poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skandaliczny pomysł Federacji Młodych Unii Pracy chcą kas fiskalnych w kościele.

a my ciągniemy ten wóz smagani batem szarej codzienności ........

ups ..... czyżby i mi się udzieliło ?

Tiger

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skandaliczny pomysł Federacji Młodych Unii Pracy chcą kas fiskalnych w kościele.

Z reguły jestem pesymistą, ale wydaje mi się, że nie jest tak źle. Są jeszcze przyjaciele i znajomi. Nie podam nicków, bo nie chcę wyjść na lizusa, ale wśród osób piszących na tym forum są takie, które znam i w których znajduję ten autorytet.

Z poważaniem...

Re: Skandaliczny pomysł Federacji Młodych Unii Pracy chcą kas fiskalnych w kościele.

he na zale wzielo ....

Re: Skandaliczny pomysł Federacji Młodych Unii Pracy chcą kas fiskalnych w kości

Tak, (nie mówie tu oczywiscie o wszystkich lekarzach) uważam że lekarze za swoja pracę powinni dostawać maksymalnie 1/4 pieniędzy jaką dostają akualnie za dyżur. Spora cześć lekarzy śpi na nocnych dyżurach. I bierze za to min. 400zł.
I nie jest to "fałszywa wiedza". Bo jest ogrom na dowodów to.. wystarczy zajrzec do jakiegokolwiek biura ochrony praw pacjenta...
Policja ma swoją wewnętrzną policję, a złym lekarzom powinna być odbierana koncesja.
A czy jak tobie złamala się noga lub reka to twoi rodzice lecieli z pieniędzmi do lekarza żeby dobrze nastawił? Czy musieli oddawać połowe miesiecznych dochodów, a może i więcej żebyś był zdrowy i miał dobrze zrośnietą nogę?
Bo lekarz musiał położyc nową podłogę w salonie?
Moąe przydała by sie akcja typu "Bo zupa była za słona" w stosunku do błędów popełnianych przez lekarzy, "Bo lekarz nie dostał pieniędzy", a na plakacie widniałyby zdjęcia poszkodowanych osób.

Brak godności i żerowanie na ludzkim nieszczęściu. Dobrze, że są jeszcze lekarze z powołania... tylko szkoda, że jest ich tak mało.

KDunaj

Skoro lekarz tak dużo zarabia na nocnym dyżurze i szukasz oszczędności Dunaj, to może w tzw. ramach śpiacego darmozjada jakim jest lekarz, niech zajmie się Tobą nad ranem (może 2 - 3 w nocy) Pani Pielęgniarka, która również ma kwalifikacje ?. Nie uwałaczając oczywiście funkcji Pań Pielęgniarek !!!!!!. Nie pomyślałeś Dunaj, że ten cały system jest chory ? Nie sądzisz, że wobec tego Panie Pielęgniarki zarabiają dużo mniej niż powinny ?
Zdrowia Ci życzę

Witam

Temat będzie mało przyjemny i nie zachęcam do konsumpcji podczas jego czytania.

W jednym z łomżyńskich sklepów kupiłem wyrób garmażeryjny tzn. kiełbasę podwawelską i zaskoczenie znalazłem wewnątrz palec od rękawiczki letexowej. Dałem się na spokój i właściwego palca już nie szukałem. Nie pozwoliła mi na to moja wrażliwość. Producentem powyższego produktu jest firma HERMAN Sp. z o.o. z Mławy.

Przestrzegam zatem wszystkich przed zakupami od w/w producenta, ciekawe jeszcze co byłoby można u nich znaleść?

K.

Czyżby zupa była za słona?:))))))))))))))

Znajomy mi opowiadal z czego sie robi tzw. "parowki" ....lepiej nie pytajcie...

Tak niestety jest: polska złotówka też zmieniła się w judaszowe srebrniki, a na jej straży stoją potomkowie tego nieudanego apostoła...a inni, powołując się na tę samą tradycję, montują już jej drewniany atrybut, na którym ma zawisnąć naród...który tymczasem patrzy i nie widzi... i słucha, a nie słyszy...

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org