Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydenci Łomży a łomżyńska PO |
hmmm nie wiem o co biega ale ja pracowałem w Niemczech nie dawno i wiem co to robota. A puki co mam studia na głowie pozdrawiam 9 podobno jesteś mną heheheheheheheheh Panie Mariuszu hehehehe rok2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydenci Łomży a łomżyńska PO |
No to inaczej: W autobusie stoi babcia i postukuje laską obok siedzącego młodzieńca, który nie mogąc znieść tego stukania powiada: - Mogłaby pani na tą stukająca laskę założyć gumę! Na to babcia; - Żeby twój ojciec w porę założył tę gumę, to ciebie by nie było, a ja miałabym siedzące miejsce! (podobno prawdziwe). :-)))
|
|
Speed tec ten jeszcze jest dobry, nie poprawia może pingów, ale pierwszy raz gg włancza mi się przy uruchomieniu neta, a zawsze musiałem czekać po 5 minut. Można gościągnąć za friko z yahoo.com
|
|
Polecam tez toczenie beczki z plomieniem...bezdomni sobie radza a wy narzekacie :))
|
|
No ico Kolumb Bracie. Przyznaj sie ze Mariusz Pajdorowski, Redds, i Kolumb to ta sama osoba. Dobra powiem Wam wszystkim. To ja Kolumb.
|
|
dno! won!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |