygląda gdzie indziej, czyli w Spółdzielni "Perspektywa", czy nawet na terenach administrowanych przez MPGKiM.

wyglada na to ze bedzie to rasowa buda,wiata niebedzie sie prezentowac tak dobrze jak stokrotka.

jakie komentarze Polska "c" LOL

lamusie chodze w butach umbro nie w trampkach ,czasami le coq sportif zarzuce a nieraz nawet riboczki a ty lataj w smierdzacych skorzanych 3 kilowych kozakach i ludz sie ze jakiejs pannie sie w nich spodobasz

wymien te same plusy ja wymienie minusy
- beznadziejny wyglad
-niewygodne
-ciezkie
-drogie
-niepasuja do sportowych ubran jedynie do jeansow
- w razie bójki to bedzie uzycie niebezpiecznego narzedzia
-dlugie nadaja sie tylko na zime
- hyba biec to sie w nich nieda
-nabank potem smierdza bo niesposob by sie noga niepocila w takim czyms

Wiem,ze kiedys takie kubki robili w fotograficznym chyba gabs foto obok szkoły drzewnej(raz sam zamowiłem ale po kilku myciach zdjecie zbladło...) poza tym na allegro sa aukcje i mozna tez kupic:

http://www.allegro.pl/item140375919_bialy_kubek_z_twoim_zdjeciem_najtaniej_kubki_.html

Taniocha!!!!

Byłem w Retro z ciekawości. Wystrój jak najbardziej super. Zajrzałem w menu ceny i ubogie menu juz na początku mnie zraziły. Zamówiłem zupę pomidorową została podana w misce pojemności filiżanki do kawy, myślę sobie dali mało bo pewnie na drugie danie dostane kopiasty talerz. Niestety rozczarowanie, Talerz wielki a na talerzu malutki kotlecik mielony dwa kartofelki i surówki tyle co kot napłakał. Skasowali mnie jak za zboże wyszedłem dalej głodny i więcej tam nie wrócę. Owiele smaczniej i taniej można zjeść "Pod skarpą" , w "Karczmie" w Chojnach, lub w Koronie. Nie polecam nikomu lokalu Retro. Miejmy nadzieję że właściciel poczyta nasze komentarze i wyciągnie wnioski.

Nigdy więcej PiS!

Za to kibice są wspaniali, jak na zawołanie zarobili dla klubu 5 tysięcy zł.

Pozdrowienia.

Został poruszony temat ŁKS. Panie Cziko, jako przedstawiciel lekkiej-atletyki ciągne Pan sznurek w swoją stronię. Chodzi o to , że całe środowisko sportowe jest w naszym mieście głęboko zaniedbane. ŁKS jest tylko wybitnym przykładem olania na ciepło sportu. Mamy w mieście wybitnych pasjonatów sportu, trenerów: siatkówki, piłki ręcznej, tenisa stołowego, koszykówki, sportów walki, także lekkiej-atletyki. Jestem pewien, że każdego z nich stać na poziom ogólnopolski. Jednak podejście obecnego Prezydenta do problemów miasta zna każdy kto miał z tym człowiekiem do czynienia. Cała reszta, która myśle że niestety stanowi większość, jak wspomniane przez kogoś stado baranów, pójdzie niestety na rzeź. Kołakowskiego nie uważam za mojego kandydata. Jednak mam nadzieję, że nowa grupa ludzi, która wejdzie do Ratusza, wniesie świeżą krew.
Wierzę w ewolucję i myślę, że nowa rada wyciągnie wnioski z błedów swoich poprzedników.

Najpierw trzeba opracować perspektywy rozwoju Łomży.
Gdyby w Łomży miasto zakupiło tereny dla inwestorów, którzy przenoszą usługi (finansowe, call-center), to było by więcej pracy dla tych licznych studentów po kierunkach ekonomicznych.
Jednakże dziś jednym z większych pracodawców jest edukacja, więc można by się zastanowić nad kierunkiem pedagogicznym.
Jednakże jak się patrzy na rynek pracy to lepiej unowocześnić i zwiększyć nabór do techników budowlanych.

