poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żeby nie było tak WIC-owato ...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SPROSTOWANIE<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
PO rozmowie z szefem ...Neo jednak dochodzę do wniosku, że jemu zależy na klientach, a ostatnie problemy są poprostu wynikiem zdarzeń losowych, trudno każdemu się mogło zdarzyć. Szefowi zależy na klientach i będzie szukał przyczyn zdeczka słabego internetu więc mam nadzieje że uda mu się, a Ci którzy dzwonią do serwisantów czy do szefa na komórkę stanowczo odradzam ( zbyt drogo) bo lepiej przecież przedzwonić na stacjonarny. Więc ogłaszam, że warto dać szansę firmie ...NEo niech się odbudują po upadku.

Poreg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żeby nie było tak WIC-owato ...

Trzeba zrobić rzadziej przystanki - będzie cieplej, bo drzwi rzadziej się będą otwierały.

Qufer

Prawdą jest, że uogólnienia mogą kogoś krzywdzić, ale jeśli jest taka opinia w społeczeństwie, to nie bierze się ona znikąd. Opinię kształtuje większość, a w tym przypadku jest ona negatywna! Są bez wątpienia wspaniali lekarze, ale w widoczny sposób ta "większość' psuje im opinię. Dlaczego więc samo środowisko lekarskie się nie oczyści, aby odzyskać autorytet? Co w tej sprawiezrobiła np. "Izba lekarska"? Można zwalać winę na system, ale jest to tylko połowa prawdy (rozumowanie takie, że: ja kradnę , ale czuję się niewinny bo inni tez kradną-jest pokrętne).

---
PGG

A może rozwiązać ten problem w typowo polski sposób: umieścić w każdym autobusie tabliczkę "Zakazuje się otwierania drzwi w autobusie!" ... i po kłopocie.;-)))

Niestety, w autobusach miejskich jest zimno jak cholera ;-) Na niską temperaturę nie można tylko narzekać w tych nowych, niskopodłogowych volvo. W starych czerwoniakach żeby coś zobaczyć przez szybę, trzeba ją najpierw skrobać :-) Jak napisał Matyjasz - tego problemu nie ma w autobusach jeżdżących w godzinach 7-8 a potem 14-15, jest taki tłok, że napewno nikomu nie jest zimno.

Mr.S. jesteśmy z Tobą!!! szukaj dalej, dobrze Ci idzie, masz szansę być pierwszym Polakiem i pierwszym w ogóle obywatelem świata, który złoży komputer z częśc znalezionych w spożywce. Trzymam kciuki i życzę powodzenia, zwłaszcza z obudową. Myslę że problemem może byc monitor, ale co to dla Ciebie ;-)

---
PGG

Właśnie kończę bezpłatne testowanie neostrady , poza wieloma zaletami jak np. nieblokowanie lini ma jedną wadę - jest dla mnie zadroga.
Nie mam możliwości podłączenia Vektry czy tzw. twardego złącza , tak więc poszukuję innych możliwości.
Zachęcam do podzielenia się swoją wiedzą i doświadczeniami na ten temat.

Pozdrawia -początkujący internauta

Myślę, że sposób rozwiązania dostępu do internetu, w głównej mierze zależy od tego ile czasu mu chcemy poświęcić ... jeżeli np. ma służyć do obsługi poczty, itp. to w zupełności wystarczy modem, ale jeśli ktoś godzinami siedzi w necie, no cóż trzeba szukać innych rozwiązań, często drogich ....
Pozdrawiam.

Przypomnę sytuację: 8.10 rano, 3 stojące samochody na skrzyżowaniu, brak pieszych, zimno jak diabli. Idę do pracy, jestem spóźniony. Rozumiem, że gdyby to była 15.20 i duży ruch uliczny to faktycznie mógłbym byc ofiarą wypadku na własne życznie, ale w tej sytuacji było tak jak opisałem. Dlatego mam tez pretensję do polcjanta, że nie udzielił pouczenia tylko wlepił mandat. Nie brał pod uwagę okoliczności (podobno teraz okoliczności się nie liczą).

martinez.... przypomnę sytuację: świeciło się czerwone światło! Miej pretensję do siebie (i do pani Fortuny), a nie do Policjanta, który wykonywał swoją pracę!

Poreg

HEJ PODAJCIE JAKIEŚ NAMIARY NA TVK VECTRĘ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Poreg

No i problem został rozwiązany komu zimno niech jeżdzi autobusami w godz między 7-8 lub 14-15. Ps a może piechotką

MrS. To w pewnym sensie moze dzialac. Mimo ze programu nie testowalem to mysle ze program nie przyspiesza samego transweru (no moze minimalnie optymalizujac MTU) ale przyspiesza wszytywanie sie stron po przez zapis najczesciej wyswietlanych grafik na stronie tak ze wczytywane sa z dysku. Zreszta mysle ze wiesz o co chodzi.

Redds. Sprawdz jak szybko zciagaja sie pliki z netu przed i po zainstalowaniu programu. Moze to bedzie jakims wyznacznikiem wiekszej predkosci.

co noi. siędo roboty weź darmozjadzie. Kiedyś pracowałeś a teraz ??? Tylko internet Ci we łbie.

Pozdrawiam.

ja zainstalowałem i mi chodzi jak trza. Zresztą kumpel teżzainstalował i teraz mamy taki transfer że hej ! Normalnie cudo.

pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org