środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WPISZ SLOWA JAKIE KOJARZA CIS SIE Z "RZADAMI PO"

sami jesteście debile!! teraz to tak ich nazywacie, a co wy robiliście jak były mecze w grajewie? gdzie byliście? bo na pewno nie wspieraliście wtedy naszego klubu, wiec teraz mordy w kubeł!!!
pzpn nie ma prawa nakładać takich kar na nasz klub bo po pierwsze nie był to mecz na stadionie w Łomży a po drugie wszystko działo się w czasie przerwy, więc klub powinien sie odwołać od tej decyzji. Po drugie: kto chce karać tych którzy zostali powinięci? przecież większość z nich została zwinięta przypadkowo, po prostu ostatni szli do autokarów a psiarnia nie miała co robić, nie mieli winnych wiec musieli zabrać kilku przypadkowych żeby mięć co do protokołu wpisać...
wszystkie wpisy ludzi których nie było na tym meczu są zbędne

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WPISZ SLOWA JAKIE KOJARZA CIS SIE Z "RZADAMI PO"

Ta zadyma nie była za Yam caffe, tylko na zapleczu kuchennym Yamy pobiły się Panie robiące schabowego, jedna miała pretensje do drugiej że źle go rozbija, i się zaczęło. Noże, tasaki prawdziwa krwawa masakra.
Czy może ktoś zna bilans ofiar?

http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=55386695515039381091&act=&down=&gk=pozyczka sprawdzcie to pozdro dla całego jantaru i dla rgw skład i jantar sqad i eslo skład i dla dzika łomżynskiego zawodnika

Nic.

gdzie w Łomży można kupić glany??

fLoorek , nie :)

Majeczka-kloteczka, to byl maly zarcik... ;-)

szukasz sposobow na cos nowego w Łomży? hmm...ZAIKS wita...oplaty, miejsce na stacje no i przekazniki..nie musza byc duzej mocy...wystarczy na pierwszy raz pare kilometrow...najwazniejsze zeby sie nie zalamywac i robic to z glowa, zeby cala inwestycja sie nie posypala jak domek z kart...

pozdrawiam

sklep obuwniczy... raz nawet w CTO widziałem :D

chodzi mi o dobre buciki a nie jakies cto

??

już leci zaczął sie 13.30 na razie 0:0 ,pozdrawiam

hahha chyba początek o 17

Jak narazie po 25 min. prowadzimy 1:0 po kontraataku i główce Andrzeja Rybskiego!! :D

Jest w radiu Opole : http://www.radio.opole.pl/sluchaj

jee prowadzimy narazie 1 do 0

!!! wow!!! odra-łks 0:1 5min-Andrzej Rybski

Mecz zaczął się, tak jak adrian1988 napisał, o 13:30. Po pół godzinie biało-czerwoni prowadzą 1-0 po bramce Rybskiego. Relacji można posłuchać na stronie http://www.radio.opole.pl/sluchaj
Dla ciebie prawdomuwny napiszę, że Jagiellonia wygrała 2:1.

co juz , wygraliście

prawdomuwny sledziu!!!!!!

Niestety remis w 63min. gola strzelił piłkarz Odry. Jednak nadal mam nadzieję, że to ŁKS wygra!!1

wygrywamy 2:1 Zubrzycki

2:1 dla ŁKSu!!! 74 min Zubrzycki

zwracam honor

Sami jesteście bandą debili. Jedyne co możecie to tylko w necie sobie popisać.

Nie chodzicie na mecze, nie jeździcie na wyjazdy ale zawsze jak coś się dzieje to pierwsi zabieracie głos.
To jest po prostu śmieszne.

dobrych glanow nie kupi sie w lomzy wszystkie to szit ble etc

niespodzianka w Opolu. ŁKS 2:1 dla Łomży
dopisujemy kolejne 3 punkty
Brawo ŁKS

eeŁ Kaa eeS !!! eeŁ Kaa eeS!!!

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=04135661520323824498

zapraszam do sciagania i oceny.pozdro od dzika lomzynskiego zawodnika.

obecnie robie 2 plyte,tak wiec tamta to byla zrobiona w 4 dni,teraz material bedzie dopracowany.dzieki za wsparcie .jantar piona slums 28 piona i szacunek-to moja ulica i nie wstydze sie tego.piona dla prawdziwych.nara

dla Łomży potrzeba jest inwestycji produkcyjnej - jednego lub dwóch dużych firm produkcyjnych (zatrudniających z 1000 ludzi każda + kilka firm podwykonawczych do tych firm), które rozkręcą to miasto, ludzie którzy mają kasę szybciej pójdą się zabawić do lokalu, więc powstanie więcej lokali, pójdą do kin itp., bez ludzkich pieniędzy wybudowane kina i nowe lokale będą świecić pustkami,

a do tego potrzebny jest naprawdę dobry gospodarz i jego doradcy (patrz prezydent i radni), którzy będą sprzyjać każdej napływowej inwestycji, mało tego będą ze wszystkich sił sami zabiegać o inwestycje różnymi sposobami i kanałami np. partyjnymi,
jak również zaangażowanie naszych Łomżyniaków w sejmiku wojewódzkim - tam będzie dzielona potężna kasa unijna,

no to trzymajcie się cieplutko

INTROLAN!!!!!!!!