.

czuubek może z tym banem przesadziłem , nie zamierzam się z tobą kłucić przez internet wiec przyznaje ci racje

juz chyba doszlo??

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.

Przykro ze przegralismy:/ ale przynajmniej jestesmy wicemistrzami swiata :]

WIELKIE DZIĘKI I GRATULACJE ZA WICEMISTRZOSTWO ŚWIATA

Osobne gratulacje dla Pawła Zagumnego za tytuł najlepszego rozgrywającego mistrzostw oraz Mariuszowi Wlazłemu za nominację do nagrody MVP!
Szczęśliwego powrotu do domu "srebrne chłopaki"!

.

orii: poza wiekiem spełniam wasze oczekiwania hehehe a lat niewielu brakuje do 25...

Z planu inwestycyjnego na 2007 rok:

3. Adaptacja krytej, nieczynnej pływalni przy ZSO, ul. Bernatowicza, na Centrum Sportów Walki.

Ktos wie cos na ten temat? Coz to ma byc za centrum? I jakie sekcje maja sie tam znalezc? Moze cos juz wiadomo?

.

a mi buritos nie smakowała ale reszta ok

Ptysiu80: ja się z Tobą zgadzam... tylko, że ja nie wiem jak to do końca było... z tego co ja słyszałem (jeżeli się mylę to powiedz) to był wybryk kilku osób jeżeli chodzi o te flagi... nie wszyscy Legioniści się pod tym podpisywali...

cała ta sytuacja jest trochę chora np. dla mnie... bo z jednej strony pochodzę z Łomży i tam się wychowałem (ale nigdy nie interesowałem się jakoś namiętnie czwarto czy trzecioligową piłką nożną)... cieszę się kiedy ŁKS wygrywa, ale nie jestem zagorzałym fanem...

z drugiej strony:
jakimś tam fanatykiem Legii nie jestem, ale od najmłodszych lat byłem za wojskowymi jeżeli chodzi o jakieś puchary europejskie czy ekstraklasę...
dochodzi do tego to, że obracam się w kręgu praktycznie samych Legionistów i to raczej nie gówniarzy po 16-18 lat...

inna sprawa: w Łomży było kiedyś bardzo wiele e(L)ek... zwłaszcza w okolicach starej części miasta...

.

i tak jestem za (L) bez wzgledu jaka jest... po łks-ie mam (L) w sercu!!

.

Myślę że ty to sam napisałeś...:)hehe

Cytat:
"Tysiące godzin spędzonych w przedszkolu(...)"

No nie no....pamiętać co sie działo w przedszkolu:) ehh... gratuluje Ci tego wspaniałego umysłu:)

.

Treść jest ukryta

Zgadzam się z marcinem135. Sala w 1LO jest fatalna. Są dni że klasa albo ćwiczy na korytarzu lub siedzi w szatni...no coments.

.

orii chodzilo mi o to, ze piszac zaczelas od braku "normalnych" w Lomzy i przywolalas przyklad, w tym kontekscie opisujacy kryteria decydujace o tej "normalnosci" ;) Gdybys napisala, ze brak jest facetow w Twoim typie, to juz co innego :) Nie zebym sie czepial, tak tylko zauwazam :)
Beznadziejnie pewnie nie jest, chociaz jak sie rozejrzec wsrod znajomych, to chyba malo kto jest wolny jeszcze ;)

to się nazywa pilnowanie włąsnego tyłka !! a nie dobra wszystkich !!

Chcialem sprzedac samochod. Przyszlo pieciu kupcow i kazy odbyl jazde probna. Znam wszystkich z widzenia i wiem gdzie mieszkaja - pokazcie mi fotke, to powiem kto siedzial za kierownica. Wladzy nalezy przeciez pomagac, no nie?

na twoim miejscu zaczoł bym od własnych ustawień, swojego sprzetu. system nie robi tego automatycznie i trzeba recznie przestawić. i bedziesz wiedział ile głośników jest w stanie obsłuzyć twoja muzyczna.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org