czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto zapoda sciage po nazwiskach.

po pierwsze kolego dzieciarnia kiedys dorasta a po za tym chcialbym zobaczyc jak dasz rade 10 zalozny 16- 18 latkom ba biorac jeszcze pod uwage jak oni sa wyrosnieci w dzisiejszych czasach z drugiej strony miales szczescie ze akurat byles kims niewyrozniajacym sie badz przechodziles druga strona ulicy jeszcze inna strona medalu jest to ze na jakim osiedlu bys nie byl to zawsze sie komus mozesz niespodobac aczkolwiek patrzac na inne posty mozna prosto wywnioskowac ze ul sniadeckiego to niebezpieczne rejony

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto zapoda sciage po nazwiskach.

macie racje nie przeprowadzaj sie na sniadeckiego! ... nie ma to jak trojkąt:) tam to spokoj. Ta ulica jest spokojna nie "fikaj" to nie dostaniesz jak wszedzie zreszta! 7 jak reszta blokow jest spokojna, a to ze stoja przy nim ludzie i to nie z tego budynku nie znaczy ze w 7mce mieszkaja bandyci?! pfff.... Kazdy bedzie gadal na inna ulice tylko nie na swoja hmmm?

i nie martw sie the game tu nie jest tak żle

Panie Jarku a pan którą szkołę średnią kończył , może jesteśmy rówieśnikami ... ?

Co do pytań to myślę że odpowiedziałem na tyle na ile mogłem, ale jesli by Pan chciał coś wiecej wiedzieć to spotkajmy się i pogadajmy , może jednak przekonam Pana do tego aby oddał Pan głos na mnie ...

Jak to dobrze , że te wybory są już za tydzień !!! Mam nadzieję że do urn pójdą także młodzi ludzie na których bardzo licżę i bardzo się cieszę ze na wielu listach tych młodych ludzi jest dużo.

Dziękuję przy tej okazji wszystkim tym , którzy mnie popierają naprawdę a tym którzy za plecami obgadują , plotkują i kłamią życzę aby kiedyś was to samo też dopadło - zobaczycie jak to fajnie...

7 jak reszta blokow jest spokojna.......A jak bloki mogą być niespokojne??!!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ja nie próbuję tłumaczyć zachowania kibiców. Było jak było. Mi to się podobało, innym pewnie nie.

Ale po pierwsze policja na sektor ŁKS weszła już po zajściu. W momencie jak juz był spokój. Po drugie weszła na sektor zamiast rozgonić towarzystwo na murawie.
Po meczu zwijano przypadkowe osoby i je katowano. Dziwna sytuacja szczególnie że podczas zajść nie został ranny zaden policjant.

Na meczu były chyba dwie firmy ochroniarskie: Delta i jakaś druga. Pracownicy tej drugiej firmy zachowali się poprawnie. A delta po raz kolejny udowodniła że jedyną ich specjalnością jest prowokowanie kibiców i katowanie ich potem.

Ale nadejdzie czas odwetu...

Ma zowsze Łomża

a ja myślę że to i tak za mało pał na waszych plecach czas najwyższy zrobić z wami porządek nie poto płacę podatki żeby policja zajmowała sie bando debili i guwniarzy i nie rozumiem poco te halo ja nie dostałem i pewno nie dostane nigdy

DiDi

już nie przesadzajcie !! Aby były 'katowania kibiców ' , aż do krwi , sprawa nie zaończyła by się na tym poziomie , tylko trafiała by do sądu . Mimo nieprawidłowego zachowania , popieram poczynania łomżyńskich kibiców , ponieważ juz lekcoważenie ŁKS było nie do zniesienia , udowodnili , że z ŁKS lepiej nie zadzierać !!Drużyna podpieczętowała to 2 zwyc.

byłem w Piszu autobusem, było ok

kibic0

gdzie honor kibica, żeby płakać na forum ?? Jeżdżę na mecze wyjazdowe, chodzę na stadion ŁKS-u. Nigdy nie dostałem żadną pałą, nie intersuje się mną żadna policja ani ochrona. Jak jeżdżę na te mecze to nie szczę po polach (macie qźwa chore pęcherze, czy jak ?? Przecież to godzina jazdy). Jak już piszesz to przyznaj się szczerze: prawdziwych kibiców nikt nie prześladuje. Prowokacjami są twoje wypowiedzi. Gdyby nie pewna grupa kibiców na stadionach nie trzeba byłoby ani policji ani ochrony. Nie szukaj tu wsparcia. Niedługo też będziesz ryczał jak Giertych będzie cię na lekcjach walił linijką po łapach ?? Wstyd - bądź mężczyzną !!

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Policja pałowala po meczu, jak wszyscy spokojnie bez ekscesów, albo raczej zostali zgonieni do autokarów i przy autokarach na oślep pałowali. To jest różnica, że nie jak była zadyma na murawie a jak szli do samochodów.

A ja myślę, że to takie przepisy, że nie wolno kombinować ze śniegiem kiedy pada. Zresztą jak jest ślisko na drodze to i ludzie jeżdżą ostrożniej, fakt, że więcej wypadków, ale ogołnie wszyscy zdejmuja nogę z gazu.

pozdrawiam niekomercyjnych forumowiczów hehe

a jakie to?

Ty ,,pipo,, gość nie potrafi bronic swoich interesow, a co dopiero twoich.Pomysl troche i nie kieruj sie emocjami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org