he

Signature will be available soon. Please wait ;)

malp.ka : jedno pytanie, ile razy myślałaś o wyjeździe zarobkowym za granicę a ile razy myślałaś na rozpoczęcie własnej kariery w Polsce? tylko odpowiedz a pomyślę nad odpowiedzią :)

ps. pozdrowienia z rana :)

lokoL mondra odpowiedz, warta Twojego rozumowania co?

no w końcu ma te 36 lat

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

nie byłem tam jeszcze nigdy ale musze koniecznie zajrzeć i przeknać

się na własnej skórze.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Ja też bylem jadłem i mi smakowało. Lokal bardzo fajny z klimatem urzadzony (nie kazdemu musie się podobąc, bo nie jest dla wszystkich, nie ma małolatów), muzyczka w tle spokojna, mogło by byc tylko wydzielone miejsce dla osób palących, bo na sali jadalnej to przeszkadza jak ludzie palą i w tej samiej sali trzeba jeść. Ogólnie polecam.

............

to jakaś dziwna ta panna musi być jak się jej glany podobają...

Pakero jakiś Ty odważny hehehe... no ja Ci powiem, że się wychowałem w tamtych rejonach i różnie bywa... może przejść bez żadnego problemu, a możesz dostać oklep, bo się spojrzysz krzywo...

pamiętne bójki między SP3 a SP4 i SP6... jak się ganialiśmy z kijami i innymi narzędziami po Długiej, Sadowej, Waryniaku... w ogóle było tak, że jak szliśmy we trzech przez Monte Cassino to zaraz leciało za nami z pięciu (sławna ekipa Baranka, Łukasza G, Łukasza C. :), ale jak dobiegali do Aleji Legionów to mogli nam co najwyżej possać :) innym razem my goniliśmy ich... często się w mordę dostawało, często w mordę dawało hahah... kiedyś było inaczej...

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

proszę o podanie mi strony internetowej na której mogłabym znaleźć podkład muzyczny do piosenki Marka Grechuty "Dni których jeszcze nie znamy" lub przesłanie mi go na e-maila aurum10@wp.pl
Z góry dziękuje!

SaneOne potrzebujemy ciebie w tym temacie:

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=80542&t=80542 :)

............

Tak jak obiecałem - dzisiaj Południe.

Sytuacja dosyć jasna i klarowna - 4 szkoły, w tym 3 z największym potencjałem - SP1, SP9, najmłodsza SP10 a takżeSP7. Tutaj sytuację znam tylko z relacji kolegów z tej dzielnicy. Napewno była kosa dziewiątka na dziesiątkę i jedynka na dziewiątkę. Podobnie jak w centrum tutaj też największe ganianki były w trakcie i po mszy dla młodzieży do bierzmomania (1 vs 9). Jedynka, dziewiątka i dziesiątka to były klasy molochy, pamiętam, że klasy dochodzily nawet do liter "h" czy "i" - dla porównania w SP3 do "d" i potem "e". Wiem, że ciekawe akcji były miały miejsce na placu przed 9 ale to może rozwinie ktoś z tej szkoły. Pamiętam tylko, że zawsze jak się szło na rycerską do kumpla to stało kilka typków pod klatkami, no ale kończyło się to zazwyczaj niemiłymi spojrzeniami w obie strony, hehe.

Tyle ode mnie - reszta należy do was.
Wpisujcie wasze wpomnienia z podstawówek.
Potem zajmiemy się resztą osiedli.

Pozdrawiam.

A gdzie najtaniej mozna kupic taki jakis kubek

Ja słyszałem ze tam przy kosciele Miłosierdzia Bożeg mają budowac kauflanda a tu to niezabrdzo wiem co maja zamiar zrobic

............

haha Ptysiu80 dobry temat... ja uczyłem się w SP3 i pamiętam te wszystkie wojny hehe...
ludzi też pamiętam i oni różnie skończyli... niektórzy się ogarnęli i w sumie żyją normalnie, inni mają problemy z prawem, o jeszcze innych słuch zaginął :)

ja od najmłodszych klas podstawówki miałem wpajane przez kolegów ze szkoły, że SP4 i SP6 są naszymi wrogami!!!... bardzo często wszelkie konflikty zaczynały się pod Katedrą... mało tego - ja sam dostałem kiedyś kilka plomb w samym kościele... bójki też zaczynały się już na Waryniaku, gdzie czekały na nas ekipy obok tego budynku, w którym teraz mieści się harcerstwo (?)... i my i oni chodziliśmy dozbrojeni w różnego rodzaju łańcuchy, kije (bywały też młotki i szpikulce do szaszłyków hahaha) itd. itp.
najśmieszniejsze były opcje jak część naszych spierdalała przez płoty, a oni stawali gdzieś np. na Długiej i jak kogoś spotkali to pierwsze pytanie: która szkoła??? jak źle trafiłeś z odpowiedzią to nieciekawie bywało hehe...
inne ciekawe rzeczy się działy jak np. chłopaki z Waryniaka nas gonili i zatrzymali się jak wryci gdy tylko dobiegli do Legionów... my na naszą stronę, oni na swojej i utarczki słowne przez ulicę hehe

mniej więcej wtedy powstał na Długiej napis "Burdel to Cwel"... kto wie kim był Ariel aka Burdel ten wie o czym mowa :)
albo takie ikony Trójkąta jak Gucio, Pe..ac, Ra..ek, Si.o, Wachy, Sz...ik, bracia S., Do..ec... wspomnienia heh

............

Witam

polecam serwisy www.superfoto.pl kalendarze, kubki koszulki etc.
oraz www.toys4boys.pl smieszne przydatne i mniej gadzety

Jacek16!
W książce Łomża i województwo, krajobraz i architektura autorstwa mgr Jolanta Deptuła, mgr Donata Godlewska, mgr Czesław Nicewicz, mgr Zdzisław Sędziak wydanie 1984 rok str 67 znalazłem informację, że szkoła na Rybakach pobudowana została od nowa.

Pozdrowienia

............

poza tym prawdopodobnie jestem z młodszego pokolenia niż Ty... także nie ze wszystkimi osobami miałem okazję się bezpośrednio zetknąć...

Drodzy kibice. Rozpoczęliście dyskusję o ŁKS od wyborczego apelu do głosowania na Kołakowskiego. Nie spodziewajcie sie dyskusji po przesądzeniu sprawy.

W odróżnieniu od was sądzę, że Brzeziński popełnił bląd nie nagłaśniając wcześniej problemu ŁKS i "wkopywania" tej drużyny w kłopoty. Bo one zaczęły sie od braku działania co najmniej jesienią ubr. i nie Brzezinskiego, lecz starego Zarządu ŁKS, który zdawał się nie rozumieć, że ŁKS zmierza do awansu, a druga liga nie może być amatorko zarządzana i bez zapewnienia sponsora strategicznego.

W odróżnieniu od was mam pretensje do Brzezińskiego, że skłonił radnych do finansowania kupionych z zewnątrz futbolistów i wydania ogromnych pieniędzy na stadion oraz dojazdy piłkarzy, w sytuacji gdy wychowywana na miejscu łomżyńska młodzież lekkoatletyczna ma szanse na sukces, na występ olimpijski, a nie ma nawet porządnej bierzni. Nie tylko zresztą lekkoatleci.

Jeżeli chciał w ten sposób zadowolić kibiców to się jak widac pomylił.

A pan Kołakowski? Wystarczyło mu zwykłe czekanie i powtarzanie formułki: Szanowni państwo, ja jestem....

Sport to nie tylko ŁKS, a już na pewno nie zgromadzenie członków zarobkowej karuzeli wirującej po Polsce od klubu do klubu. A kibice to równiez kibice ŁKS, ale na pewno nie ci wyróżnieni zdjęciami na pierwszej stronie gazety.

SaneOne Krążenie głowy zrobie;)

=

Raz jak jechałem samochodem na mazury to je widziałem. Może sprecyzuj o co Ci dokładnie chodzi...

pomózcie .......... od niedawna zamieszkałem w Łomży i mam problem z odszukaniem adresów klubów w Łomży. Poszukuje obecnie adresu Jam caffe - czy nigdzie nikt nie wpadł na to że warto zrobić spis adresów i nazw miejsc gdzie mieszkający w Łomży chociażby przejazdem mógłby pójść szczególnie wieczorem.

Pomózcie mi z odnalezieniemk klubu Jam Caffe - może ktoś najzwyczajniej w swiecie zna dokładny adres lub potrawi mnie naprowadzić gdzie to jest w Łomży !!!

Oglądałem debatę, którą Babiel prowadził z Kołakowskim i Brzezińskim.
Na sam początek zaznaczał 2 razy, że nikt pytań nie znał.

A potem Kołakowski jak cyborg odpowiedzi z pamięci cytował.
Super dzinnikarstwo. Jeszcze fajniej jak to robi za darmo, a nie za pieniądze. Profesjonalista Babiel.

Artykuł też na 100% za friko napisał. Taki ma charakter.

no przecież napisałem - uczysz się walczyć przekrojowo - stójka, parter itd.

zresztą wpisz sobie w google skrót albo jego rozwinięcie...

Ma zowsze Łomża

ahh...a ja bym wolał.....żeby admin/ zagladał częściej..żeby był chociaż widoczny postęp!!

A czemu go uderzyl?

Ma zowsze Łomża

pozdro dziku i dla jantar składu i rgw eslo

a o to nasza nuta chcecie to jo przesluchajcie jestesmy pod
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=91309911567022498593

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org