Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak LPR prezydentów RP szykuje |
a co z numerkiem kolumba...? Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak LPR prezydentów RP szykuje |
ja mam ten sam problem :)))
|
|
Elo , było już autami na 400m to teraz sankami na barbórce .Jeszcze w życiu nie jechałem za furką 150km/h ,trzeba skosztować tej przyjemności . pozdrowionka dla bacy,gołego, chemika ,kopary, matysa, buchaja B.(mającego szczególne wzgledy w schronisku p...:), cibora, borysa itd. od CTC(QuaitlY)Sierra Mruczek napisał(a): Zbych
|
|
Elo , było już autami na 400m to teraz sankami na barbórce .Jeszcze w życiu nie jechałem za furką 150km/h ,trzeba skosztować tej przyjemności . pozdrowionka dla bacy,gołego, chemika ,kopary, matysa, buchaja B.(mającego szczególne wzgledy w schronisku p...:), cibora, borysa itd. od CTC(QuaitlY)Sierra Mruczek napisał(a):
|
|
Elo , było już autami na 400m to teraz sankami na barbórce .Jeszcze w życiu nie jechałem za furką 150km/h ,trzeba skosztować tej przyjemności . pozdrowionka dla bacy,gołego, chemika ,kopary, matysa, buchaja B.(mającego szczególne wzgledy w schronisku p...:), cibora, borysa itd. od CTC(QuaitlY)Sierra Mruczek napisał(a): _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Elo , było już autami na 400m to teraz sankami na barbórce .Jeszcze w życiu nie jechałem za furką 150km/h ,trzeba skosztować tej przyjemności . pozdrowionka dla bacy,gołego, chemika ,kopary, matysa, buchaja B.(mającego szczególne wzgledy w schronisku p...:), cibora, borysa itd. od CTC(QuaitlY)Sierra Zbych
|
|
joeMonster jest git. a czytales co by bylo gdyby studenci napisali biblie?? niezla jest
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |