poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydenci Łomży a łomżyńska PO

hmmm nie wiem o co biega ale ja pracowałem w Niemczech nie dawno i wiem co to robota. A puki co mam studia na głowie pozdrawiam 9 podobno jesteś mną heheheheheheheheh Panie Mariuszu hehehehe

rok2

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydenci Łomży a łomżyńska PO

No to inaczej:
W autobusie stoi babcia i postukuje laską obok siedzącego młodzieńca, który nie mogąc znieść tego stukania powiada:
- Mogłaby pani na tą stukająca laskę założyć gumę!
Na to babcia;
- Żeby twój ojciec w porę założył tę gumę, to ciebie by nie było, a ja miałabym siedzące miejsce! (podobno prawdziwe). :-)))

Speed tec ten jeszcze jest dobry, nie poprawia może pingów, ale pierwszy raz gg włancza mi się przy uruchomieniu neta, a zawsze musiałem czekać po 5 minut. Można gościągnąć za friko z yahoo.com

Polecam tez toczenie beczki z plomieniem...bezdomni sobie radza a wy narzekacie :))

No ico Kolumb Bracie. Przyznaj sie ze Mariusz Pajdorowski, Redds, i Kolumb to ta sama osoba. Dobra powiem Wam wszystkim.

To ja Kolumb.

dno!
won!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org