Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po 36 latach demokracja w Grecji się sypie. |
Głupota niektórych kibiców... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po 36 latach demokracja w Grecji się sypie. |
Wczoraj w nocy to byłam przerażona co sie dzieje w tej naszej łomży walka 20 na 20 chłopa i jeden tak zmasakrowany że niewiadomo czy przeżyje dżgali go podobno nożem. teraz sama niewiem czy na legionów jest bezpiecznie , po prostu strach iść do dyskoteki. niby jest spokój ale nigdy nie wiadomo kto cię napadnie i za co i to w samym centrum przecież tam wszędzie są kamery a ludzie i tak robią takie rzeczy teraz będę omijać okolice statoila wieczorami to już nie pierwsza zadyma w tych okolicach!!!!!
|
|
Pewnego razu Pan Policjant nie wyłączył swojej krótkofalówki. Demonstrował jej działanie, jak to się mówi - puścił w obieg między dzieciaki. Oglądały, pstrykały, nagle coś zaszumiało, zachrzęściło, i... - Zbychu, bierz psa i jedź na Zieloną X, mamy dilera. Jako że urządzenie znajdowało się w rękach nie Pana Zbycha Policjanta a w rączkach 6letniego Kajtka, Pan Dyspozytor usłyszał słodki, niewinny głosik... - Eee dzień dobry, Kajtek jestem i też mam psa, Bary się nazywa! -... Ja pierdole, Zbychu! Chszszcchszcz. Koniec wizyty.
|
|
A co to? gdzie to? kto to? róbmy swoje
|
|
i bardzo dobrze... takich trzeba pietnowac chuliganow....
|
|
a ta zadyma to byla na statiol czy za yam caffe
|
|
na statoil, emerytowana ochrona ze statoila nawet nie interweniowała. mogli się polewać z dystrybutora a oni i tak czekali na policję
|
|
Jeszcze łomżynska piłka nie zginęła !!! Brawo ŁKS.Oby do wiosny !!!
|
|
Bramkę dla ŁKSu na 2:1 strzelił Iwo Zubrzycki (72min meczu)
|
|
fajna plyta elo
|
|
janus po pierwsze tym sie jezdzic nie dalo a to ze elektryka to stwierdzili panowie za stacja pryma to byl wielki traf ale niesty nie udalo sie im auta naparwic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |