Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo LPR wystawi jako kandydata na prezydenta ? |
64 kb/s (ale naprawdę solidne) powinno kosztować od 390,- do 230,- zł miesięcznie (w zależności od długości trwania umowy) w NASK-u, mówiąc ogólnie w NASKu są takie ceny albo miesięcznie około 2000 zł albo 200-300 za prędkość 64 więc uważam że się poprostu nie opłaca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo LPR wystawi jako kandydata na prezydenta ? |
Podajcie jakieś namiary na tą firmę bo ponoć dają dobreg neta ???
|
|
jacko: z płytą główną może być problem, ale może jakiś ram lub karta graficzna się znajdzie ;-) Co do monitora to będę szukał w obiadach szkolnych - tam podobno można znaleźć dosłownie wszystko ;-) Mam nadzieję, że mi pomożesz i wspólnie tego dokonamy :-) Nakrętkę od śrubki już mam więc nie jesteśmy całkowicie w lesie... Może Kazio podaruje nam znaleziony palec od rękawiczki latexowej - będzie czym podwiązać taśmy od hdd... michal
|
|
Przejdź się do siedziby TVK Vectra na ulicy Konstytucji 3 Maja 2 (pierwsze piętro, ostatni pokój po lewej). Tel. 2186354.
|
|
SERDECZNE DZIĘKI MR S.
|
|
A ilu z was przejechało na czerwonym świetle, albo dostało za to mandat na pewno wielu także co się czepiacie. Jak ktoś wchodzi na czerwonym świetle na przejście to ma tego świadomość i najpierw się rozgląda w koło 3 razy czy nikt nie jedzie no i obowiązkowo czy nie widać policji.
|
|
Kazio, jesteś pewien, że to "palec od rękawiczki z lateksu" czy próbujesz tak sam siebie uspokoić?
|
|
tarkan popieram, w calej rozciaglosci. Sama mialam podobnie przykre zdarzenie. Lekarz dyzurny porodowki dostal wyrazne polecenie ordynatora na wykonanie cesarskiego ciecia. Zlekcewazyl je totalnie, twierdzac "damy pani szanse, moze pani sama urodzi. poczekamy 12 godzin" (!!!) skandal, skandal, skandal!! pomijam juz to, ze trzymal mnie wczesniej przez ok. 6 godzin w bolach. Nie chce sie tu zaglebiac w szczegoly, ale lekarz ten doskonale wiedzial, ze cesarskie ciecie musi wykonac. A przetrzymywanie pacjenta bylo jego zwykla podla fanaberia. Duzy plus dla poloznych, ktore zaoferowaly sie, ze zostana po godzinach, ale pojda przygotowac co trzeba do zabiegu, byle juz lekarz dal pacjentce spokoj. Lekarz wysmial to i dalej czekal. Dopiero po otrzymaniu odpowiedniej "motywacji" polecil szykowac blok operacyjny. Nawet nie potrafie tego skomentowac, bo brak mi slow na taka podlosc czlowieka, ktory podobno przysiegal "przede wszytskim nie szkodzic".
|
|
Niech nawet dostają te 400 zł za dyżur, ale niech to będzie uczciwy dyżur i uczciwy układ: 12 godzin dyżuru a potem co najmniej 24 odpoczynku i douczania, a nie 12 dyżuru nocnego na oddziale, potem osiem w przychodni, potem prywatny gabinet, a stamtąd np. do pogotowia... Tylko kto jest w stanie to skontrolować? Może to kwestia umów podpisywanych z P.T. lekarzami i jakichś obwarowań...
|
|
Tester, nie nie zlozylamna niego doniesienia. Obawiam sie, ze jesli wogle uda sie cos udowodnic, to nic mu nie zrobia. A ja sie boje, ze moge na tego drania jeszce w zyciu trafic.. smutna rzeczywistosc.
|
|
Swego czasu w pieknej Ostrodzie mili panowie zatrzymali mnie, czego efektem bylo 10 punktow oraz 400 zl mandatu. Powod? 3-krotne przekroczenie dozwolonej predkosci, wyrpzedzanie na podwojnej ciaglej. Pech, ze wyprzedzalam nieoznakowany woz policyjny :) Panowie byli bardzo mili, a ja? No coz, zawinilam, trzeba bylo zaplacici. Proste. Nie mam zalu. Jesli ktos lamie prawo, niech sie liczy z konsekwencjami.
|
|
:]]]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |